Ευτυχώς που έρχεται ο Ερντογάν και «σταμάτησαν» οι Παραβιάσεις …Μόνο 34 είχαμε & σήμερα στο Αιγαίο!

Κοινοποίηση:
paraviaseis

Ευτυχώς που υποδεχόμαστε τον (ΝεοΣουλτάνο)  και θα τον παρακαλέσουμε  να μην είναι τόσο Επιθετική, η Τουρκία στο Αιγαίο και ο Ερντογάν μας έκανε τη χάρη …Έστειλε μόνο δυο CN-235   προπομπούς και μας έκαναν μόνο 34 Παραβιάσεις !

Αν σκεφτεί κανείς οτι δεν μας έστειλε Μαχητικά είναι και αυτό μια Πρόοδο και κατά άλλα οι Ελληναράδες περιμένουν να σεβαστεί τους Όρους του Κοτζιά και τις συμβουλές του Παυλόπουλου …Κούνια που μας κούναγιε !

Στα Γεγονότα οι Τούρκοι απογείωσαν  2 CN-235  που πήραν πάνω κάτω το Αιγαίο το ένα απο Βορρά και το άλλο απο Νότο και μας πέρασαν Κοκορέτσι το Αιγαίο !

Το ΑΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει  2 F-16  απο τη Σούδα για να αναχαιτίσει τα Τούρκικα που τρυπούσαν σε συνδυασμό το Αιγαίο ….17 Παραβιάσεις το ένα ,17 το Άλλο και μετά μας λένε κάποιοι οτι  όλα γίνονται όλα τυχαία !

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με τους προδότες που μας κυβερνούν δεν έχουμε ελπίδα. Του έδωσαν και άδεια να πάει στην Θράκη. Με πιο δικαίωμα ρε τι τους είναι; του δίνουν δικαιωματα τα καρναβάλια. Να δούμε θα υπάρξει Ελληνική σημαία; Ένας πολιτικός θα έχει τα κότσια να ρωτήσει δημόσια για τις παραβιάσεις ; μπααααα

Comments are closed.