ΕΞΑΛΛΟΣ ο Γκλέτσος! ΧΑΜΟΣ για τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στη Φθιώτιδα! – Κάνουν δημοψήφισμα!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
PROSFYGES

“Καζάνι” που βράζει θυμίζει η Ανατολική Φθιώτιδα για το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στον Καραβόμυλο.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των κάτοικων στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για να τους ενημερώσει για τους πρόσφυγες. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι βουλευτές του νομού.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι με τη φιλοξενία των προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου στον Καραβόμυλο η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη, διαφορετικά οι πρόσφυγες μπορεί να διασκορπιστούν μέσα στον αστικό ιστό, νοικιάζοντας σπίτια ή ξενοδοχεία της περιοχής.

Ωστόσο πολλοί από τους κατοίκους της ανατολικής Φθιώτιδας ήταν ανένδοτοι και ζήτησαν δημοψήφισμα, το οποίο έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή.

Σε μια στιγμή έντασης, ο δήμαρχος Στυλίδας, έσκισε το τοπογραφικό που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Δείτε κάποιες από τις στιγμές έντασης στη χθεσινή συνάντηση που έγινε για το θέμα στο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ψόφο στα ισλαμικά σκυλιά καθώς και στους προδότες που τα υποστιρίζουν !

    1. πρωτ απ όλα, ψωφο στους βρωμοναζηδες. Και μαθε ελληνικα, φιλε αλβανε

  2. ποιος ξερει ποσα θα βουτηξη ο γκλετσος απ ολη αυτη την δουλεια και ξεσκιζεται για τους λαθρο,τομαρια ανθελληνικα βρωμισατε την Πατριδα μας

  3. τους 2 γερους γιατι τους χειροκροτησε ο κοσμος;

  4. ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΝΙΞΙΜΟ Η ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ Η ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ…Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ..ΤΕΛΟΣ.

  5. να γινει ονομαστικο δημοψηφισμα…..και οσοι δεχονται να φιλοξενηθουν……να γινει διαιρεση και οσοι τους αναλογουν ….να τους παρουν σπιτια τους και να τους ταιζουν….

  6. Μπραβο, στην αρχη καλα τα πήγαν ολοι. Οταν έλεγαν πως δεν θελουν τους λαθρο. Μετα ομως μας τα χάλασαν. Καθόταν και χειροκροτουςαν ποιους;;;;
    Τον καλόγερο που τους ελεγε να τους δεχτούμε ανθρωπινα, να ξερουν πως ερχονται σε φιλους. Ποιους να δεχτούμε;;;; Αυτους που θα μας σφάζουν αύριο;;;; Ουςτ, βρε βρωμογερε. Εσυ θα ψοφήσεις σε λιγα χρονια και θα πας στον εξω απο δω. Τα παιδια μας ομως θα μεινουν πίσω να εχουν στο κεφαλι τους τους βρωμο μουσουλμάνους. Οι αλλοι λοιπον απο κατω γιατι χειροκροτάνε;;;
    Ο άλλος ο καλόγερος τι λέει;;; Και τα ζωα απο κατω, γιατι χειροκροτάνε παλι;;; Ποιοι ειναι θύματα πολέμου ρεεε;;;;; Οι Πακιστανοί;;;; Κι εσεις τα ζωα, γιατι τους χειροκροτάτε, αντι να τους πάρετε με τις πέτρες ρεεεε;;;;; Ζωα, ξυπνήστε.

    1. Αυτοί οι κωλόγεροι που λες ήταν οι πρώην δήμαρχοι και τους χειροκρόταγαν οι ψηφοφόροι τους τα ζώα… τουλάχιστο να προλάβουμε να μεταναστεύσουμε εμείς πριν αρχίζουν τις σφαγές οι λάθρο

  7. Γιατί δεν τους παίρνεις σπίτι σου ρε “άντρα” Γκλέτσο να σου ψήνουν το ψάρι και από τις 2 πλευρές?
    Αντε και @@@@@@

Comments are closed.