ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ. “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ” ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
traymatias

Σύμφωνα με πληροφορίες από διαδηλωτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα, πριν από λίγη ώρα ξεκίνησαν επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες νεαρών και τα ΜΑΤ. Όπως αναφέρουν μάρτυρες σε αντιφασιστική ιστοσελίδα, έχουν ήδη πέσει τα πρώτα δακρυγόνα, ενώ μιλούν και για έναν σοβαρά τραυματισμένο έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια.

TRAYMATIAS1

Οι διαδηλωτές έχουν διασκορπιστεί προς το Μοναστηράκι, μετά από  κυνηγητό με τους άντρες των ΜΑΤ. Νεώτερα σε λίγο.

 

TRAYMATIAS3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΟΣ ο ξυλοαρπάχτρας!!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

    Σιγά-σιγά μαθαίνουμε κι εμπεδώνουμε τις ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ οργανώσεις που ΔΡΟΥΝ μέσα στους “αναρχικούς” χώρους (γιατί αναρχία με την ΚΥΡΙΟΛΟΚΤΙΚΗ σημασία της λέξης σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)…
    ΤΟΥΡΚΟΙ – ΚΟΥΡΔΟΙ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ – ΑΛΒΑΝΟΙ –
    ….κάνας Έλληνας υπάρχει τελικά μέσα στον “αναρχικό” χώρο σας???………

    ΚΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ είχαν συλληφθεί!!!

    Έμεινε κανένας ή σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι τελικά τι ρόλο βαράτε και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια κι έγιναν τώρα “νεολαία ΣΥΡΙΖΑ”???

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι όταν τις τρώνε, πέφτουν κάτω και κάνουν τον ψόφιο κοριό μπας και τη σκαπουλάρουνε!!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ….
    Το νοσοκομείο που πήγε ο ΤΟΥΡΚΟΣ και μετά από εξετάσεις, έβγαλε πόρισμα οτι δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑΠΛΑ έπεσε κάτω κι έκανε τον ψόφιο κοριό για να ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΛΙ μ@λακίες!!!!

    ΨΟΦΙΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ………

  2. “Μπλουζάκια “made in Turkey” εναντίων αγωνιστών 01/02/2014 at 8:47 pm Reply
    Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο χτυπημένος είναι τούρκος πρόσφυγας, ενώ τους νεκρούς των Ιμίων “τιμούν” αυτοί που τυπώνουν μπλουζάκια στην Τουρκία”

    Ή ΔΕΝ τα ξέρεις καλά τα πράγματα Ή “ΚΑΝΕΙΣ” οτι ΔΕΝ τα ξέρεις!!!

    α. ΟΛΑ τα μπλουζάκια που πουλάει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ!!!

    β. Λόγω “μόδας” και ΜΕΓΑΛΗΣ ζήτησης (παραεμπορίου) εκείνης της περιόδου, υπήρχαν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ακόμα και ΕΞΩ απ΄την ΑΣΟΕΕ που πουλούσαν μπλουζάκια της Χ.Α. τα οποία προμηθευόντουσαν από Τουρκία/Πακιστάν για να τα κονομήσουν.

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    Για να τα κονομήσουν οι Πακιστανοί που τα πουλούσαν Ή και οι “μέσα” της ΑΣΟΕΕ που τους προστάτευαν/προμήθευαν????

    ΜΑΘΕ πέντε πράγματα κι αν δε μπορείς μόνος σου, ΡΩΤΑ να μάθεις (και για τους “αρχηγούς” σας)…. 😉

  3. ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ? ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΑΙΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    Υ.Γ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…

  4. Γιατι σε νοσοκομειο; Στη φυλακη κατευθειαν θα επρεπε να παει…

  5. Μπασίστες κουφάλες , έρχονται οι κιθάρες

  6. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ ΤΩΡΑ!!! ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ?!?! ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ..!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ.. ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ!!!!

  7. Τι δουλειά έχει ο τουρκαλάς να διαδηλώνει στο Σύνταγμα! Μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν ότι πληρώνονται αυτά τα παράσιτα που το παίζουν αντιεξουσιαστές. Καλά να πάθει και την επόμενη φορά που θα θέλει να καταστρέψει να το κάνει στην χώρα του στα βάθη της Μογγολίας, εκεί που κατάγεται.

  8. Ξύλο χωρίς έλεος Αντικομμουνιστικα βλακόμετρα

  9. Είναι Τούρκος αντιφασίστας ή μήπως Τούρκος πράκτορας που τον έχουν φυτέψει στον αντιφασιστικό χώρο ώστε να ελέγχει τα πράγματα. Άλλωστε είναι αυτό που λέμε οι αναρχικοί και ακροαριστεροί είναι υπαλληλοι των Αμερικανοσιωνιστών και των Τούρκων που τους ταίζουν.

  10. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ.

  11. Δεν θα μπορουσαν οι εξουσιαστες να βρουν καλυτερους υπηρετες
    και υποστηριχτες……….σαν τους νεοταξιτες αριστερους και φανατικους
    συμμαχους τους στο γκρεμισμα των εθνων…….. σαν τα κοπαδια των αγραμματων και αθεων ουτιδανων………οι οποιοι παραληρουν και πριονιζουν το κλαδι που καθωνται και αυτοι……..για τετοιους
    σκερβελεδες….μιλαμε

  12. Αμορφωτοι νεοταξιτες αριστεροι, ειστε γιδια ………..
    απελαστε τους νεοταξιτες εποικους και χαφιεδες του soros

  13. Οι χαφιεδες της Νεοταξιτες της αριστερας παραληρουν…….. δεν αντεχουν τις ελληνικες σημαιες.
    απελαστε τον μισελληνισμο τους …..

  14. ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ “ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ” ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..

  15. Ποιός αναχρονιστικός φασίστας σήκωσε χέρι στα παιδιά μου?!

  16. Πάλι θέατρο παίζουν οι συνεργάτες της Αμερικάνικης πρεσβείας. Προκαλούνε επεισόδια και μετά το παίζουν δήθεν ότι τους χτυπάνε. Έτσι επιπλέον θα τραβήξουν την προσοχή και από την συγκέντρωση της ΧΑ. Μια ζωή προβοκάτορες, ψεύτες , απατεώνες και κακοί θεατρίνοι.

  17. ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΜΥΑΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  18. Τα ένστολα ναζί, προστατεύουν τα φλωράκια που έχουν χωθεί στη Ρηγίλλης (“αντισυστημικοί”). Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο χτυπημένος είναι τούρκος πρόσφυγας, ενώ τους νεκρούς των Ιμίων “τιμούν” αυτοί που τυπώνουν μπλουζάκια στην Τουρκία

    1. Συγνώμη πως τραυματίστηκε; Του την έπεσαν οι φασιστες ε; Κλασικά. Μισείτε τους Έλληνες αλλα ειμαστε δύναμη. Προσέξτε μην αποδειχτεί οτι τον τραυμάτισε Κανενας συμπατριώτης του η κανένας αθώος και ταλαιπωρημένος λαθρομετανάστης σαν το πακιστανο που βίασε τη Μυρτω!!!!!’αντε μας έχετε πρήξει πια!παρτε τους σπιτι σας η μάλλον φύγετε για κανένα άλλο μέρος με αυτούς μαζί. Αντε να ησυχάσουμε πια!!! Εγω δεν πήγα σε καμία συγκέντρωση αλλα ξέρω εκδότη των προτέρων οτι αν γινει κάτι φταίει η Χρυσή αυγη που στη τελική ειναι η Μονή που μιλάει για τους έλληνες και υπερ αυτών.
      Εσείς για τι έχετε να πείτε;

    2. Άστα αυτά η λάσπη δεν περνάει. Δεν έχετε τι να πείτε , σας έχουν πάρει χαμπάρι και αρχίσατε τον οχετό.

    3. Ρεσαλτο εδω! σας μιλουν οι κοινωνικοι επαναστατες της πρεζας και της μολοτωφ! Αγωνιζομαστε εναντια στο συστημα αλλα τα περνουμε απο αυτο κ οποιος διαφωνει μαζι μας ειναι φασιστας κ ναζι! Ζητω το πακισταν

  19. οχι και ομαδες νεαρων , φασισταρια του ανταρσυα και αναρχοαλητες ειναι

  20. πως οι 500 έγιναν 50.000 μόνο οι καθυστερημένοι οι φασίστες μπορούν να μας πουν… οι “αντισυστημικοί” που τους προστατεύουν πάλι τα φιλαράκια τους, την ώρα που σκοτώνουν στο ξύλο τον κόσμο του ΑΓΏΝΑ. ΟΥΣΤ! Δεν ντράπεστε πια..

    1. Αστο μεγάλε στις φωτό φαίνονται όλα. Για τα ημια ήταν δεκάδες χιλιάδες ενω oι δικοι σου δεν φαίνονται καν πισω απ’τα πανώ. Θελατε και συγκέντρωση που σαστε αρεα αρεα καμια σαρανταρέα και ούτε καν έλληνες. Είστε ειδος υπο εξαφάνιση ρε, αλλα μη φοβάστε τωρα που θα βγει ο ηλίας δήμαρχος θα φτιάξουμε το μουσείο αντιφα και θα σας βάλουμε μεσα για να μη σας ξεχάσει ο κόσμος.

  21. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50,000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙ-ΓΙΔΙΑ!

    ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

      1. ΚΑΛΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ!!!ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΕ!!!

      2. και εσυ μογγολος προσφυγας εισαι? σαν αυτον που τραυματιστηκε? τι μεροκαμματο παιρνεις ? χαχα

Comments are closed.