ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!! Νωρίτερα φέτος το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ..

Κοινοποίηση:
2

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα καταβάλει νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων 2017.

Συγκεκριμένα:

  • Από τη Δευτέρα 11.12 θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
  • Από την ίδια ημέραθα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 11.12 μέχρι και 07.01.2018.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτές οι ειδήσεις του τύπου δίνει χρήμα ο ΟΑΕΔ, δίνει μέρισμα το κράτος, δίνει βοήθημα ο ένας κερατάς κι ο άλλος… ..δεν παρατηρείτε πως ο έλληνας έχει φτάσει στο σημείο να τα αγνοεί , όχι για το λόγο οτι έχει λεφτά.. αλλά γιατί έχει απογοητευτεί και δεν του αρέσει να ζητιανεύει.. ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΆ ΤΟΥΣ. Αυτός είναι ο κυρίαρχος σκοπός… να λυγίσει ο έλληνας για να προχωρήσει το σχέδιο παρακάτω…

  2. Να παρουν καλα θα κανουν αλλα ποσοι και ποιοι θα παρουν?παιρνουν ολοι οι ανεργοι… ελληνες στην πλοιοψηφια οχι διοτι ειναι μονο το 8-12% ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ απο οτι διαβαζουμε ..κλεισαμε τα μαγαζια μας και επειδη ειχαμε τα δυο τελευταια χρονια τεκμακτο εισοδημα για τα δυο τελευταια χρονια 30000 ευρω δηλαδη αν εχεις σπιτι ιδιοκτητο καταστημα με τεκμακτο ειδοδημα που ειναι πλασματικο και οχι πραγματικο εισαι εκτος…το συνολικό οικογενειακό καθαρό εισόδημα από οποιαδήποτε πηγή να μην υπερβαίνει αθροιστικά τις 30.000,00€ και για τα δύο οικονομικά έτη ..δηλαδη αν εχεις 31000 σπουδαζεις και 2 παιδια εισαι εκτος..δηλαδη πλουσιος αν εργαζετε ο-η συζυγος…Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι αλλοδαποί. Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν…
    επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000. ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ..!!

Comments are closed.