Η ΝΑΣΑ Αποκαλύπτει: “Το 2018 έρχεται ο μεγάλος χειμώνας και…”

Κοινοποίηση:
2018-780x358

Η ΝΑΣΑ Αποκαλύπτει: “Το 2018 έρχεται ο μεγάλος χειμώνας και…”

Μιλώντας στην…Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.

Είπε στη Daily Star:
«Αν η ιστορία αποτελεί οδηγό, είναι ασφαλές να πούμε ότι η αδύναμη ηλιακή δραστηριότητα για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει μια επίδραση ψύξης στις παγκόσμιες θερμοκρασίες στην τροπόσφαιρα, που είναι το κάτω μέρος από το στρώμα της ατμόσφαιρας της Γης – και όπου όλοι ζούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. η νασα μήπως είναι μούφα? δείτε βίντεο στο νετ και χρησιμοποιήστε τα για την έρευνα σας για να δείτε αν ισχύουν η όχι τα δεδομένα τους. υπολογίστε τα επίσημα νούμερα της νασα και βάλτε τα κάτω από το 0.
    βγάλτε κομιουτεράκι και χαρτί, πάρτε έναν φίλο να ξέρει 2 βασικά από photoshop και πείτε τα.
    μιλήστε για τα αποτελέσματα σας με μηχανικούς, πιλότους, γραφίστες, κινηματογραφιστές και άτομα με ανοιχτό μυαλό. μη δέχεστε καμιά πληροφορία από κανέναν χωρίς σοβαρή και πολύωρη έρευνα. μη βιάζεστε για συμπεράσματα. γίνετε λίγο σοφοί. χρησιμοποιείστε το μυαλό σας με κλειστές τις οθόνες, ταξιδέψτε, μελετήστε, μετρήστε και θα αντιληφθείτε πράγματα που θα σας αλλάξουν την ζωή.

  2. Από που προκύπτει ρε παίδες από αυτό το κείμενο, ότι το 2018 έρχεται μεγάλος χειμώνας;

  3. ΔΗΛ. Η “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ….ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ??? ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟΙ…ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ….ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!??? ΤΟΣΕΣ “ΕΡΕΥΝΕΣ” ” ΣΟΒΑΡΩΝ” ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ??? ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ “ΣΟΒΑΡΩΝ” ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ….Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ, ΓΙΑΤΙ…Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ??? ΤΣ ΤΣ ΤΣ!!!

Comments are closed.