Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο με 19 πόντους (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Adetonkoumpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το πολύπλευρο ταλέντο του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των Μπακς, στη νίκη στο φιλικό ματς επί των Τίμπεργουλβς με 105-98.

Ο 19χρονος άσος, μολονότι αυτή τη φορά δεν ξεκίνησε βασικός, ήταν εξαιρετικός. Σε 31:23 λεπτά συμμετοχή είχε 19 πόντους με 7/7 βολές, 6/10 δίποντα και 0/3 τρίποντα, ενώ συμπλήρωσε τη στατιστική του με 9 ριμπάουντ (τα τρία επιθετικά), 2 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. δεν μας νοιαζει δεν ειναι ελληνας ο αλητης ο μαυρος

  2. οι νιγηρια θα πρεπει να τον χαιρεται..οχι εμεις..γιατι κανεις δεν μιλαει για τον παπανικολαου που ειναι κανονικος ελληνας και μεγαλος παιχτης και μας λενε ολο για τον μαυρο που γενικα ειναι αθλιος παιχτης;

    1. Ο Γάννης σας ξεφτίλισε ναζιστικά σιχάματα. Ολοι οι αληθινοι έλληνες είναι περηφανοι γι αυτο το άξιο παιδί. Όλοι μαζί οι αχρηστοι ανίκανοι ναζι προδότες μαζεμενοι δεν κανετε μια τριχα τα αρχιδια του. Και το ξερετε και πονάει

      1. Αισοι αυτό πεντοι Έλυννα?Γκιατεί εσυ αφτω πράμα νταιν βάζει παντού τωννυ?Τόρρα πυραι καρτιά?Το Γάννη ποιω οινε?Γκρειγκωρα αισοι αφτω πεντοι να πάοι στο γκιατρεί κορυς τσοίνορα γκοιατεί αίκοι κωλισσοι έμπολα!

Comments are closed.