ΕΤΣΙ συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ τον αντάρτη της πόλης Νίκο Μαζιώτη

Κοινοποίηση:
maziotis-aima

Επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 13:00.

Ο αντάρτης της πόλης αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στην οδό Μητροπόλεως 40.

Στην ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σήμα για ένα άτομο το οποίο οπλοφορούσε και βρισκόταν σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι.

Επί τόπου έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Εκεί έγινε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών, στις 12.35 όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Νίκος Μαζιώτης, που φορούσε περούκα, κατάφερε να μπει σε ταξί προκειμένου να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το κέντρο για τον ύποπτο δίνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Οι αστυνομικοί, καθοδηγούμενοι από αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής που βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ και ο οποίος αντελήφθη ότι πρόκειται για τον Νίκο Μαζιώτη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή και πυροβολισμοί.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας 29χρονος αστυνομικός καθώς και ο ίδιος ο Μαζιώτης, αλλά και δύο τουρίστες, ένας Αυστραλός και ένας Γερμανός, ευτυχώς ελαφρά.

Μάλιστα ο Γερμανός τουρίστας δεν θέλησε καν να νοσηλευθεί, ενώ και ο Αυστραλός φέρει αμυχές από θραύσμα στο πόδι, και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους.

ΑΙΜΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ανταρτης πολης ενας τρομοκρατης;αστα διαλα παπαρα

  2. εξυπνος ο Γερμανος…κατι θα ηξερε…περι ελληνικων νοσοκομειων….

Comments are closed.