ΕΣΒΗΣΕ όλους τους λογαριασμούς του στα Social Media ο Ανθέλληνας Νίκος Ζαχαριάδης, που καθύβριζε τους πιλότους, μετά το “ΠΕΣΙΜΟ” του κόσμου! “ΝΤΟΥ” από ΠΑΝΤΟΥ ρε! Αν δεν ζητήσει ΔΗΜΟΣΙA ΣΥΓΓΝΩΜΗ θα τον κυνηγάμε μέχρι να πεθάνουμε!

Κοινοποίηση:
fb

Τελικά τους έσβησε όλους…

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εσβησε τον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Ζαχαριάδης μετά το “πέσιμο” του κόσμου για την ανάρτηση που έκανε για τους ήρωες νεκρούς του καταρριφθέντος ελικοπτέρου.

https://www.facebook.com/niko.zediac

zaxariadis1

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΤΟ TWITTER και “περιποιηθείτε” τον καταλλήλως!

https://www.instagram.com/niko.zed.tattoo/

https://twitter.com/zedniko

Αυτή η που@@ρα λέγεται Νίκος Ζαχαριάδης και καθυβρίζει τους ήρωες νεκρούς του καταρριφθέντος ελικοπτέρου. Όπου τον βρείτε βάλτε του το τατουάζ στον…(φωτο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Τους έσβησε τους λογαριασμούς ή απλά τους απενεργοποίησε;; Απλά περιμένει να καταλαγιάσει το θέμα και μετά να ξαναμπεί. Δεν ζει χωρίς social media ο άντρακλας αυτός που βρίζει τη κακιά τη κοινωνία αλλά τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

  2. Και αυτός και ο άλλος έχουνε καταγραφεί, μπήκανε στην μαύρη λίστα. Το πέσιμο δεν θα γίνει σύντομα, αλλά θα γίνει. Δεν ξέρω τίποτα, το υποθέτω.

  3. Παίδες μήπως τους έχουν χακάρει τους τύπους;είναι προκλητικό μέχρι αηδίας

  4. Καλύτερα να ασχοληθώ με τα αρχιδια μου πάρα με τέτοιες κωλοτρυπιδες.

  5. Γιατί δεν γράφεις και που μένεις, να σου στείλουμε λουλούδια..

  6. Σφοδρή αντιπαράθεση έχει προκαλέσει μια αναφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Διονύσιο Σολωμό, για τον οποίο, μεταξύ άλλων, είπε πως ήταν Εβραίος, ομοφυλόφιλος, μασόνος και αλκοολικός. Η Δημοτική Αρχή της Ζακύνθου αποφάσισε να κηρύξει «ανεπιθύμητο πρόσωπο»

  7. Όντας υδραυλικός ο παραπάνω επονομαζόμενος που θεωρεί με τόση έπαρση τον εαυτό του “καλλιτέχνη δερματοστηξίας” γιατί έπιασε ενα μοτεράκι στα χέρια του θα χαρακτηριζόταν με μεγάλη ευκολία τατουατζης του κωλου.
    Γνωστός μεσα στο facebook για τις άθλιες αναρτήσεις του που μονο σκοπό εχουν να ασχοληθούμε ολοι εμεις μαζί του.
    Κατά καιρούς εχει κράξει απο τους ήρωες του ’21 ,την θρησκεία,πιθανούς πελάτες του που του ζητάνε τατουάζ έξω απο τα γούστα του μεχρι και υποτιθέμενους συναδέλφους του τατουατζιδες που θεωρεί υποδεέστερους του.
    Οχι δεν έχει στούντιο δικό του και ουτε εργάζεται πουθενά.(Άραγε γιατι?)
    Μοναδικός σκοπός του ειναι να προκαλέσει εντυπώσεις.
    Το κόστος ομως ολων αυτών φαίνεται πως θα αρχίσει να το αντιλαμβάνεται απο εδω κ στο εξής.
    Οι ανθρώπινες ψυχές φίλτατε ειναι σημαντικότερες απο οποιαδηποτε ιδέα σου κ προβολή του τιποτενιου “Εγώ” σου.

  8. μια απορία μόνο: με το Νίκο Ζαχαριάδη γ.γ. του κ.κ.ε. στη εποχή της κατοχής και αργότερα το 56 τον καθαίρεσαν υπάρχει καμία σχέση?

    1. Ποιος ξέρει; Ίσως να έχουν την ίδια βουλγάρικη καταγωγή. Ο γγ του ΚΚΕ είχε καταγωγή από την Ανδριανούπολη, από βουλγαρική οικογένεια και όχι από Ελληνική. Απλά, το επώνυμο τους το έδωσαν με την καταγραφή στην Ελλάδα.

      1. Οπως και οι ντονμέδες Τσιπραίοι από τις 40 Εκκλησιές Αδριανουπόλεως οι οποίοι “ξέπλυναν” την εβραιοκαταγωγή τους εν μέσω Τσιπραίων Αθαμάνιων ορέων ως μετοικίζαντες εκεί.

  9. Ο επαγγελματίας στρατιωτικός έχει κάνει λέει επάγγελμα το φόνο. Καταρχήν οι Ελληνες στρατιωτικοί βρίσκονται στις θέσεις τους με σκοπό την αποτροπη της απειλης εξ’ ανατολών. Οι θέσεις τους ειναι παντα αμυντικές και ποτε επιθετικες . Τωρα αυτος ο αγράμματος μιλαει προφανως για τους δικους του φίλους. Τους φονιαδες, τους μαφιοζους τους κακοποιους. Αυτοι εχουν κάνει επάγγελμα το φόνο. Ολοι αυτοί όμως δεν ειναι οι ελληνες στρατιωτικοι. Ειναι προφανές οτι ο συγκεκριμένος εκτος απο αγράμματος και ημιμαθης ειναι και βλαξ . Δεν σκεφτεται πριν μιλήσει. Είναι καθυστερημένος στη σκέψη. Αφήστε τον. Είναι βλήμα!

  10. άλλος ένα τσαμπα μάγκας του internet. Η ασφάλεια του υπολογιστή του, νομίζει πως του δίνει το δικαίωμα να καθυβρίζει νεκρούς και μάλιστα Ελληνες. Να τον χαίρεται η μάνα που τον κουβάλαγε 9 μηνες και του έδωσε αγωγή.
    Σκουλήκι εξαφανίσου και να κοιτάς πάντα πίσω σου, όλο και κάποιος θα ακολουθεί.

  11. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά θα ήθελα πολύ να με βοηθήσει κάποιος από τους υποστηρικτές του μάγκα που βρίζει νεκρούς Έλληνες αξιωματικούς αν στο όνομα της ελευθερίας του λόγου μπορώ να το κάνω και εγώ για τις μάνες ορισμένων. Ευχαριστώ πολύ.

  12. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων σε οσους υποστηρίζουν τον “κύριο” αλλά η ελευθερία του λόγου δίνει αυτόματα το δικαίωμα σε οποιοδήποτε να βρίζει; Παρακαλείται κάποιος “υποστηρικτής” να με διαφωτίσει και να με πείσει γιατί κάτι έμαθα για τις μανάδες μερικών εδώ μέσα.

  13. Ο τύπος ζήτησε ήδη δημόσια συγνώμη,μόνο όμως από την οικογένεια των θυμάτων,την συγνώμη του θα την βρείτε εδώ http://the-f-times.gr/?p=4998 όπως και αυτά που είπε τα οποία δημοσιεύσαμε πρώτοι και απο την πρώτη στιγμή.Καλή συνέχεια

    1. ΘΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ FAKE ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΕΛΕΟΣ ΖΩΑΔΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

  14. ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ;; Να του κάνουμε ποδαρικό;;

  15. ΞΈΡΕΙ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΆ Η ΛΟΥΓΚΡΑ;; Να του κάνουμε ποδαρικό;;

  16. Oποιος βριζει απο κατω(η επανω) και επικροτει αυτη τη μ4λ4κι4 του blogger ειναι το ιδιο ποταπος με αυτον. ΣΙΓΑ ΜΗΝ βαλουμε λογοκρισια κ ξεκινησουμε να καιμε στην πυρα τον κοσμο. Οποιος δεν συμφωνει σε τετοια σαιτ εχει το δικαιωμα του αποκλεισμου ενος ατομου η της απαντησης. Αυτο το κινηγι μαγισσων με τους πυρσους που ξεκιναει ο blogger ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Οσοι σπευδετε να μας το παιξετε ηθικοι κ θιγμενοι, απλα θυμηθειτε ποες φορες εχετε βρισει αδικα στο παρελθον, θεους, δαιμονες κ δε συμαζευεται. Επιτρεπετε σε αλλους να βριζουν τα Θεια, να καινε σημαιες μας κ αλλα πολλα αλλα ξαφνικα ακουσατε το γαυγισμα ενος blogger κ τρεξατε να μπειτε στο σκυλολοι του (οπως κανουν τα αδεσποτα) και να τον ενισχυσετε επειδη τι; Σας εθιξε; Σωστη η λαθος η γνωμη του, εχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να την εκφρασει ελευθερα. Αμα ειστε απολιτιστοι κ δεν εχετε επιχειρηματα να την καταριψετε η να τον επαναφερετε στο σωστο δρομο τοτε ΚΑΚΩΣ ασχοληθηκατε. Δεν ειναι λαικο δικαστηριο το ιντερνετ να καταδικαζουμε οποιον μας στοχοποιουνε. Για ποιο λογο αφηνουν αλλους κ κυνηγουν τους ευκολους στοχους; Για να κερδιζουν επισκεψιμοτητα στο Blog τους… ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
    Δεν ειναι ολοι οι κατοιοι εξυπνοι η απλα σπουδαγμενοι, να το ελεγε καποιος λογικος η ευυποληπτος να πω οκ, εχετε δικιο σταυρωστε τον! Αλλα οταν το λεει ο καθε ασχετος τοτε μονο αξια του δινετε, κ οχι μονο σε αυτον αλλα κ σε οσους τον βγαζουν στο… κλαρι!!
    ΝΤΡΟΠΗ σας ΟΛΟΙ σας. Τα λαθη ΔΕΝ τα καταδικαζουμε, τα λυνουμε. Και οσοι το παιζουν “Ακαιραιοι” κλπ, απλα να θυμιθουν οταν ηταν στρατο κ συζητουσαν τι θα εκαναν στο “μπαμ” και να αφησουν τα σαπια. ΚΑΝΕΙΣ δε θα εμενε να πολεμησει αν ηταν στο χερι του οποτε αδικα το πουλατε.
    Τελος θα πω οτι οποιος θελει ας καταθεσει ΜΥΝΗΣΗ κ να αφησει το λαικο δικαστηριο κατα μερος. Αν εχετε @@ καντε μια μυνηση, μαζευτειτε ολοι μαζι μαλιστα για καλυτερα αποτελεσματα. Το δημοσιο κραξιμο ειναι
    Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο σε πολιτισμενα οντα. Εκτος αν ειστε “κυρα κατινες”…
    Σκεφτειτε το, μυαλο εχετε αρκετο ωστε να επιτρεπετε σε ανιδεους (blogger) να σας κατευθεινουν με τις σοφιστιες τους…

    1. Ωραία τα λες….μάλιστα……οπότε αν πω εγώ ότι σκασίλα μου για τους λάθρο που πνίγονται στο Αγαίο διότι είναι εν δυνάμει τζιχαντιστές ΔΕΝ θα με πεις ρατσιστή/φασίστα 1. διότι είπα τους δήθεν πρόσφυγες λάθρο και 2. διότι τους αποκάλεσα τζιχαντιστές…το είπες και μόνος σου…ελευθερία λόγου…οπότε βουλώστε το φασιστερά καλύτερα, όποτε ανοίγετε το στόμα σας πετάτε βατράχια. Α και κάτι άλλο ΜΗΝΥΣΗ όχι ΜΥΝΗΣΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ

    2. Μακάρι να σκεφτόταν ολοι έτσι. Έχεις απόλυτο δίκιο…ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    1. αυτη τη φορα εμεις οι ελληνες θα κραταμε τα κονσερβοκουτια τα πριονια τα τσεκουρια και οχι οι εαμοβουλγαροι……

      ΕΑΜΟΜΠΟΥΛΓΚΑΡΟΚΤΟΝΟΙ

  17. Πού να σαι τρελό ανάρχιδο αγόρι να σου κάνω τατουάζ με την εθνικιστική μου λεπίδα;

  18. ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΑΜΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ. ..

  19. είναι γνωστο το ανυπαρκτο ηθος και η βλακεια των αναρχοσταλινικων ελληνοφωνων αριστεροαπλυτων αντιεθνιστων εμισθων πρακτόρων και των ξενόδουλων λαθρολαγνων βρωμιαριδων δηθεν αντιρατσιστων εππαγγελματιων ανθελληνων που εγκωβισμενοι σε αρρωστημένες και ξεπερασμένες ιδεοληψίες δειχνουν μενος για κάθε τι ελληνικο είναι εθνομηδενιστες δοσιλογοι και δεδηλωμένοι εχθροι της πατριδας και του ελληνικου λαου

  20. ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ…ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΠΟΥ@ΣΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ…

  21. αντι να παρουμε στο κατοπι τους πολιτικατζιδες κολησαμε με αυτον κι αυτον μα προτα αυτα τα αληταρια που κυβερναν αυτος ειναι απλα μια μοναδα ενα ανθρωπαριο

  22. τελικα δεν πρεπει να ειναι στο sake tattoo ο τυπος, πρεπει να ειναι freelancer …

  23. Παιδια βρηκα το email του
    nikozed@hotmail.com
    Ολοι οι αλλοι λογαριασμοι ειναι κλειστοι
    Εχω ηδη στειλει τις “θερμες” ευχες μου στο mail του
    Παρακαλώ οπως κοινοποιηθει σε ολους

  24. Κοτα απλυτη,χεσμενκλασεν,ταεσβησε ολα,κρυψου μωρη στα φουστανια του καλου σου,συυυυυκκκκααααα.

  25. ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ! Να μην ορθοποδήσει ποτε και πουθενα ξανα ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

  26. Κρύψου πορδή,κρύψου λιπόψυχε,μάζεψε τα και σε άλλη χώρα,το πακιστάν για παράδειγμα.Αν ξέρει κανείς που έχει το μαγαζάκι του να το πει,να μπούμε μέσα να χτυπήσουμε…κανένα τατουάζ,πού πήγε το μυαλό σας??

  27. ΔΩΣΤΕ την διευθυνσή του ή τουλάχιστον την περιοχή που μπορούμε να του δώσουμε Συγχαρητηρια

Comments are closed.