Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα: Η εμμονή του Δημάρχου Καμίνη με τους κατοίκους της περιοχής

Κοινοποίηση:
καμινης

Στο τελευταίο Δελτίου Τύπου είχαμε επισημάνει ότι όταν έχουμε εκλογές ο κ. Καμίνης καθαρά και μόνον για πολιτικά – εκλογικά παιχνίδια θυμάται την «παιδική χαρά» του Αγ. Παντελεήμονα. Θέλοντας να ενημερώσουμε τους κατοίκους και όχι μόνον, αποφασίσαμε να σας εκθέσουμε την υπάρχουσα κατάσταση στην «Νέα Παιδική Χαρά» που τόσο απασχόλησε τα ΜΜΕ και τον κ. Καμίνη.

Διότι εμάς τους κατοίκους μας απασχολεί το θέμα ανεξάρτητα εάν έχουμε εκλογές ή όχι. Αυτή λοιπόν η Νέα Παιδική Χαρά είναι ένας χώρος που λειτουργεί παρανόμως, άνευ αδείας, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς φύλαξη, χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές και βέβαια χωρίς την επίβλεψη της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Λειτουργεί για οποιονδήποτε άλλον λόγο μπορείτε να φανταστείτε, εκτός από τον λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκε.

Κατέστρεψαν μιαν ολόκληρη πλατεία αφήνοντας την παλαιά, ιστορική παιδική χαρά μια χωμάτινη υγειονομική βόμβα, για να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Επειδή όμως ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Καμίνης αποφάσισε αυτή την εποχή να κάνει την αυτοκριτική του, καλό θα ήταν να την κάνει εφ’ όλης της ύλης και να αναφερθεί στο «έγκλημα» που έκανε, αποφασίζοντας την απένταξη του έργου της μεγάλης ανάπλασης της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα από το ΕΣΠΑ.

Με αυτή την ανάπλαση η περιοχή θα είχε άλλη ανάπτυξη και θα προσέφερε στους κατοίκους της άλλη ποιότητα ζωής, οξυγόνο στους επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα θα αναδείκνυε τον Ιερό Ναό του Αγ. Παντελεήμονος, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος των Βαλκανίων. Από το 2010 έως σήμερα, οι κάτοικοι επισημαίνουμε όλα αυτά τα προβλήματα με έγγραφα ή με τη φυσική μας παρουσία στα δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια, κάτι που δεν αρέσει στον κ. Δήμαρχο. Αυτός λοιπόν είναι ο κύριος ΛΟΓΟΣ που ο κ. Καμίνης προσπαθεί να συνδέσει τους κατοίκους ή την Επιτροπή κατοίκων με την Χρυσή Αυγή. Μας αποκαλεί «δήθεν αγανακτισμένους πολίτες», ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι αγανακτισμένοι πολίτες υπάρχουν και στα Σεπόλια, τον Βοτανικό, την Πλ. Βικτωρίας, την Πλ. Αμερικής και γενικότερα όπου είναι δήμαρχος. Η ταμπέλα που προσπαθεί ο ίδιος μαζί με άλλους δήθεν αλληλέγγυους δημοτικούς συμβούλους να μας βάλει, δεν περνά πια στον κόσμο. Όλα αυτά είναι ένσημα και παράσημα στον έντιμο αγώνα μας.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι δικοί μας αγώνες δεν έχουν πολιτική ταυτότητα, παρά έναν και μοναδικό στόχο, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια που δικαιούμαστε. Έχει κάνει το 6ο διαμέρισμα της Αθήνας ένα γκέτο παρανομίας, έδρα των με πολλές δραστηριότητες ΜΚΟ που μας έχουν αναγκάσει να ζούμε σε κατ’ οίκον περιορισμό και σε κοινωνικό αποκλεισμό. Οι ιδεοληψίες του μας στέρησαν βασικά αγαθά. Ας κάνει λοιπόν την δική του αυτοκριτική και ας αναλογιστεί τα δικά του πεπραγμένα και ας σταματήσει να ρίχνει ευθύνες σε άλλους. Πρώτος ο ίδιος κάλεσε σε προσκλητήριο και έκανε την όμορφη Αθήνα μας ένα απέραντο φτωχοκομείο και hot spot. Εμείς κ. Δήμαρχε ζούμε σε αυτήν  την πόλη και την αγαπάμε, δεν ερχόμαστε απλώς να την επισκεφθούμε και να πατήσουμε επάνω της για να ανεβούμε πολιτικά. Τις αποτυχίες του τις ανακοινώνει μόνος του, εμείς απλά τις υπενθυμίζουμε:

 

  1. Δημοτική Αγορά Κυψέλης
  2. Παιδική χαρά Αγ. Παντελεήμονα
  3. Κτίριο Λέλας Καραγιάννη
  4. ΕΒΕΑ

 

Κανένα από αυτά τα έργα δεν λειτουργεί.

 

Τελικά μάλλον είναι «δήθεν δήμαρχος.

 

Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το δαγκωνει το μαξιλαρι ο κυρ-καμινιας ακουω…

Comments are closed.