Επίθεση με χαστούκια σε γνωστό… «μελλοντολόγο» της Πάτρας – Η γυναίκα εξαγριώθηκε αφού έχασε και τον σύζυγο και τα… 8.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
mellontologos

Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος μελλοντολόγος κάθε άλλο παρά το μέλλον ήξερε να λέει και να προβλέπει. Το μόνο που σίγουρα γνώριζε και μάλιστα με ιδιαίτερη τέχνη, ήταν να προκαλεί στις πελάτισσές του την αγωνία και υπό τον φόβο και το άγχος να τις υποχρεώνει να του καταβάλλουν υπέρογκα χρηματικά ποσά.

 

Όμως… μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. Κι αυτό, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του και «έπεσε» πάνω σε μία από τις πελάτισσές του η οποία του την είχε κυριολεκτικά στημένη περιμένοντας να του επιτεθεί!

Όλα συνέβησαν το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, κοντά στην περιοχή των Ζαρουχλείκων όπου βρίσκεται το σπίτι του 48χρονου άνδρα ο οποίος επικαλείται τις ιδιαίτερες γνώσεις γύρω από την μελλοντολογία και κυρίως τις «τρομερές» υποτίθεται ικανότητές του να προβλέπει το «αύριο».

Όμως δεν προέβλεψε το καρτέρι της 39χρονης γυναίκας η οποία πήγε για καλό και κατέληξε χωρισμένη και μάλιστα με δύο παιδιά. Αλλά εκτός όλων αυτών είχε περάσει ένα πραγματικό μαρτύριο – όπως του φώναζε η ίδια – για περισσότερο από οκτώ μήνες που ο ίδιος την έβαλε στη διαδικασία να… λύσει τα μάγια που υποτίθεται της είχαν κάνει. Και για να το πραγματοποιήσει αυτό χρειάστηκε να δαπανήσει πάνω από… 8.000 ευρώ, χρήματα τα οποία της έπαιρνε εκείνος προκειμένου, όπως της έλεγε, να κάνει τα απαραίτητα και να την γλιτώσει από τον «εφιάλτη» της.

Όμως αντ’ αυτού, εκείνη έχασε και τον άνδρα και τα χρήματα! Και επειδή ο μελλοντολόγος δεν ανταποκρινόταν στις απανωτές κλήσεις της αποφάσισε να εμφανιστεί αιφνιδιαστικά μπροστά του πραγματοποιώντας επίθεση με… χαστούκια που ξεσήκωσαν πρωινιάτικα ολόκληρη τη γειτονιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά έκανε… πρώτα όμως έπρεπε να πλακώσει στα χαστούκια τον ίδιο της τον εαυτό.

Comments are closed.