ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ! ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ήταν ΑΥΤΟΙ που αποθέωσαν τον ΓΑΠ στο ΖΑΠΠΕΙΟ (Φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ 40Ç ÅÐÅÔÅÉÏ ÁÐÏ ÔÇÍ ÉÄÑÕÓÇ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÓÔÏ ÆÁÐÐÅÉÏ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Μόνο ψυχοπαθείς και εκτός τόπου και χρόνου, μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτούς που υποδέχθηκαν θερμά τον Γιώργο Παπανδρέου χθες στο Zάππειο…
papa

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
40η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – 2.000 “ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ” ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΝ “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ”! ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ…ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚELEIO.GR)
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!- Πλήθος ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ αποθέωσε τον ΓΑΠ στο ΖΑΠΠΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. 300 OOO Β ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΕΞ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ Κ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ Κ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

  2. το σιχαμα της αμερικης επεστρεψε στην ελλαδα ο πο…ς γεννημα θα ξαναχτυπηση στο ποδηλατο

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ!

  4. 145 μ…κες ολοι και ολοι μαζευτηκανε.. Σε αλλες εποχες θα μαζευονταν εκατονταδες χιλιαδες. Εστω και αργα ο Ελληνικος λαος απομονωνει πλεον τους μ…ες.

  5. Ειδικα αυτoς ο γυαλακιας με το κιτρινο μπλουζακι…αντι για κεφαλι… εχει πεπονι ναουμ….λες και μας ηρθε απ΄τον πλανητη αρη ναουμμ…για πολλες φαπες λεμε…!!!!

  6. Κρατείστε σε buck-up τις φάτσες τους, για να ξέρουμε ποιοί κατέστρεψαν με τις ψήφους τους την Ελλάδα. Να τους μάθουμε σιγά-σιγά με τα ονόματα τους και όπου τους συναντάμε να τρώνε και μια ροχάλα. αν δεν καταλάβουν το γιατί, δεν πειράζει φτάνει να το ξέρουμε εμείς.

Comments are closed.