Ελεγκτές ξυλοκοπήθηκαν από νεαρό επιβάτη του Μετρό! Αρνήθηκε να τους δώσει το εισιτήριο και τους «σάπισε» στο καράτε!

Κοινοποίηση:
metro

Μακραίνει η λίστα των διαπληκτισμών μεταξύ σώματος ελεγκτών και επιβατών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, οι οποίοι μερικές φορές καταλήγουν και σε βίαια ξεσπάσματα. Την Πέμπτη το μεσημέρι, δύο ελεγκτές του μετρό ξυλοκοπήθηκαν από νεαρό, από τον οποίο ζήτησαν να επιδείξει το εισιτήριό του. Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πρέπει να ήταν γνώστης κάποιας πολεμικής τέχνης, έδειρε τους ελεγκτές αρνούμενος να τους δείξει εισιτήριο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός», υπό το βλέμμα ειδικού φρουρού, ο οποίος αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήλθαν ταχύτατα, συνέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Συντάγματος.

Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν τόσο απλή για τους ελεγκτές, οι οποίοι είχαν καλέσει το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κι αυτό, διότι οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, είχαν αντίθετη άποψη. Ανάγκασαν τους δύο τραυματισμένους ελεγκτές να προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Αν ήθελαν, όπως τους είπαν οι αστυνομικοί, θα μπορούσαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ να τους παραλάβει από το Αστυνομικό Τμήμα, αφού ολοκληρώνονταν οι τυπικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με εφημερίδα η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) έχει προ πολλού εκφράσει τη δυσαρέσκειά της όσον αφορά τη σύμβαση που έχει συνάψει με την Αστυνομία, για την παροχή κάλυψης σε σταθμούς του δικτύου της.

Κύκλοι της εταιρείας καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται οι όροι της σύμβασης, καθώς διατίθενται για τη φύλαξη των σταθμών πολύ λιγότερα άτομα από την Αστυνομία απ’ όσα προβλέπεται. Παράλληλα, εξηγούν, ότι οι αστυνομικοί που έρχονται στους σταθμούς δεν έχουν υποβληθεί στην παραμικρή εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ελάχιστη απαιτούμενη γνώση του σιδηροδρομικού περιβάλλοντος στο οποίο κινούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. και λίγα τους έκανε τους ρουφιάνους!!!!

  2. Χίο πες και ότι δίνουν ελευθέρας στους γέρους και στους άνεργους ζητάνε εισιτήρια την ίδια ώρα στους λάθρο κάνουν το κορόιδο οι ελεγκτές

  3. Καλά τους έκανε. Τα λάθρο ελέυθερα και οι μάγκες… τα ζητάνε από Έλληνες φτωχούς.

  4. ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΙΡΙΟ;

  5. Είπε και ο νεαρός να κάνει την τουρκαλβανιά του…

  6. Μπράβο ρε παλικάρι που τους έσπασες στο ξύλο τους ελεγκτές που ζητούν να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων στα ΜΜΜ να κάνουν τους μάγκες που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και ούτε να κουνηθούν και κάνουν τα στραβά μάτια στους λαθρομετανάστες για να μην θιχτούν εκεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΕ που είναι μπουρδέλο!

    Καλά τους έκανες και τους έσπασες στο ξύλο τους ελεγκτές γιατί έχουν δολοφονήσει πολλούς Έλληνες αυτοί οι γελοιοί οι κυνηγοί κεφαλών!

    Όσο για σας αστυνομικάκια της φάπας θα έρθει η ώρα η καλή που θα κάνετε επικύψεις στους λαθρομετανάστες που κάνετε μαγκιές στους αθώους Έλληνες πολίτες!

Comments are closed.