Ελληνίδα 50αρα έχει αυτή την κορμάρα!- Οτι και να πούμε είναι λίγο…

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

Μας έχει κάνει ζημιά και δεν… φοβόμαστε να το πούμε! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Η μελαχρινή καλλονή γνωρίζει πώς να προκαλεί αναστάτωση στα social media και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, περί ης ο λόγος, ανέβασε μία καυτή φωτογραφία στο Instagram όπου μας αποκάλυψε, για μία ακόμα φορά, την κορμάρα της και μοίρασε… πόνο.
Δείτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Η τύπισσα είναι γυναικάρα..δε ξέρω για το καθένα σας τι λέει..αλλα είναι περιπετειώδεις και φαντασιώδης το τι μπορεί να προκύψει μια αχαλίνωτη και οχι μονο ζωή μαζί της…όσο για την ηλικία της κρατιέται άριστα.μαγκυ είσαι πολύ γυναίκα με όλο το πακέτο που πρέπει να έχει μια γυναίκα.συνέχισε έτσι.

  2. …η τύπισσα είναι γυναικάρα.όλοι εσείς που τη χλευάζετε,δε ξέρετε τι εστί χυμώδης γυναίκα..και για την ηλικία της κρατιέται άριστα..μπροστά μαγκυ..!

  3. Πάντα ασχημομούρα ήταν.. με τεραααααάστιο κώλο ..αν βγαλει τις τακούνες που δεν τις αποχωρίζεται ούτε στην παραλία θα είναι μια χλαπάτσα κυράτσα τις διπλανής πόρτας. …………………………..

  4. μολις πιασει τα 60 θα μυξοκλαιει μετα στις τηλεορασεις οτι της λειπει ενα παιδι
    κατσε εκει και δειχνε μας τον πατο σου το ιδιο μυαλο διαθετετε

  5. Βλεποντας παρομοια ξεκολα μεγαλωσαμε και αποβλακωθηκαμε. Ας φαμε μνημονια τωρα

    1. η γκόμενα σου φταίει για το μνημόνια??? χαχαχα Ρε μπάς και είσαι κανα πουστράκι του Σύριζα??? μάλλον – άντε βρές έναν πάκο …

  6. ρε μπας και ειναι πουστης μεταμορφωμενος!!!

  7. Στην αναζητηση καποιου σπονσορα που την ειχε απωθημενο απο την παιδικη του ηλικια.Αμα ενωσεις τις τσαπουδες που εχει φαει φτανεις ανετα Ανταρτικη

  8. Αν εκφρασθώ θα γράψω διάφορα γιά το εν λόγω αδηφάγο Milf, γι αυτό, καλησπέρα σας, καλά να είσθε.

      1. Το αντετοκουμπο ντεν κανει γιατι ποναει ποντι του

  9. αυτη ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ…τελος….για πολλα εγκεφαλικα και εμφραγματα…οι υπολοιποι ας βολευτουν με τις χουφτες τους…

Comments are closed.