Επίθεση μαφιόζικου τύπου από Χρυσαυγίτες καταγγέλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης-Αντιεξουσιαστές την είχαν “πέσει” πριν 10 μέρες σε εκδήλωση της Χ.Α σε καφενείο της Ιερισσού!

Κοινοποίηση:
ierissos-xa-1

“Αντίποινα”-για την προεκλογική επίθεση αναρχικών σε καφενείο- από μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Φραγκίσκου Ρηγόπουλου καταγγέλεται με ανακοίνωση που εκδόθηκε.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
«Η επιλογή του χρόνου δεν υπήρξε τυχαία. Μερικές μέρες αφότου ο αγωνιζόμενος λαός της Χαλκιδικής εκδίωξε τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής από την Ιερισσό και ακριβώς πριν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η εναντίωση του λαού στο σκοτάδι του ναζισμού δεν ήταν κάτι που τα χαμερπή της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να δεχθούν. Γι’ αυτό και οργάνωσαν στο συνήθη χώρο τους – το σκοτάδι – επιχείρηση τρομοκράτησης όχι μόνο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη μας αλλά και άλλων αγωνιστών από την Χαλκιδική. Επειδή όμως ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεσηκώσουν την τοπική κοινωνία εναντίον τους και να μας κάνουν ακόμα πιο αποφασιστικούς. Η στάση ανοχής που τηρεί η κυβέρνηση και τα σώματα ασφαλείας απέναντί τους (παρά τις δήθεν διώξεις τους) μαζί με την ευρύτερη ατιμωρισία τους, τους έχει αποθρασύνει. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί τον λαό με τους αγώνες του και την καθημερινή του στάση ζωής να απομονώσει τους σύγχρονους Φρανκενστάιν που γεννά η καπιταλιστική βαρβαρότητα και να τους αναγκάσει να επιστρέψουν στις τρύπες στις οποίες κρύβονταν τις τελευταίες δεκαετίας στη χώρα μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κακως ασχολειται ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τα φασισταρια.
    Θα τα τακτοποιησει το αφεντικο τους η Ν.Δ.

    1. Ακροαριστερο παρταλι μεγαλυτερος φασισταρας απο σενα δεν υπαρχει

  2. Ο/Η ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ λέει:

    ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΣΟ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    0.70% …
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΟΥΣΤΤΤΤ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

  3. antarsya = ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ;ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΑ;

  4. ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ? ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ιωσηφ? ΥΓ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Π.Χ.ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΓΥΑΡΟ, Κ.Τ.Λ. ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑ 10ετιες???

  5. όταν κάνουν του ανταρσία επιθέσεις, αυτό δεν είναι ναζισμός? δεν είναι φασισμός? δεν είναι τρομοκρατία? άλλα ξέχασα αυτοί ανήκουν στους γκρίζους λυκους και είναι ιερές παρθένες, και όλοι η παλιό πούστηδες προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως η Έλληνες είναι ναζιστές, ρε δεν γαμιέστε όλοι σας εσείς που προσπαθείτε να φέρετε των διχασμό στην Ελλάδα,

  6. Να περιμένετε κι άλλες επιθέσεις τουρκοπρακτόρια.

  7. Αρκετά μας τα ζαλίσατε αναρχοαληταράδες. Σε λίγο θα τις τρώτε και από τις σπιτονοικοκυράδες… Σας βαρέθηκαν όλοι και μετά από τους λογαριασμούς που ανοίξατε με τους Εθνικιστές δεν θα έχετε καλά ξεμπερδέματα. Μέχρι σ’ ένα σημείο θα σας ανέχονται οι Χρυσαυγήτες, αλλά και οι υπόλοιποι Έλληνες. Ξέρουμε τι είδους αγώνες διεξάγετε και ξέρετε ποιό θα είναι το τέλος σας. Υπομονή.

  8. Αφού μιλάνε για αντίποινα και το ξεκίνησαν πρώτοι θα έπρεπε να το βουλώσουν και να κοιτάξουν την μουράκλα τους στον καθρέφτη κάθε φορά που μιλάνε για φασισμό και βία γιατί αρκετά λένε οι γάϊδαροι τους πετεινούς κεφάλες. Την βία και τον φασισμό τους τον δείχνουν όλοι καθημερινά και στα κανάλια οι δημοκράτες υποκριτές. Για αυτό ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Οι πολλές αδικίες πληρώνονται.

  9. Τα τουρκοσπορα Ισλαμοφασιστικα αναρχοπιθηκια δεν εχουν θεση στην ελλαδα..Μονο στη φυλακη, ισοβια, για εσχατη προδοσια..Ουσττ άπλυτα ΓΚΑΟΥ ΓΚΑΟΥ

  10. πληροφοριες αναφερουν οτι ακολουθησε ξεβρακωμα των αναρχχοκοπριτων και οτι πολλοι ειχαν προτιμηση στα ροζ εσωρουχα.

    1. xaxaxa αναρχοκοπριτες…και τουρκοσποροι ισλαμοφασιστες….

Comments are closed.