Εμφύλιος αντιεξουσιαστών στην Α’ πτέρυγα Κορυδαλλού:Έδειραν αναρχικό κρατούμενο ομοϊδεάτες του!

Κοινοποίηση:
keli-korydallos

Σήμερα ξυλοκοπήθηκε, από μερικούς κρατούμενους της Α’ πτέρυγας Κορυδαλλού,  ο Στέφανος Αμίλητος ένας αντιεξουσιαστής που είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 19 Απρίλη 2013 στα Εξάρχεια.

Με επιστολή τους αναρχικοί κρατούμενοι αναφέρουν πως τον έδειραν για τα ψέματα που διέδιδε εις βάρος φυλακισμένων!

Διαβάστε την επιστολή που δημοσιεύτηκε σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

“Η βία που του ασκήθηκε ήταν η ελάχιστη ποσότητα απέναντι στα ψέματά του, καθώς δε ξεχνάμε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι οι σωφρονιστικοί, οι μπάτσοι και οι δικαστές… Γνωστοποιούμε το γεγονός καθώς η συκοφαντία που διαδίδεται εις βάρος κρατουμένων (“ποινικών” και πολιτικών),που έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν πραγματικό αγώνα ενάντια στη φυλακή, προσβάλει τη μνήμη και την αξιοπρέπειά μας.

Κάθε φορά που ανοίγει κάποιος το στόμα του για να εκτοξεύσει τις ψευτιές του θα πρέπει να το σκέφτεται δύο φορές. Τα ψέματα φέρνουν αντίποινα.”

 

 

Κάποιοι κρατούμενοι της Α’ πτέρυγας Κορυδαλλού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Βρε τον Αμίλητο τι έπαθε !!! Μια φορά είπε να μιλήσει και αυτός και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του και μάλιστα από τα συντρόφια του !

  2. ρε το χανουμι της εφαγε απο τους δικους του.χαχα

  3. Μερικοί αναρχικοί ξυπνάνε και καταλαβαίνουν τον ρόλο που τους βάζουν να παίζουν οι αναρχομπαμπάδες (που τα αρπάζουν από την πρεσβεία). Δηλ. να κάνουν ότι πουν οι Αμερικανοσιωνιστές και οι Τούρκοι πράκτορες. Τότε ξαφνικά γίνονται προβοκάτορες, ψεύτες κλπ. Φυσικά οι σύντροφοι φροντίζουν να τους καρφώσουν στην αστυνομία όπου ω του θαύματος η δικαιοσύνη που φέρεται στους αναρχικούς με το γάντι , αυτούς τους βαράει κανονικά.

  4. ΝΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ…ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ…ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

  5. Αφού δεν μίλησε (Αμίλητος) γιατί εδάρη ο αγωνιστής;
    Καμαρώστε νοοτροπὶα, δέρνουμε όποιον γουστάρουμε και όποτε νομίσουμε.
    Μόνο αν φάνε καμιά σφαλιάρα χαλάνε τον κόσμο με το ΣΥΡΙΖΑ από δίπλα για συμπαράσταση.

  6. Αποβλακώθηκαν από το πολύ χασίσι.
    Στην ελλάδα δεν υπήρχαν ποτέ αληθινοί αναρχικοί.

  7. τα βλαμμενα αρχισαν και πλακωνονται μεταξυ τους η αποχη απο πολλα πραγματα βαρεσε κατακουτελα

Comments are closed.