Επικό δούλεμα από τον Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα – Του χάρισε εν μέσω γέλιων μια γραβάτα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras-ekso-grav

Με ένα ιδιότυπο δώρο «σφράγισε» την συμφωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων ο Ζόραν Ζάεφ.

Μετά τις υπογραφές στο κείμενο της συμφωνίας από τους ΥΠΕΞ των δύο χωρών και τις ομιλίες των δύο πρωθυπουργών στο χωριό Ψαράδες, είχε φτάσει η ώρα των φωτογραφιών.

Τότε ο Ζάεφ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φωτογράφων έβγαλε γελώντας την γραβάτα του και την παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την σήκωσε θριαμβευτικά στον αέρα, υπό το χειροκρότημα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της σκοπιανής αντιπροσωπείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τη γραβάτα και την έβαλε στην τσέπη του, όμως ο Επίτροπος της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης, αντιλήφθηκε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είχε τοποθετήσει καλά τη γραβάτα στην τσέπη του, την πήρε, την δίπλωσε προσεκτικά για να μην τσαλακωθεί και την τοποθέτησε ξανά στην τσέπη του Έλληνα πρωθυπουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Συμβολικο δωρο ειναι
    Ο τσιπρας εκανε πραξη αυτο που αποφασιστηκε αλλα απετυχε να πραγματοποιηθει απο τους κομμουνιστες το ’49 στις Πρεσπες.
    Δηλαδη , Ο διαμελισμος της Ελλαδος και η δημιουργια ανεξαρτητου Μακεδονικου κρατους

  2. Μέχρι και οι γύφτοι τον δουλεύουν τον προδοταρά αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά. Επειδή υπογράψανε, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν. Η κόλαση για τους προδότες τώρα θα πρέπει να αρχίσει και να την νιώσουν στο πετσί τους τα τομάρια.

  3. Οι άλλοι εντάξει, οι δικοί μας γιατί πανηγυρίζουν?

  4. Θα σε θυμόμαστε πάντα σαν τον πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!Ντροπή σας για ότι υπογράψατε σήμερα!
    Ξεπουλήσατε την Ιστορία μας!

  5. Να τη δέσει στο λαιμό του και να πάει να κρεμαστεί ο ανθέλληνας ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

  6. ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ.ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  7. ME AFTIN TI GRABATA THA TON KREMASI O ELLINIKOS LAOS…,I PRODOSIA EHI MEGALO BATHOS !!!

Comments are closed.