Ευστάθιος Μπούκουρας : “Μάνα γιατί με γέννησες;” – “Πατέρα στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμασταν;” – Αυτός είναι ο πράσινος “εθνικιστής” Κούρκουλος της Κορινθίας που ψήφισε Σταύρο Δήμα(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
mpoukouras-klama

Ο «διπλωματούχος» στους ξυλοδαρμούς πρασινοφρουρός της Κορίνθου είπε το πολυπόθητο- για την συγκυβέρνηση – “Ναι” στον Σταύρο Δήμα.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Νομό Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας , προκαλεί φανερά τα τελευταία χρόνια, καθώς εμφανίζεται συχνά σε συμπλοκές με αντιεξουσιαστές, αστυνομικούς, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες. Πριν από λίγες ημέρες, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο φρουρός του Ευστάθιου Μπούκουρα, καθώς εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι πατέρας τριών παιδιών και οδηγός, χωρίς όμως να έχει δίπλωμα αυτοκινήτου. Έχει δηλώσει ότι οδηγεί από 16 χρόνων χωρίς δίπλωμα με το επιχείρημα «στην Ελλάδα ζούμε!». Ένα ιστορικό της δραστηριότητάς του εκτός Κοινοβουλίου αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο 38χρονος βουλευτής δεν διστάζει να χειροδικήσει και να γρονθοκοπήσει.

Κατά την απολογία του ο Στάθης Μπούκουρας απέταξε την…Χρυσή Αυγή:

Πλήρως διαφοροποιήθηκε ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος ανέφερε πως «αν η Χρυσή Αυγή αποδειχτεί εγκληματική οργάνωση, εγώ δεν έχω θέση σε αυτή». Χαρακτηριστικές ήταν επίσης οι αναφορές θαυμασμού του προς τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Επιπλέον, δήλωσε συνεργαζόμενος με τη ΧΑ, όπως ο Τατσόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η Κανέλλη με το ΚΚΕ, σύμφωνα τον ίδιο, όπως αναφέρεται στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Συν τοις άλλοις, σημείωσε ότι μαθαίνει ουρντού (πακιστανικά) για συνεννοείται με τους υπαλλήλους του, ενώ ερωτηθείς για δολοφονικές ενέργειες σε βάρος μεταναστών, απάντησε: «Ανατριχιάζω με όσα ακούω, δεν με εκφράζουν όλα αυτά, δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου».

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υποστήριξε: «Φοβόμουν και ντρεπόμουν που ο Ρουπακιας είχε προβεί σε αυτή την πράξη».

Οι φράσεις «πρώτη φορά ακούω για το συμβάν» και «δεν ήξερα τίποτε, το πληροφορήθηκα εκ των υστέρων» κυριάρχησε στις απαντήσεις του στις ανακριτικές ερωτήσεις, σύμφωνα με το Βήμα.

Ενδεικτικά είναι και τα αποσπάσματα που ακολουθούν:

Μπούκουρας: «Πατέρα στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμασταν;»

Ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, μεταξύ άλλων αναφέρει στην απολογία του:

«Δεν ήμουν αποδεκτός γιατί προέρχομαι από άλλο πολιτικό χώρο, το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει και βίντεο σε ομιλία μου, που ρωτάω τον πάτερα μου κάτω από την εξέδρα, “πατέρα στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμασταν;” και εκείνος μου απαντά “ναι αγόρι μου”. Έτσι έγινα αρεστός στον μέσο πολίτη, όχι όμως στα παλιά στελέχη της Χρυσής Αυγής».

Σε άλλο σημείο της απολογίας του σημειώνει: «Στη Χρυσή Αυγή σαν πρώην ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ με άγγιξε το σύνθημα “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” του Ανδρέα Παπανδρέου. Με αυτό με μεγάλωσε ο πατέρας μου […] Ο μπατζανάκης είναι από την Αλβανία και έχει δυο παιδάκια που ουδέποτε θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτά τα παιδιά που τα έχω αγαπήσει θα τα έδιωχνα από την πατρίδα μου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Σχετικά με το παράγγελμα που είχε δώσει στην Κόρινθο: «Έξω από το στρατόπεδο ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φόρτιση, ήμουν εκτός εαυτού γιατί μου είχαν κάψει το μαγαζί που είχα στο Περιστέρι». Αναφερόμενος στις δηλώσεις Λαγού περί λακέδων του ΚΚΕ στο Πέραμα, σχολίασε ότι «δεν τις υιοθετώ, ούτε αυτές τις πράξεις όπως στο Πέραμα».

 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ξέσπασμα του Στάθη Μπούκουρα στη Βουλή:


Το ξέσπασμα του Μπούκουρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ανεβαινε λεει σε κολωνες και κρεμαγε σημαιες του πασοκ. κοιτα κατι ‘εθνικιστες’ που εβαλε η χρυση αυγη υποψηφιους και μπηκαν στη βουλη.

      1. καροτ στον πατο σου ναζιστουλα

  2. Πιό βλάκας πεθαίνης.
    Θα γελάνε μαζί του Πασοκατζήδες και Νεοδημοκράτες.
    Δεν έχει πάνω του λίγη αξιοπρέπεια να γλύφει αυτούς που τον ξεφτύλισαν στην κοινωνία στην οικογένειά του αλλά πάνω από όλα στα παιδιά του?????

  3. Βλάκα Μπούκουρα ξεφτιλίστηκες για τον Τρελαντώνη. Είμαι σίγουρη ότι αν δικαστεί ο Σαμαράς θα αλλάζει πάμπερς ανα μισάωρο γιατί θα κατουριέται πάνω του. Τόσο κότα είναι, μόνο που η φυλακή που θα μπεί θα πρέπει να είναι πακιστανική, ούτε καθαριότητα ούτε τηλεοράσεις. Μόνο ποντίκια και κατσαρίδες για συντροφιά. Α και κάποιον ενεργητικό που του αρέσει η στάση στα τέσσερα, τώρα βάλανε και το σεξ στις φυλακές, θα καλοπεράσει.

  4. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕ!!!!……ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ….ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ…..ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΨΕ…..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ”ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΥΣ” ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ….

  5. ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ή ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ?

  6. ΑΛΗΤΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ.

  7. Εν καιρώ ειρήνης κλαίει με αναφιλητά γιατί τον φυλάκισαν και μάλιστα άδικα το παραδέχομαι. Εν καιρώ πολέμου αν ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμάλωτος τι θα έκανε?

  8. Σαν τα ζητιανάκια στο μετό και στον ηλεκτρικό!
    Ίδια!
    Μόνο καρτελάκια που δεν κράταγε… να δείτε… με έγραψε και η τάδε εφημερίδα… ότι είμαι αναξιοπαθούσα χαροκαμμένη και με κατατρέχει η φτώχεια η καταραμένη!

  9. Γιατί ρε φιλαράκο τι και ποιόν κάρφωσε?
    ΚΑΙ μας ζαλίσατε με αυτό το video στη βουλή αρκετά τον χτυπήσατε εσείς “οι άντρες”.

  10. Είπε “ο ψηλός ο παναθηναικάκιας” ψήφισε Δήμα μην σε γ@μήσει..

  11. Σκεφτείτε να είχαμε πόλεμο και να τον έπιαναν αιχμάλωτο το τι θα κάρφωνε.

  12. Ξεφτιλα ειναι η χρυση αυγη που τον επέλεξαι γνωρίζοντας το ποιος ειναι (μεχρι χτες οπαδός του πασοκ) παρολα αυτα η Χ.Α τον κατεβασαι για τα ψηφαλακια

  13. ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ”!

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!

    Ή ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ…

Comments are closed.