Ετοιμάζουν «ΝΤΟΥ» στο Κανάλι! Άρχισε άγριος Πόλεμος! Ο ΣΚΑΙ έσπασε την απεργία των Δημοσιογράφων! Φερέφωνα του καναλάρχη οι δημοσιογράφοι;

Κοινοποίηση:
skaiola

Ο ΣΚΑΙ για άλλη μια φορά έσπασε την απεργία της ΕΣΗΕΑ!
όλοι οι δημοσιογράφοι απεργούν για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως.
Όταν αύριο αρρωστήσει κάποιος από αυτούς, η θέλει να να γεννήσει, ή να πάει στον οδοντίατρο φίλε ΑΡΗ, η να κάνει αλλαγή φύλου, να πάει στον καναλάρχη του να του πληρώσει την νοσηλεία!
Όλοι μαζί μπορούμε λέει η φιλανθρωπική καμπάνια του καναλιού του Ν. Φαλήρου! Βλέπω σε λίγο καιρό να γίνονται συναυλίες και να διανέμοντα τρόφιμα και στους σημερινούς άβουλους δημοσιογράφους του Ν Φαλήρου!
Εξάλλου και όταν ο θεοπάλαβος ΓΑΠ έβαζε την χώρα στο Μνημόνιο ποτέ κανένας από εσάς δεν είχε άποψη, δεν έκανε κριτική και να που φτάσαμε!

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αποτελεί άποψη της ιδιοκτησίας του makeleio.gr! To σημερινό εξάλλου πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έρχεται σε αντίθεση με την δική μας άποψη!

1.indd

Στο makeleio.gr οι συντάκτες εκφράζονται ελευθέρα!

Πρωινή Βάρδια

Aυτην την στιγμή στην οδό Ακαδημίας σχεδιάζουν κάθοδο προς την παραλιακή και συγκέντρωση έξω από το κανάλι του ΣΚΑΙ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τις 6 το πρωί, σήμερα, όλοι οι δημοσιογράφοι απεργούν για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως.
Ο ΣΚΑΙ, αγνοώντας τον αγώνα που δίνει ο κλάδος για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματά του, «έσπασε» την απεργία.
Καλούμε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία και το δίκαιο αγώνα μας να μην συμμετέχει στα πάνελ του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της απεργίας.
Ζητούμε από όλους αλληλεγγύη και στήριξη στη μάχη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι απεργιες , οι διαμαρτυριες και λοιπα τοιατα φαιδρα πλεον ανηκουν στον περασμενο αιωνα . Οπως καλα γνωριζουμε οι ελληνοφωνοι και δοσιλογοι αντιπροσωποι των σκατοκεφαλων νεοραγιαδων τους γραφουν στα @@ τους .
    Ενα μονον τρεμουν οι δοσιλογοι , την γενικη πολιτικη ανυπακοη και την ομαδικη σταση πληρωμων και ΟΟΟΟΟΟΛΑ τ’αλλα ειναι για τους ανεγκεφαλους ψηφοφορους των ξευτιλισμενων δοσιλογων .

  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ…..ΦΙΜΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

  3. Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Λαμόγια, προδότες και ξεφτιλισμένα πΟυτανάκια του συνταγματικού βόθρου.

  4. Και εσείς οι δημοσιογράφοι τα λεφτά του ελληνικού λαού ονειρεύεστε. Με προνόμια φορολόγησης των πολιτών για να χρηματοδοτούνται οι συντάξεις σας.

  5. …δε θα μπορει ενας δημοσιογράφος να κανει αλλαγη φυλλου?…. χαοχοαχοαοχαοαχο τρολλαρισμα ετσι?

Comments are closed.