ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ και ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ζητάει η κυβέρνηση με συγκεκαλυμμένο αίτημα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

Κοινοποίηση:
tsipras-varoufakis-diethnis-ypos-735x400

Διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν πληροφορίες ότι η ελληνική πλευρά αλλάζει την διατύπωση στη διαπραγμάτευση… με τους εταίρους και αναγνωρίζουν την εξέλιξη ως θετική

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του ελληνικού αιτήματος για παράταση της δανειακής σύμβασης, αφού διεθνή πρακτορεία επιμένουν σε πληροφορίες που θέλουν την ελληνική κυβέρνηση να καταθέτουν συγκεκαλυμμένο αίτημα για παράταση του Μνημονίου.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρονται σε θετική εξέλιξη και αυτό καταγράφεται και στις θετικές αντιδράσεις της αγοράς των χρηματιστηρίων.

Η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στους υπουργούς Οικονομικών του Eurogroup, να συμφωνήσουν πλήρως προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο των τελευταίων συζεδριάσεων.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η παράταση που θα ζητηθεί θα είναι εξάμηνη, η σχετική επιστολή θα αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι των εταίρων και θα περιλαμβάνει όρους που θα καταθέσει η ελληνική πλευρά.

To Bloomberg μεταδίδει ότι η ελληνική κυβέρνηση ενδεχομένως να ζητήσει παράταση της δανειακής συμφωνίας για έξι μήνες. Το πρακτορείο επικαλείται πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα σχεδιάζει να υποβάλει το αίτημα την Τετάρτη, δήλωσε η πηγή σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ζητώντας να μην κατανομαστεί καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιωτικές.

Οι συνομιλίες συνεχίζονται μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της για τους όρους που θα συνοδεύουν την επέκταση της δανειακής σύμβασης, προσθέτει η ίδια πηγή.

 

ienimerosi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ολοι οσοι στηρίξατε αυτο το ανθελληνικό συνονθύλευμα με οποιοδήποτε τροπο να γαντζωθεί στην εξουσια κ δημιουργήσατε για μια φορα ακομα αυταπάτες στους ιθαγενείς (που δεν μπορούν να σκεφτουν μονοι τους πλεον) είσαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι

  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ…ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ,Η ΡΗΞΗ,ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ….ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ….ΣΤΗΥ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ….
    ΒΛΕΠΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ…ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ…
    Α ΡΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ….ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΝΩΡΙΣ..

  3. την ιδια ωρα που θα πραξουν κατι υπερ του μνημονιου θα πεσουν κι απο κυβερνηση! Μη ξεχνατε οτι ηδη οι συνιστωσες τα χουν παρει με αποκορυφωμα χθες τον Παυλοπουλο

    1. κανεις λαθος,οι συνιστωσες τωρα που πηραν την καρεκλα,θα μπαστακωθουν για τα καλα ,αλλο τι λεγανε σαν αντιπολιτευση και αλλο σαν καρεκλατοι.

Comments are closed.