Ελεύθερα με περιοριστικούς όρους τα τρία άτομα για τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Κοινοποίηση:
2020

Ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν τα τρία άτομα, που είχαν συλληφθεί από την αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Οι τρεις που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, με τις κατηγορίες κατά περίπτωση, της διατάραξης κοινής ειρήνης, κατοχής εκρηκτικών υλών και αντίστασης κατά της Αρχής, θα πρέπει να παρουσιάζονται κάθε 1η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ τους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Εξάλλου, άλλοι 64 που είχαν συλληφθεί, επίσης στα επεισόδια και οδηγήθηκαν το Σάββατο στο αυτόφωρο, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, για τις 6 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ?? Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ??

  2. Ο/Η ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ λέει:

    Διαβάζοντας κάποιος το πόρισμα της εφέτου κ. Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής (εδώ) , πληροφορείται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως κατηγορούμενοι, μέλη της Χρυσής Αυγής, εμποδίστηκαν από αντιφρονούντες τους , δια της βίας να εμφανιστούν στο Δικαστήριο

    και συγκεκριμένα πως , ενώ ήδη βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, αναμένοντας την έλευση των δικαστών , που θα τους δίκαζαν και που καθυστερούσαν να έλθουν, λόγω των επεισοδίων, που διαδραματίζονταν, υποχρεώθηκαν με την απειλή βίας να αποδράσουν από αυτήν, πηδώντας πάνω στην έδρα και διαφεύγοντας μέσω της αίθουσας διάσκεψης των δικαστών !!!.

    Τελικά δε η δίκη τους πραγματοποιήθηκε ερήμην τους και το Δικαστήριο , χωρίς να τους ακούσει, λόγω της δια της βίας επιβληθείσας σε αυτούς απουσίας τους, τούς παρέπεμψε για βαρύτερο αδίκημα, από το πλημμέλημα για το οποίο αρχικά κατηγορούνταν και συγκεκριμένα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

    Όμως τα γεγονότα δεν σταματούν εκεί.

    Τα μέλη της Χρυσής Αυγής , που παραπέμφθηκαν για κακούργημα κατά την ακούσια γι ´ αυτούς ερημοδικία τους, δεν μπόρεσαν, λόγω της απειλής βίας, να προσέλθουν ούτε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου παραπέμφθηκαν να δικαστούν!!!

    http://diki-goros.blogspot.com/2014_03_01_archive.html#ixzz3E3BN4CIZ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ

  3. μπα μπα!!! εξω ολοι; τα πουλακια μου. θα ηταν παλι τα παιδια του κουρακη, μπορει να ηταν και η θυγατερα του δραγασακη κι ολο αυτο το συναφι. αν ηταν χρυσαυγιτες θα μαθαιναμε τα ονοματα πριν τους συλλαβουν!

  4. OTI TA ΣΚΑΤΑ ΔΗΛ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΚ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

  5. Οι εισαγγελείς θα μας πουν τα ονόματα να δούμε ποιανού ηλίθιου επώνυμου το παιδί ήταν? Ή ήταν κάποιου δικαστικού? Από Αρχίδι@ γονείς τι παιδιά θα βγουν?

  6. Δεν ήταν Χρυσαυγίτες, οπότε τα ρεμάλια της ‘αριστεράς’ είναι ελεύθερα να καίνε, να σπάνε, και να δολοφονούν. Είναι δυνατόν να υπάρχει κράτος χωρίς το παρακράτος του;
    Έρχονται κρεμάλες, ψοφοδεξιοί σπιούνοι…

  7. Τους τα κλάσανε και τους άφησαν. Αναμενώμενο ήταν. Από τα 60 άτομα μόνο τρία και το μακρύτερο.

  8. Α ΩΡΑΙΑ!!!

    ΚΑΙΝΕ – ΣΠΑΝΕ – ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ – ΚΤΥΠΟΥΝ – κ.τ.λ. και ΕΞΩ!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Comments are closed.