Εξοργισμένος ΕΛΛΗΝΑΣ φωνάζει στους ΜΚΟ: “Στο δ***άολο όλοι εδώ που βρεθήκατε!Μάθανε ότι Γ***στε πλακώσανε και οι γύφτοι!” – Η κατάσταση ΞΕΦΕΥΓΕΙ…άσχημα! (βίντεο MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
ungfgggtitled

Σε σπαστά Αγγλικά προσπαθεί κόσμος να εξηγήσει στους λαθρόμετανάστες ότι πρέπει να φύγουν!

Από την άλλη οι ΜΚΟ…. προσπαθούν το αντίθετο…

Κόσμος έχει μαζευτεί στο λιμάνι … να διώξει και τους ΜΚΟ που κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη…

με αποτέλεσμα οι εντάσεις και οι τσακωμοί να γίνονται ακόμα πιο έντονοι….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

65 Σχόλια

  1. Κανονικά θα πρέπει να τους φιλοξενήσουμε όλοι μας στο σπίτι μας! Ο Τσίπρας προεκλογικά έλεγε ότι θα φέρει και τις οικογένειες των μεταναστών και εμείς τον ψηφίσαμε.. Τώρα ας φάμε το αγγούρι.

  2. ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  3. Η ευαισθησία της Κυβέρνησης αναφορικά με τους «πρόσφυγες» που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι του Πειραιά φαίνεται πως τελειώνει από σήμερα!

    Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην εκτόνωση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας σκληραίνοντας εδώ και στο εξής την ιδιαίτερα ανεκτική στάση της.

    «Δίνουμε την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε ξένη χώρα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, ισχύουν οι νόμοι της χώρας αυτής», αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη κυβερνητική πηγή, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

    Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη απορυθμίσει μια σειρά κινήσεων ούτως ώστε να κάνει τους μετανάστες του λιμανιού του Πειραιά να φύγουν.

    Μεταξύ άλλων αναμένεται σε συγκεκριμένες πύλες του λιμανιού, όπως έχουν πληροφορηθεί από χτες οι μετανάστες, να μην μοιραστεί από σήμερα φαγητό, ενώ σε περίπτωση που οι μετανάστες (ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες) παραμείνουν στον χώρο, θεωρείται βέβαιον ότι η κυβέρνηση κάνει χρήση ελεγχόμενης βίας (!) παρά τις αντιδράσεις που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ

    καλο αυτο μα αυτοι θα εξαγριωθουν κι θα κλεβουν για να βρουν φαι ουψ οι συριζοφιλοι ελληνες τι θα κανουν ??? οσοι μενουν στην περιοχη την εκατσαν

  4. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ λέει:

    Ξερει καποιος αυτη τη λαθρολαγνα αναρχοκουμουνιστρια?

  5. Επειδή τον έχω δει στην περιοχή τον παππού δεν είναι κανένας περίεργος που πήγε εκεί από το πουθενά και χωρίς λόγο.Και πριν έρθουν οι ταλιμπάν συνήθιζε να κάνει το περίπατό του στο λιμάνι.Όμως το τελευταίο διάστημα αυτή η μικρή ψυχαγωγία έχει γίνει εφιάλτης με τους ανθρωποφάγους και τις μκο. Οπότε ότι και να έκανε έχει δίκιο βουνό αφού του έχουν καταστρέψει την καθημερινότητά του και την ησυχία του και φωνάζουν από πάνω. Αν και νομίζω ότι απλά θα τους έλεγε να πανε στα κέντρα φιλοξενίας, αλλά το τσιράκι του Σόρος,Ροκφέλερ,κλπ τοκογλύφων είχε άλλη άποψη.

  6. Αυτή η ψευτό-επαναστάτρια με τα λεφτά του μπαμπά της αύριο θα είναι σε κάποια χώρα του εξωτερικού, Αγγλία ή Αμερική και θα πηγαίνει με μαύρους γλεντώντας τη ζωή της. Εμείς θα μείνουμε πίσω και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς παλεύοντας για τη ζωή μας και τη χώρα μας.

  7. Η μαυριδερη απλυτη τσουλα της αριστερας, θελει πεταμα μεσα στα σκατα των λαθροκαφρων , που της δινει και τον λογο….
    Ειδε ο γυφτος την γενια του… ολοι οι λαθρολαγνοι ειναι μαυριδερα ζωα

    Μην αγγιζετε τους λαθρολαγνους κατσαπλιαδες ,ειναι γεματοι αρρωστιες,σε λιγο και χολερα!

  8. Η μαυριδερη απλυτη τσουλα της αριστερας, θελει πεταμα μεσα στα σκατα των λαθροκαφρων , που της δινει και τον λογο….
    Ειδε ο γυφτος την γενια του… ολοι οι λαθρολαγνοι ειναι μαυριδερα ζωα

  9. το εβραικο κοκκινο βραχιολακι της καμπαλας δεν το ειδε κανεις που φοραει στο χερι της ?

  10. κατσε να βγει καμμια χρυση αυγη να δεις που θα πανε ολες αυτες οι ανθελληνικες ΜΚΟ

  11. Ή όλη κατάσταση είναι για τον Πεουλο,μην κατηγορείται ένα φαινομενικα ανώριμο παιδί στο άνθος της ηλικίας της να μπορεί να καταλάβει τι εστί θέμα εθνικής ασφάλειας για μια χώρα που βάλλεται από παντού και με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στην γενοκτονία μεσα απο τις δικές της επιλογές. Αντικειμενικά ένας τετοιος αλλοθρησκος και αγραμματος λαός σε τέτοια ποσοστά δεν μπορεί να αφομοιωθει από την Ελλάδα της κρίσης. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα με ανεξέλεγκτες συμπεριφορές των παράνομων εισελθεντων στην χώρα φοβάμαι ότι είναι θέμα χρόνου να αναλάβει την κατάσταση ο στρατός και να επιβάλλει την τάξη εν τα του οίκου της. Το έχει δείξει ή ιστορία ουκ ολίγες φορές…

  12. Είναι Ελληνίδα;;; Εγώ λέω είναι Αλβαιδα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στιν Ελλάδα μου μιλάνε πολύ καλά ελληνικά αλλα δεν είναι από Έλληνες γονείς.

  13. Ρε μπάρμπα τι κάθεσαι και συζητάς;;; Πλακωσέ το ρε στις σφαλιάρες το τσουλάκι που κάθεσαι και κάνεις και διάλογο. Όταν θα την γαμήσουν σε κανένα πάρκο θέλω να δω τι θα λέει, αλλά τότε εύχομαι να μην υπάρχει κανένας να την βοηθήσει.

  14. Το είχα πει οτι το σχέδιο τους είναι να ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ (βράδυ;) σε στρατόπεδα και να πάρουν τον οπλισμό. Τα μεγάλα κεφάλια του στρατού έχουν υπογράψει οτι δεν φαντάζεστε με διάφορες “χώρες” που βρίσκονται και πίσω από τον ΟΗΕ με διάφορους στρατούς.. Όσοι έχουν υπηρετήσει ως στρατιώτες θα καταλάβουν οτι αν προχωρήσει το σχέδιο τους την έχουν πατήσει.. Ο στρατιώτες πως θα αποκρούση ομάδες λάθρο με όπλα ή ακόμα και ξύλα; Με μια γεμιστήρα; Πότε; Μέχρι να ειδοποιήσει και να πάρει εντολή εμπλοκής τον έφαγαν=1 όπλο στα χέρια τους. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

  15. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ…

  16. ΛΟΧΙΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΙΦΗ,ΟΠΕΝ ΔΑ ΜΠΟΡΝΤΕΡ ΚΙ ΟΠΕΝ ΔΑ ΜΠΟΡΝΤΕΡ ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΓΜΤ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

  17. EINAI TΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ Ο MISTER, ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ… !! ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ !! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΣΥΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ…!!

    1. Φίλε αυτό το κοριτσάκι, όπως και όλοι σε αυτές τις ΜΚΟ τα αρπαζουν χοντρά γι αυτό θελουν τους λαθρο. Ο κύριος έχει απολυτο δίκιο, δε φτάνει που μας κατσικώθηκαν χωρίς να τους καλέσει κάνεις, δε φτάνει που τους ταΐζουμε απο το υστέρημά μας (κάτι που δεν έγινε για τους Έλληνες φτωχούς και άστεγους ) , θα μας κλείνουν το δρόμο όποτε γουστάρουν; στη χώρα τους θα τους πλακωναν τα ματ αυτο λέει ο κυριος. Ελπίζω να το καταλάβες.

    2. ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΌΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΜΑΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

      1. …γι αυτό και μεις εδώ στην σαλονίκη, όπου σας πετυχαίνουμε σας ταράζουμε στη φάπα…

  18. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΩΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ 20ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ? ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΤΟΥΣ ΛΟΥΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. ΒΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡ…

    1. Μην ανησυχείς φιλαράκι, σε λίγο καιρό εβδομάδες πιστεύω ότι θα είναι, αυτοί θα εξεγερθούν και θα αρχίσουν να εισβάλουν στα σπίτια μας και θα κλέβουν, θα βιάζουν και θα σκοτώνουν. Καμιά γυναίκα δεν θα μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει στο δρόμο, ούτε καν την ημέρα, ούτε καν με συνοδό. Όταν λοιπόν αυτό το τσουλάκι θα μπουν σπίτι του και θα το γαμήσουν, ή θα το γαμήσουν σε καμιά πλατεία ή πάρκο εκεί θέλω να είμαι από μια μεριά και να δω τι θα κάνει, τότε θα καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζει, και γιατί φώναζαν οι υπόλοιποι να φύγουν οι λαθρομετανάστες, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά γιατί αυτοί θα είναι τόσοι πολλοί που ούτε η αστυνομία ούτε ο στρατός θα μπορούν να τους κάνουν καλά και κανένας πολίτης δεν πρόκειται να ανακατευτεί για να βοηθήσει τον άλλο, Εκεί ο καθένας θα προσπαθεί να σωθεί μόνος του ή να σώσει την οικογένειά του. Κοντός ψαλμός αλληλούια, αυτό το τσουλάκι και όλοι οι άλλοι όμοιοί του δεν ξέρουν τι τους περιμένει, θα περάσουν καλά.

  19. Όλες οι μητρομάνες σαβούρες συφιλικές και πρεζόνια πήγανε σε ΜΚΟ να κάνουν την τύχη τους γιατί είναι άχρηστες. Θέλουν πολύ ξύλο, να τους φύγει το σαγόνι για να μάθουν να ξεσηκώνουν τα λαθροπιθήκια. Με ποιο δικαίωμα κλείνουν τους δρόμους τα ορφανά του Μωάμεθ; Όξω πούστηδες απο την παράγκα, η Ψαροκώσταινα δεν σας ανήκει. Να πάρει η μητρομανής τους Ταλιμπάν και να ξεκουμπιστεί απο την Ελλάδα, το φίδι το κολοβό.

  20. Δηλαδή σοβαρά τώρα, σε κάποιους εδώ μέσα αρέσει αυτό το φρόκαλο; Κατευθείαν από τα βάθη της Ανατολής έχει έρθει. Τουρκάλα και στο σώμα και στη ψυχή.

  21. Κακώς ακούμπησε την άπλυτη Συριζαία ο Έλληνας πολίτης.Έχει πιό πολλά μικρόβια η ίδια ακόμα και από τα μουνόπανα οι ισλαμιστές που υποστηρίζει.Οι Συριζαίες και οι αριστερές γενικά είναι τόσο πουτάνες που υποστηρίζουν τους ισλαμιστές για να τις πληρώσουν μετά οι λαθρομετανάστες σε είδος.Άν δεν ερχόντουσταν αυτά τα ρεμάλια οι λαθρομετανάστες, τις Συριζαίες ούτε σκύλος δεν θα τις γαμούσε.

  22. Ποια κοπέλα ρε;;; Σιγα το μοντέλο.
    Ολοφανερο ότι κατάγεται από Αγία Βαρβάρα.
    Πλακωσανε και οι γυφτοι που λέει και ο παππούς….

  23. Γιατί μη κυβερνητική οργάνωση ενώ αποσκοπεί κυβερνητικά συμφέροντα ;;;;;;!!

  24. ….KAI META ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    1. ….KAI META ΠΗΓΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “το κεφαλαιο” ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ σταλιν.

  25. Καλο γκομενακι αλλα εχει τοση ψωρα και τοση συφιλη απο τους λαθρο που καλλυτερα να βαρω χειρογλυκανο 15 χρόνια παρα να πας μα αυτην

  26. Ονοματάκι της κοπέλας μπορούμε να μάθουμε;;;

  27. Οι ΜΚΟ ως εργαλεία των μυστικών υπηρεσιών ξένων χωρών αποτελούν εναν απο τους πιο σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την ενότητα των κρατών εθνών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία αποσταθεροποίησης μιας χώρας μέσω εγχρωμων επαναστάσεων (colour revolutions) για να επιτύχουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.Μετά απο διάφορα κυματα τέτοιων επαναστάσεων όπως η Αραβική άνοιξη πολλά κράτη που δέχθηκαν επίθεση απο αυτές τις έγχρωμες επαναστάσεις αρχισαν να καταλαβαίνουν το παιχνίδι που παίζει η Δύση και προσπαθούν να βρούν τρόπους για να θωρακιστούν απο αυτή την αποσταθεροποιητική απειλή.

    Η Ρωσία ήταν μία απο τις πρώτες χώρες που πήρε μέτρα εναντίων αυτών των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται απο το εξωτερικό και τις υποχρέωσε να δηλωθούν ως ξένοι πράκτορες και και να εγγραφούν στα κυβερνητικά μητρώα.Επίσης δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε εισαγγελέα να παψει εντελώς την λειτουργία τους αν κρίνει ότι θήγουν την ενότητα του κράτους.

    Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε την στρατηγική φύση των ξένων αντι-κυβερνητικών ΜΚΟ,αφού αναλύσουμε πως εξαπλώνονται τόσο γρήγορα στον πλανήτη αλλά και πως μπορούμε να πολεμήσουμε εκ των έσω τις ξένες ΜΚΟ που δρούν εναντίον των συμφεροντων και της ενότητας διαφόρων εθνων κρατών.

    Κρυμμένος κινδυνος

    Οι ΜΚΟ συμμετέχουν σε επιχειρησεις δρομολόγησης αλλαγής πολιτικών καταστάσεων σε μια χώρα και συνήθως είναι κρυμμένες στον κοινωνικό ιστό μιας χώρας πολύ καιρό πριν τους δωθεί η εντολή για να αναλάβουν δράση για εξεγέρσεις και επεισόδια.

    Συνήθως δεν εχουν αντικυβερνητικές δραστηριότητες αλλα επιλέγουν παραπλανητικά ονόματα και η δράση τους είναι κοινωνικού χαρακτήρα παρά πολιτικού.Επίσης αυτές οι ΜΚΟ διαφημίζουν το κοινωνικό τους έργο και την ουδετερότητα τους με δράσεις που κάνουν όπως η παροχή γευμάτων σε αστέγους ή η παροχή στέγης σε αυτούς.Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων ,επεκτείνουν το δίκτυο των υποστηρικτών τους και πείθουν ότι δεν έχουν καμμία ανάμειξη με τις πολιτικές εξελίξεις σε μια χώρα.Αυτό δεν είναι κατακριτέο ούτε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.Αλλά υπάρχει πρόβλημα όταν αυτη η ΜΚΟ λειτουργεί σαν “βιτρίνα” που εξυπηρετεί τα συμφέροντα ενός ξένου κράτους.

    Οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται απο ξένα κράτη και κρύβονται πίσω απο την κοινωνική τους δράση καθώς και οι σχέσεις που έχουν με ξένες μυστικές υπηρεσίες είναι ένα θέμα που έχει αρχίσει να απασχολεί πολλούς ηγέτες χωρών σε όλο τον κόσμο.

    Ξέρουμε ότι μια ΜΚΟ με πολύ καλή φήμη και κοινωνική δράση μπορεί να εύκολα να παρασύρει μια κοινωνία αν αποφασίσει να πολιτικοποιηθεί και είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολλοί υποστηρικτές της θα την ακολουθήσουν σε αυτή της την απόφαση που θα δημιουργήσει ένα πολιτικό κίνημα κυριολεκτικά απο το πουθενά.Συνήθως αυτός είναι και ο τελικός σκοπός των ξένα χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ.Ενω φαινομενικά φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους ξαφνικά όλες ενώνονται σε μια μεγάλη πολιτική δύναμη και απαιτούν την αλλαγή πολιτικού σκηνικού.

    Αλλά αν οι πολίτες και οι πολιτικοί αυτής της χώρας δεν είναι ενημερωμένοι για το πραγματικό εργο των ΜΚΟ ετσι ώστε να μπορέσουν να αντισταθούν τότε είναι πολύ εύκολο αυτή η χώρα να βυθιστεί στο χάος και στην πολιτική αστάθεια.

  28. ΒΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΦΟΛΑ? ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΝΑ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ….ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΦΙΛΗ!!!

  29. Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν όλους αυτούς;;; Τι συμφέροντα εξυπηρετούν; Αφού βλέπουν τις φάτσες τους και ξέρουν ποιοι είναι. Είναι προδότες που ξεσηκώνουν τους λαθρό και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές μας και τις μελλοντικές ζωές των παιδιών και των εγγονιών μας.

  30. Φοραει στο αριστερο της χερι κοκκινο βραχιολι που φορουν οσοι ασπαζονται παραθρησκευτικες οργανωσεις…

  31. κλασσικη ΑΠΛΥΤΗ ΤΩΝ ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ,να βαλουμε ΟΣΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, μπας και βγαλουμε κανα φραγκο…ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ που στο δικο τους σπιτι δε θα εβαζαν κανεναν.

  32. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. .

  33. αλλυλεγγυα η κοπελιτσα γιατι ειναι μαλλον @γ@μητη και εκει στο λιμανι ειναι η λαθρουπολη των καλοθελητων να της σβηνουν την καψα πρωι-βραδυ.
    ασε να σε στριμωξουν , καμια ντουζινα,να σου σκισουν…συγγνωμη…και τα αντερα,να δω εγω μετα τι θα λες…
    ..η νομιζεις οτι επειδη τους υποστηριζεις θα σε σεβαστουνε?..
    ..για πηγσινε σε καμια απομερη γωνια και οι αμοιροι γονεις σου θα πληρωσουν χιλιαδες ευρω στα νοσοκομεια απο τους ομαδικους βιασμους που θα υποστεις…
    …εκτος αν την βρισκεις ετσι και δικαιολογησαι που εισαι εκει για λαθρουποστηρηξη

  34. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΙ ΜΚΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ……………… ΜΑΚΑΚΕς ΕΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ????

  35. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ…

  36. ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ??? Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΟΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ. ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑ-CIA ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΝΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ. ΜΑΓΚΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ!!!!!! ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ!

  37. Δεν νομίζω ότι είναι συριζαια. Μάλλον για Σόρος και cia μου μοιάζει. Δεν καταλαβαίνει η πρακτόρισσα ότι ο παππούς αλλιώς έμαθε μια ζωή και δεν μπορεί αυτη τώρα στα γεράματα να τον αλλάξει όπως της γουστάρει;Όπως λέει ο σοφός λαός πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και αυτή θα γεράσει και θα τι σιχαίνονται οι νέοι σαν και του λόγου της που σιχαίνεται τον παππού και δεν θέλει να την ακουμπά.Σιχαίνεται μην την κολλήσει γεράματα η κομπλεξική στάλιν και από την άλλη περιμένει από τον παππού να είναι open mind. Ντροπή.

  38. Ριξτης μία μπουνι@ ανάμεσα στα μάτια χωρίς να την ακουμπήσει την κ@ρυ@

  39. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ…ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

  40. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ λέει:

    Βρωμιαρες ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ,μπουργκα και σαρια που σας χρειαζεται.Τοτε μονο θα καταλαβετε ποια λαθροκτηνη υποστηριζετε.Βρωμοψοφιμια Τουρκοσπορα Απλυταρια

  41. Ηθελε να ακουμπησει την κοπελα ο πορνογερος.

      1. Ο/Η Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λέει:

        Ποια κοπελα ρε βλημα?Την αναρχοκουμουνιστρια?Μακρυαααααα…..

  42. Αυτά τα σιχάματα φταίνε οι αναρχοάπλυτοι ,αυτοί ξεσηκώνουν τους λαθρό,δεν την έχει πλησιάσει Έλληνας άνδρας φαίνεται και θέλει να κάνει την τύχη της με κανα πάκη.Αλλά αναρωτιέμαι σε αυτό το μπουρδελό κράτος εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους χώσει μέσα ,πάκια και άπλυτους μαζί;

    1. Τέτοιο γκομενάκι δε σου καθόταν ούτε για πλάκα μαλακοφασίστα…

      1. ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ “ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ” ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΗ ΤΗΝ ΒΛΕΝΟΡΟΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ…….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!!!!!

  43. Αραξε παππου να πιεις κανενα τσαι και να διαβασεις τα απαντα του Χιτλερ.

  44. Όποιος τους αγαπάει τους λαθρο.. να τους πάρει σπίτι του.

  45. (η αλληλεγγυα φοραει βραχιολακι ΚΑΜΠΑΛΑ για οσους δεν το προσεξαν)

    η επομενη κινηση των νεοεποχιτων θα ειναι…
    προβοκατορικη νυχτερινη επιθεση με πυροβολισμους προς τους λαθρομεταναστες…
    τη συνεχεια τη γνωριζετε…
    ειναι τοσο μονοτονοι και απιστευτα προβλεπομενοι!

  46. Πάγια τακτική των αριστερών…”εμένα μη με ακουμπάς”..Λογικό… εφ όσον έχει να σας αγγίξει άντρας η γυναίκα αντίστοιχα απο τότε που σας βάφτησε ο νονός η ή νονά σας…

    1. προτιμά να την ακουμπάνε μόνο τα λαθρο-ισλάμια…

    2. συνάδελφε.Δηλαδή η αγαμία δεν είναι παράγοντας μιάς και το πήδημα το βρίσκεις όπως την τσίχλα στο περίπτερο.Εδώ,είναι η κλασσική φάση που μία πρόχειρη μαλακία γίνεται μόδα και η μόδα γίνεται “ιδεολογία”.Από εκεί και οι κλασσικές λεκτικές αντιδράσεις επίδειξης ισχύος,-μην μ’ακουμπας ,-είσαι φασίστας,-είσαι φαλλοκράτης κ.τ.λ. Και το αστείο είναι ότι αυτή η κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα σε σεξουαλικά πεινασμένους άνδρες και επίσης ο θρησκευτικός τους φανατισμός και η άποψη τους για τις γυναίκες ακουμπά τον φασισμό.Έχω κουβεντιάσει (έχω προσπαθήσει δηλαδή)πολλές φορές με τέτοιες κοπέλες αλλά και άντρες,μιλάμε η πολιτική ορθότητά(την σιχαίνομαι) που είναι και το υπερ-ατού τους σε κάθε μα κάθε συζήτηση, μου σπάει…τα νεύρα. Υ.Γ. Φτάνουν στ’αυτιά μου κάτι φήμες ότι είναι μόδα τώρα κάποια 14χρονα κοριτσάκια να “το κάνουν” συστηματικά μόνο με γύφτους.Καλά δεν μιλάω για την σεξουαλική απελευθέρωση σε όλο και μικρότερες ηλικίες που πλέον και αυτό έχει γίνει “ιδεολογία”…

      1. Πρέπει να καταργήσουμε την α-Παιδεία και να φέρουμε την Παιδεία. Επί 40 χρόνια η Αριστερά κατέχει όλο το εκπαιδευτικό σύστημα και με τους αμόρφωτους δασκαλάκους και καθηγητούληδές της συνειδητά βγάζει από τα σχολεία μια νεολαία χωρίς αξίες και καθοδηγούμενη από τα χαμιλότερα ένστικτα, κι αυτά διεστραμμένα.
        Έλεος στα παιδιά μας. Η εκ βάθους και πλήρης κάθαρση είναι επιτακτική ανάγκη στο εκπαιδευτικό σύστημα. Όμως, χρειάζεται μια Ελληνική Κυβέρηση και δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον. Η Νεολαία μας καταρρέει.

  47. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ…Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ…

    1. Γενικα ΟΛΕΣ οι αλλυλεγγυες ειναι για κλωτσομπουνιδια !

    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΦΙΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ

Comments are closed.