ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: “ΕΝΟΧΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΨΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΛΗΣ”- ΤΑ “ΕΨΑΛΛΑΝ” ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!- ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ “ΙΟΥ” ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
123

Καταπέλτης ο εισαγγελέας του Β Μονομελουλς Πλημμελειοδικείου ο οποίος πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών Δημητρη Ψαρρά και του Δ/ντη Νικόλα Βουλέλη για εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος του  βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη.

Οπως ειπε ο εισαγγελικός λειτουργός ειναι απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, ωςτοςο ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Συνεπώς, ειπε, στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της εξύβρισης και της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Για τη πρώτη κατηγορία ο εισαγγελεας ανέφερε οτι οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν υπερβαίνουν το αναγκαίο Μετρο έκφρασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ενω αναφερόμενος στην αντιποίηση αρχής και στα βασανιστήρια για τα οποία κανει λόγο το δημοσίευμα, ο ειςαγγελικος λειτουργός ειπε οτι ο Η. Κασιδιάρης δεν εχει καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα. Όσον αφορά την παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατα τον ειςαγγελεα,το βίντεο περιέχει προσωπικές στιγμές του μηνυτή, που δεν ανάγονται στην πολιτικη του δραστηριότητα ενω αποδέχτηκε τον ισχυρισμό Κασιδιάρη πως πρόκειται για αναπαράσταση ταινίας που διοργανώθηκε στο σπιτι του “για πλάκα”.

1

ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ

” Δεν θεωρώ οτι εχω υπερβεί το μέτρο” είπε νωρίτερα στην απολογία του ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς.

“Όλα  αυτά ειναι μέσα στο πλαίσιο τη ενασχόλησης μου. Δεν τους έχω χαρακτηρίσει με υβριστικούς χαρακτηρισμούς πέραν του ναζιστή.
Ειναι η πρώτη φορά που η ΧΑ αντιμετωπίζεται ως οργάνωση με ιεράρχημενη δομή. Ο κ. Κασιδιαρης ειναι ηγετικό στέλεχος αυτής της οργάνωσης. Εδώ ενώπιον σας απαρνήθηκε το περιοδικό “Εμπρός” ως νέος Πετρος. Αυτη ειναι η τακτική τους.   Πράγματι ο κ. Κασιδιαρης δεν ηταν ουτε στη Ραφήνα ουτε στο Μεσολόγγι στις λαϊκές. Ηταν ομως ηγετικό στέλεχος. Σύμφωνα με την προταση Ντογιάκου ηταν οργανωτής. Δεν θελω να γέλασω”. Αναφερόμενος στο επίμαχο βίντεο ο κατηγορούμενος είπε:

” Η αλλη πλευρά λεει οτι το βίντεο ειναι παρμένο απο μια ελληνική ταινία…. Δεν πρόκειται για κωμωδία ουτε για Βέγγο. Στην ταινια ο βασανιζομενος ανοίγει το παράθυρο και σκοτώνεται. Που ειναι το αστείο;  Εμάς μας ενδιαφέρει οτι ειναι ναζιστικό στέλεχος  που μετέρχεται τη βία ως μέσο πολιτικής πράξης. Οσο για το οικογενειακό παιχνίδι θελω να πω το εξής: ειναι χρυσαυγιτες. Δεν ειναι τα αδέλφια μου και εγω, όπως ειπαν. Χαιρετούν ναζιστικα. Εχω μελετήσει το πως λειτουργεί αυτη η οργάνωση. Το θέαμα παίζει πολυ μεγάλο ρόλο σε αυτήν την οργάνωση. Κανουν πρόβα 30αρηδες χρυσαυγιτες με αυτά που θα έκαναν στο δρόμο…” είπε απολογούμενος

Ερώτηση: Πώς περιήλθε στα χερια σας το βιντεο;

Απάντηση: Έφτασε.  Ας μείνουμε εκει. Δεν μπορω να σας πω ποιος μου το έδωσε. Κυκλοφορούσε μεταξυ χρυσαυγιτων.

Εισαγγελεας: εκφράσατε ειρωνία στο δημοσίευμα σας. Αυτο δεν προσέβαλε τον μηνυτή;

Απάντηση:  οχι. Δεν ειναι τρελοί… Υποδύονται μεταξύ τους και στη συνεχεια δείχνουν τη λατρεία που εχουν στη βία…
Ερώτηση: γιατι θεώρησατε τοσο σημαντικό αυτο το βιντεο;
Απάντηση: δεν το θεώρησα…. Ειναι μια ψήφιδα μπροστά σε τόσα αλλα… Δεν ειναι ένας απλός πολίτης. Ειναι ενα δημόσιο πρόσωπο. Κάνουν μια πρόβα βίας…

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος διευθυντής της «Εφ.Συν.» Νικόλας Βουλέλης υπογράμμισε ότι
τα κείμενα του κ. Ψαρρά ειναι πάντα εμπεριστατωμένα. ” Τον κόσμο τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει στη ΧΑ. Απο το κείμενο δεν  νομίζω οτι θίγεται ο μηνυτής. Θίγεται από αυτά που κάνει στο βιντεο. Πρόκειται για κριτική που κάναμε στο συγκεκριμένο πρόσωπο” είπε χαρακτηριστικά

ΤΩΡΑ: ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΤΑ “ΕΨΑΛΛΑΝ” ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΨΑΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ”!! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ “ΙΟΥ” ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-MAKELEIO.GR)

ενημέρωση 13:06


“Λευτεριά στην πατρίδα, ψήφος στη Χρυσή Αυγή” φώναξε ο Ηλίας Κασιαδιάρης την ώρα που έμπαινε στην δικαστική αίθουσα για να καταθέσει ως μηνυτής για “εξύβριςη” σε βάρος του και “παραβίαςη προςωπικών του δεδομένων” σε βάρος του διευθυντή της «Εφ.Συν.» Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά , μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας «Ιός».
“Άξιος, άξιος” του απάντησαν οι συγκεντρωμένοι δηλώνοντας του την υποστήριξη τους.
Η υπόθεση αφορά στη δημοσιοποίηση ενός βίντεο τον Δεκέμβριο του 2013 , στο οποίο εμφανίζεται ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ  να αναπαριστά μαζί με τα αδέλφια του και ένα φίλο του τη σκηνή μιας ταινίας.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτοντας στο δικαστήριο έκανε λόγο για πολιτική
σκοπιμότητα και διάθεση εκ μέρους των δημοσιογράφων της Εφημερίδας των Συντακτών να τον απαξιώσουν ως πολιτικό πρόσωπο.

1

Καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας υποστήριξε πως “επρόκειτο για ένα βίντεο παρωδία, το οποίο γυρίστηκε όταν δεν ημουν βουλευτής και αποτελούσε αναπαράσταση κωμωδίας της δεκατετίας του 80 με τους διαλόγους μάλστα να αποτελούν πιστό αντίγραφο του σεβαρίου. Ηταν ένα οικογενειακό βίντεο το οποίο γυρίσαμε για να κάνπουμε πλάκα. Απαγορεύεται να κάνουμε πλάκα με την οικογένειά μας; “.

Υποστήριξε μάλιστα ότι “ο δημοσιογράφος Δημ. Ψαρράς εδώ και  δεκαετίες έχει αρθρογραφία και βιβιλογραφία σε βάρος της Χρυςής Αυγής. Στόχευση του ηταν να εξυβριστώ ως προσωπικότητα και ως βουλευτής. Υπονοεί ότι ειμαι τρελλός με όσα γράφει. Αλίμονο αν σε κάθε πολιτικό πρόσωπο έβγαζαν στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές.
Ερώτηση πολιτικής αγωγής: Πριν μπεί η αντιτρομοκρατική στο σπίτι σας είχατε δείγματα παραβίασης του υπολογιστή σας; Από που βρήκε το βιντεο;
Απαντηση: Δεν θεωρώ όρι ειναι χάκερ ο κ.Ψαρράς. Η δικογραφία μοιράστηκε απο την αστυνομία ή τις δικαστικές αρχές για να μας χτυπήσουν πολιτικά και επικοινωνιακά οι αντίπαλοι του κόμματός μας”.
Συνηγοροι υπεράσπισης: Η συζητηση με τον Μπαλτακο δεν ηταν στη σφαίρα του ιδιωτικού;
Απαντηση: Αφορούσε το δημόσιο συμφέρον. Αλλο το δημοσιο συμφέρον και η καταλυση του συντάγματος και αλλο ότι κάνω πλακα με την οικογένειά μου. Αν ειχε βιντεο που αφορούσε το δημοσιο συμφερον έπρεπε να το δημοσιευσει. Αν ειχε όμως εσας (σ.σ προς την προεδρο) στο μπάνιο σας δε θα έπρεπε. Εχουν έρθει εδώ και κάνουν μπέκουλα για άλλη υπόθεση αλλά εδώ δεν είμαι κατηγορούμενος”.
Ερώτηση υπεράπισης: Απεικονίζονται σκηνές βίας στο βίντεο;
Απαντηση: Πρόκειται για παρωδία, οι μπουνιές ήταν σα του Βέγγου στην ταινία “πολυτεχνιτης και ερημοσπίτης”.

Απ΄την πλευρά της η υπεράσπιση προβάλλει τον ισχυρισμό πως το επιμαχο βίντεο αποτελεί πλήρη απόδειξη για τη διάθεση της Χρυςής Αυγής να διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, προσθέτοντας και την παράνομη βία στη δράση της: Ως μάρτυρας εξετάστηκε ο πρώην προεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημ. Τρίμμης: “Ο κ.Κασιδιάρης θέλει να αλλάξει την αντζέντα και να εμφανιστεί πολιτικά διωκόμενος. Στο πλαίσιο διερευνησης της εγκληματικής οργάνωσης οφείλουν οι δημοςιογραφοι να ελέγξουν και να δημοσιοποιήσουν. Αν το βίντεο ηταν πλακα έπρεπε την επομένη να πεί κάναμε πλακα. Οταν κάνεις μηνύςεις θέλεις να σταματήςεις τους άλλους να γράφουν. Το σύςτημα μας εγγυάται σκληρη κριτική στα πολιτικά πρόσωπα. Ολος ο Τύπος γράφει και ελέγχει. Αυτό  το εγγυάται το Συνταγμα. Το βίντεο αυτό ήταν μια πρόβα για αυτό που γινόταν στους δρόμους μετα απο τη Χρυςή Αυγή. Αυτό το είδαμε π.χ στη Ραφηνα όταν ζητούςαν τα στοιχεία των μικροπωλητών στην εμποροπανηγυρη.

2
Ερωτηση πολιτική αγωγη: Αν προβληθεί ένα βίντεο από τις τελευταίες απόκριες οπου διάφοροι πολιτικοί ηταν ντυμμένοι Αρχιερείς και ο κ.Σμαρας “μάγια η μέλισςα, θα προβαλοταν και θα ηταν αντιπόίηση αρχής; Θα ενδιέφερε την κοινή γνώμη;
Απαντηση: Αν ειχα ένα ντοκουμέντο να δείχνει τον κ.Σαμαρά, μάγια η μέλισσα θα το έδειχνα κι ας μην ηταν αντιοποίηση αρχής.
Επισης ως μάρτυρας κατέθεσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νόικος Αλιβιζάτος, ο οποίος είπε ότι δεν ευσταθεί η  κατηγορία καθώς “όσα έγραψαν οι δημοσιογράφοι ήταν κάτω απο το όριο της θεμιτής κριτικής καθώς η νομολογία των δικαστηρίων μας ανέχεται πολύ εντονότερη κριτική για τα δημόσια προσωπα απ΄ότι για τον κοινό πολίτη. Αν γίθνει δεκτή η κατηγορία τότε θα τιναχθεί στον αέρα η ελευθερία του Τύπου”.



Δείτε τις δηλώσεις του δήμαρχου Αθηναίων Γ. Καμμίνη, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του δημοσιογράφου Ψαρρά…


20150113_121955 20150113_122044

Νωρίτερα:Διένεξη με τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμμη, που κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του δημοσιογράφου Δ.Ψαρρά, στην μήνυση από τον Ηλία Κασιδιάρη. Δείτε τις δηλώσεις Τρίμμη και όσα διαδραματίστηκαν στην Ευελπίδων.

 

20150113_110509

20150113_110855 20150113_110957

Προηγούμενη ενημέρωση 09:33: Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγο μετά τις 9:οο στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, όπου προσήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους παρευρισκόμενους αρκέστηκε να πει: “ψήφο στη Χρυσή Αυγή”

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενη ενημέρωση:Σήμερα το πρωί εκδικάζεται στο Β” Μονομελές Πλημμελειοδικείο η μήνυση που έχει υποβάλει ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του διευθυντή της «Εφ.Συν.» Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας «Ιός»

Αφορμή για αυτήν τη δικαστική διαμάχη στάθηκε η  δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου ο Κασιδιάρης υποδύεται τον αρχιφύλακα και ανακρίνει ένα βιαστή με βασανιστήρια.

Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Ηλία Κασιδιάρη στα δικαστήρια της Ευελπίδων:

20150113_092058 20150113_092059 20150113_092103 20150113_092110

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ


 

H ΕΣΗΕΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΨΑΡΡΑ… ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΙΣ 13 ΓΕΝΑΡΗ, ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ότι στο στόχαστρο των υποδίκων στελεχών της Χρυσής Αυγής βρίσκονται οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα Ενημέρωσης, που αποκαλύπτουν τη δράση της, υπό δικαστική διερεύνηση, ναζιστικής οργάνωσης.

Μάλιστα επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν και το δικαστικό μηχανισμό για να εκφοβίσουν και να εξαναγκάσουν σε σιωπή όσους τολμούν να ερευνούν τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίο κρούσμα είναι η μήνυση Κασιδιάρη εναντίον των συναδέλφων Νικόλα Βουλέλη, διευθυντή και Δημήτρη Ψαρρά, συντάκτη της «Εφημερίδας των Συντακτών», με την κατηγορία της «εξύβρισης» και της παραβίασης «προσωπικών δεδομένων». Η δίκη θα διεξαχθεί την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτή την εκστρατεία φίμωσης. Η ΕΣΗΕΑ έχει ήδη διοργανώσει, μέσω του Μορφωτικού της Ιδρύματος, μια Ημερίδα και μια Διεθνή Συνάντηση για την αντιμετώπιση του νεοναζισμού. Και θα παρακολουθήσει από κοντά όλες αυτές τις υποθέσεις, που θίγουν τον πυρήνα της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προφανές κίνητρο της βιομηχανίας αυτών των μηνύσεων και αγωγών είναι να υπονομεύσουν το κύρος των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων γι’ αυτό που η πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου ονομάζει «εγκληματική δράση» της οργάνωσης. Και, βέβαια, να πείσουν όσους αφελείς οπαδούς τούς έχουν απομείνει ότι είναι και η οργάνωση «επιτιθέμενη» στο πεδίο της Δικαιοσύνης!

Μόνο που στην περίπτωσή μας η επίθεση της ναζιστικής οργάνωσης είναι πιο στοχευμένη. Στρεφόμενη εναντίον της «Εφ.Συν.» η ναζιστική οργάνωση επιχειρεί να αποκρούσει τα συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της, τα οποία περιέχονται στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας, και να προετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή στην επικείμενη δίκη, με το επιχείρημα «τους έχουμε στείλει στη Δικαιοσύνη».

Προκειμένου, όμως, να μην αποκαλυφθεί η πρόθεσή της αυτή, η Χρυσή Αυγή διά του Κασιδιάρη επέλεξε να μας υποβάλει μήνυση για ένα εντελώς ανώδυνο ζήτημα, τη δημοσιοποίηση δηλαδή ενός βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να υποδύεται τον αρχιφύλακα και να επιβλέπει το ξυλοκόπημα ενός κρατούμενου από δύο υποτιθέμενους αστυνομικούς.

Το βίντεο αυτό, το οποίο αποτελεί πλήρη απόδειξη για τη διάθεση της οργάνωσης να διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, προσθέτοντας και την παράνομη βία στη δράση της, δεν εμπίπτει βέβαια στην κατηγορία των «προσωπικών δεδομένων».

Με αφορμή την αυριανή δίκη το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ότι «η ναζιστική οργάνωση επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τον δικαστικό μηχανισμό για να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει σε σιωπή όσους τολμούν να ερευνούν τη δράση της Χρυσής Αυγής». Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να πλήξει την «Εφ.Συν.» κυρίως γιατί η εφημερίδα μας δημοσίευσε το γνήσιο αρχικό καταστατικό της οργάνωσης (26.9.2013), το οποίο αξιολογήθηκε ως εξαιρετικά επιβαρυντικό από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη και περιελήφθη στο αρχικό πόρισμά του.

 Πάντως τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και ο συνήγορος του, ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης αλλά και η Χρυσή Αυγή κρατούν μέχρι τώρα σιγή ιχθύος για το θέμα-ζήτημα στρατηγικής το αποκαλούν άλλοι-και επιφυλάσσουν “δυσάρεστες εκπλήξεις στο ακροατήριο, εάν ο κ.Ψαρράς προσέλθει στο δικαστήριο”, αναφέρουν παράγοντες της ποινικής διαδικασίας. “Εμείς θα είμαστε παρόντες. Ο κ.Ψαρράς να δούμε που θα πάει να κρυφτεί”, αναφέρουν οι διάδικοι της υπόθεσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

142 Σχόλια

  1. Οι λούγκρες Σαμαράς-Βενιζέλος θα είναι σε λίγες μέρες παρελθόν. Είναι στο χέρι μας να είναι η ΧΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  2. ο ξεφτιλας οταν τον ρωτουν γιατι δεν εβγαλαν το βιντεο με το σαμαρα απαντα: ποιο βιντεο, αυτο που υπεκλεψε ο κασιδιαρης; ΕΣΥ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ;

  3. αυτό ελειπε να δωσουμε χρηματα για τους πουλημενουσ…ολο αυτό το συναφι δουλευει και γραφει αναλογα με ποσα μπαινουν στις τσεπεσ τους….

  4. Το βίντεο μπαλτάκου,είναι προσωπικές στιγμές…
    Το ηχητικό σαμαρά,είναι προσωπικές στιγμές…
    Το βίντεο(που δεν ήρθε στο φως) του σακελλαρίδη,είναι προσωπικές στιγμές…
    Το βίντεο που γύρισε για πλάκα,ο κασιδιάρης με τα αδέλφια του,μέσα στο σπίτι τους,πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής και διακωμωδεί μια σκηνή από μια ταινία τις δεκαετίας του ’80,δεν είναι προσωπικές στιγμές και αφορούν το πανελλήνιο!
    Αυτή είναι η άποψη περί “ελευθερίας της έκφρασης”,που έχουν οι πολιτικοί και φυσικοί απόγονοι του στάλιν,του τσαουσέσκου,του μάο και λοιπών “πατερούληδων”!
    Το ότι ο τρίμμης,φθάνει στο σημείο να υποστηρίξει μέχρι και τον σαμαρά,αρκεί να “θίξει” τον Κασιδιάρη,δεν μου προκαλεί εντύπωση…
    Το “κερασάκι στην τούρτα”,το έβαλε ο ψαρράς!Ερ.”Πως περιήλθε στα χέρια σας το βίντεο;
    Απ.”Έφτασε.Ας μείνουμε εκεί.Δεν μπορώ να σας πω ποίος μου το έδωσε.Κυκλοφορούσε μεταξύ χρυσαυγιτών.”.Μπααα,η διαρροή “στοιχείων” της δικογραφίας έγινε “κυκλοφορούσε μεταξύ χρυσαυγιτών”;Καλά και ένας αντιχρυσαυγίτης,όπως ο ψαρράς,καλύπτει χρυσαυγίτες;Απ’όσο γνωρίζω,στο δικαστήριο,είτε είσαι μηνυτής είτε είσαι κατηγορούμενος,ορκίζεσαι να πεις την αλήθεια και το “δεν μπορώ να σας πω” δεν συνιστά αλήθεια.
    Η στάση ψαρρά,μου θύμισε την στάση του δικτάτορα ιωαννίδη(αρσακειάς),ο οποίος κατά την απολογία του είπε πως τον κορόιδεψαν.Όταν όμως ερωτήθη για το ποίοι τον κορόιδεψαν,ο ιωαννίδης είπε “δεν μπορώ να σας πω”…
    Υ.Γ. Το ότι ο Κασιδιάρης ακολούθησε την νόμιμη και δημοκρατική οδό,για να αντιμετωπίσει τον ψαρρά,μας αποδεικνύει το γνωστό “στον φασισμό απαντάς με περισσότερη δημοκρατία”…Περαστικά σας “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”!

  5. Δαγκωτο ΣΥΡΙΖΑ….Αφρηστε οσο θελετε ναζι αρες,,,,οσο για τον Κλας νομιζω οτι οι ρολοι της Βουγιουκλακη του ταιριαζουν καλυτερα…

  6. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει στην ΝΔ και στο Πασοκ, τον ενδιαφέρει ότι ο πρωθυπουργος δίνει εντολές φυλάκισης για ανθρώπους.
    Τον κόσμο τον ενδιαφέρει ότι η Πειραιώς έχει περάσει στα χέρια του Σόρος και του Πώλσον και πουλάει τα δάνεια που έχει στα χέρια της από την ΑΤΕ στους σιωνιστές της ΚΚR και στην Blackstone του Ρόθτσιλντ.
    Η Πειραιώς των Σόρος Πώλσον Λοεμπ δανείζει όλα τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα ψυχάρηδες λιβάνιδες κλπ που βγάζουν τις ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
    Ο Σορός είναι χορηγός του Τρεμόπουλου που τον μάζεψε ο σύριζα να κάνουν σκοπιανοκυβέρνηση. Τον κόσμο τον ενδιαφέρουν κι αυτά.
    Ο Ψαρράς από πού παίρνει δάνεια;
    Αν στο σπίτι σας λοιπόν γυρίζετε βίντεο με ό,τι μαλακία κάνετε και μετά τα βλέπετε με τους φίλους σας και γελάτε πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να υποκλαπούν από κάτι ναζιστερά σαν τον Ψαρρά του μνημονιοφασιστικού καθεστώτος και να παρουσιαστούν όπως βολεύει τα αφεντικά τους και να χρησιμοποιηθούν για να σας διασύρουν και να σας ευτελίσουν.

    Το βίντεο αρνούμαι να το δω γιατί αφορά την προσωπική ζωή κάποιου, δεν αποκαλύπτει αξιόποινες πράξεις που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και είναι προϊόν υποκλοπής. Και είναι ακριβώς η ίδια στάση που είχα κρατήσει όταν μου έστειλαν να δω το βίντεο του Ζαχόπουλου. Αρνήθηκα να το δω για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
    Αλλά αν βρω κάποιο βίντεο με βρωμιά του Ψαρρά θα το κάνω βούκινο.
    Βέβαια εκεί θα σκοντάψω στους ναζιστοδημοκράτες της ΕΣΗΕΑ που το ηχητικό ντοκουμέντο με τον πρωθυπουργό που διαπράττει αξιόποινη πράξη το κουκουλώνουν γιατί τους αρέσει στους κρυφοφασίστες.

    ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ Σ’ Ο,ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΜΜΗ.

  7. εάν δεν ηταν η χα στη βουλη οι συριζαιοι δεν θα εβλεπαν εκλογεσ ουτε σε εκατο χρονια…γι αυτό να το βουλωσουν…

  8. Ωραία δικαιολογία εφηύρε ο απατεώνας..”αυτό που υπέκλεψε ο Κασιδιάρης;”.Του Χαϊκάλη που το έπαιζαν ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ δεν ηταν προϊόν υποκλοπής ρε μερκελικό απόβρασμα;Αλλα η συγκυβέρνηση Συριζα ΑΝΕΛ είναι που προσπαθεί μανιωδώς να διαμορφώσει το εν λόγω δημοσιογραφικό καρκίνωμα..
    Όσο για τις δικαιολογίες του Ψαρά ότι το βίντεο είναι πειστήριο εγκληματικής οργάνωσης, τα περι πρόβας για ξυλοδαρμούς είναι πραγματικά για κωμωδία.Για γέλια και για κλάματα κοινώς..
    Ο άλλος ο λαθρολάγνος δήμαρχος εκφράζει γνώμη σαν βρεγμένη γάτα χωρίς (και καλά) να έχει δει ούτε το βίντεο

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΗΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧI ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑI ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΕΑΣΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

      1. ελατε ρε και θα πεσετε με τετοια αστυνομια αοπλη που θελετε!

  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗ ΛΑΣΠΗ
    ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,
    ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ.
    ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΗΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧI ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑI ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ GΑLΟP ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΗΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧI ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑI ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ GΑLΟP ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  13. Άσχετα με αυτήν εδώ την δίκη έχουν να γίνουν μπόλικες δίκες ακόμα όταν με το καλό ξεκαθαρίσει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και όλοι αυτοί οι δήθεν “δημοσιογράφοι” θα κάτσουν στο σκαμνί για τα ψέμματα που λένε σε καθημερινή βάση.

  14. Αθλιε Ελληνικές Λαε ,μπαζο της Ευρώπης και του κόσμου,έκανες τιμητή της δημοκρατίας,κάθε δημοσιοκαφρικο σκουπίδι,που χρηματοδοτείται απο τους πραγματικούς ναζί για να μην σηκωσεις κεφάλι.Εκεί είναι η θέση σου στον κάδο των σκουπιδιών.Εμείς που έχουμε λίγο μυαλό ακόμα θα ψηφισουμε Χρυσή Αυγή.

  15. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Σ ΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΕΝΩ Η ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΩΦΕΚΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ Η ΑΣ ΜΗΝ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΩΠΟΥΣ Κ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤ ΑΛΛΟΣ ΜΑΟΙΚΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡ ΑΛΛΟΣ ΚΚΕ ΑΛΛΟΣ ΚΚΕ ΜΛ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΤ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΑ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΛΥΚΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΤΕΡΑΤΑ

  16. Βουλευτές ΧΑ Θα έρθουμε στις κάλπες με χειροπέδες οι μπράβοι ,οι κονφερασιέ και ο μελαψός φυρερ … να νοιώσουν άνθρωποι τα πιθήκια.

  17. Που τον βρήκατε ρε αυτόν τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ τον Τρίμμη; Προσωπικές οικογενειακές στιγμές με παιδιά που κάνουν σκετσάκια και θέλει να τις παρουσιάσει ως πειστήρια για “εγκληματική οργάνωση”

    Αμ ο άλλος ο Αλεβιζάτος; Καθηγητής Συντ. Δικαίου που τον πληρώνουμε να ΤΟΛΜΑΕΙ να λέει ότι “θίγεται η ελευθερία του λόγου”. Να βγάλω και εγώ δημόσια φωτογραφίες σου που είσαι στη χέστρα και σφίγγεσαι να γελάει το πανελλήνιο, να σε δω αν θίγεσαι.

    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΨΑΡΡΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

  18. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΟΥΡΗΔΕΣ Κ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟ ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

  19. ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!!!!!!!!!Τα κοριτσια οι ψωλ…ολοσυλεκτριεs ο σφυριζοκλανουλεs και τα αλλα τα κοριτσια λουσα που…τσα και χορο του ΛΑγΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΙΑΚΟ ΣΤΑΖΟΥΝ…….πλιτs πλατs πλιτs πλατs……ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙ…ΔΙΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. όλος ο αριστερός βόθρος μαζεμένος κι ο (λαθρο)Καμίνης από δίπλα

    1. Συρραφή συνομιλίας είναι ηλίθιο παπαγαλάκι! Δεν έγινε ο βιασμός στα γραφεία. Κάπου στη Σπάρτη έγινε και πήγε η μητέρα να βρει το δίκιο της στους ΧΑγίτες. Γιατί αν περίμενε από τη Δικαιοσύνη….

    2. καλα ρε george, τοσο βλακας εισαι; εδω προσπαθουν να στριμωξουν τη Χ.Α. χωρις στοιχεια, με χαζα βιντεακια και φωτογραφιες, κι εσυ νομιζεις οτι αν ειχαν περιστατικο βιασμου δεν θα εκαναν υπερωριες στα κοπροκαναλα;

  21. Τελικα υπαρχουν και σωστοι δικαστεs οπου κρινουν δικαια με εξαιρεση τουs επιορκουs παναθηναικακηδεs , τωρα τι παπαριεs ειπε ο ψαρραs ειναι λεει νεοναζιστεs γιατι εσειs που ειστε εβραιο – σταλινικοι δεν εχετε τιποτα να πειτε ετσι ειστε σωστοι και δικαιοι ; ρε ουστ απο δω λαμογια αει συχτηρ απο δω τσογλανια

  22. καθηκια.εμετικοι….ο κοσμοσ εχει ξυπνησει….ότι και να κανουν και να γραφουν τους γραφουμε και εμεισ…

  23. Τελικα υπαρχουν και σωστοι δικαστεs οπου κρινουν δικαια με εξαιρεση τουs επιορκουs παναθηναικακηδεs , τωρα τι παπαριεs ειπε ο ψαρραs ειναι λεει νεοναζιστεs γιατι εσειs που ειστε εβραιο – σταλινικοι δεν εχετε τιποτα να πειτε ετσι ειστε σωστοι και δικαιοι ; ρε ουστ απο δω λαμογια αει συχτηρ απο δω τσογλανια

  24. Mιας που δειξατε το σκετσακι αυτο βαλτε & το αποσπασμα της ταινιας με την οποια κανει πλακα ο Ηλιας ο οποιος ειναι μεγας σινεφιλ.Για να καταλαβει & ο κοσμος οτι ειναι σατιρα μιας καλτ ταινιας του 80.Οσοι τον παρακολουθουν ξερουν οτι δεν παει στα μπουζουκια αλλα μενει σπιτι & βλεπει ταινιες. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ & ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=6Mu78EHx-F8

  25. ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ Κ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΗΤΡΟ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Κ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Κ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ Κ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΞΑΙΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ

    1. ΚΑΛΑ.ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ Μ@@@@@Σ ΕΙΣΑΙ. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΠΙΘΙΚΙ.

  26. Ποσο εμετικοι ειναι οι μπολσεβικοι τυπου Ψαρρα.Δεν τους παω με τιποτα λεμε.
    Σκετη μπιχλα και εμετος, οι γενιτσαροι ταλιμπαν της ακροαριστεριλας.Μπλιαχ

  27. ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΡΕ ΧΙΟ ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

  28. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ 2014 ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Κ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΓ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ?

  29. Σε ενοχλούν ιδιαίτερα,κάποια σχόλια και δεν τα βάζεις,ε;Γιατί αλήθεια;
    Δημοκρατική η ιστοσελίδα,όπως και η εφημερίδα που θα βγάλετε;Είναι φανερό.Ξεχειλίζουν από δημοκρατία.Θα τα συστήνουμε και τα δύο σε γνωστούς και φίλους…για ΑΛΗΘΙΝΗ ενημέρωση και αντικειμενική…προ πάντων.

  30. Όποια απόφαση και αν παρθεί κερδισμένος θα είναι ο Κασιδιάρης και εξηγούμαι…
    Αν κερδίσει την μήνυση οκ .
    Αν την χάσει όμως και η απόφαση πει ότι καλώς δημοσιεύθηκε το βίντεο τότε θα περιμένω με ενδιαφέρον το δικαστήριο για την δημοσιοποίηση του βίντεο με τον Μπαλτάκο.
    Σε κάθε περίπτωση ο Κασιδιάρης έχει άσσο στο μανίκι.

    1. Όχι γιατί θα παίξουνε την κάρτα της “υποκλοπής” στο βίντεο με τον Μπαλτάκο.

      Θα πούνε ότι το σκετσάκι του Κασιδιάρη είναι στα πλαίσια νόμιμης προανακριτικής εξέτασης, ενώ το βίντεο του Μπαλτάκου είναι προϊόν υποκλοπής και άρα παράνομο.

      ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ……

  31. ΨΑΡΡΑΣ ….Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…..

    ….ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

  32. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΕΚΕΙ;
    ΟΞΩ ΞΕΥΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

  33. Πραγματικα ευτυχως που υπαρχει η χρυση αυγη και μαθαινουμε ποσο βρωμικοι ειναι.Ο Καμινης απο που ειναι μαρτυρας υπερασπισης??Απο το βιντεακι καταλαβε ο Ψαρρας το οποίο αποτελεί πλήρη απόδειξη για τη διάθεση της οργάνωσης να διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης αρχής.Ποιους δουλευει δεν μας πει ο σταλινοτσολιας.Χρυση αυγη δαγκωτο γιατι χορευουνε τα λαμογια.

  34. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ;ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΕΕΕΕ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;Η ΔΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΕΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ;ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;KATI MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΕΕΕ ΣΑΜΑΡΑΚΟ;
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!

  35. Όλο το σκυλολόι για συμπαράσταση.
    Ρε θα βλέπετε Κασιδιάρη στον ύπνο σας και θα πετάγεστε σαν
    ελατήρια.

    Α στο διάολο υποκριτές και Φαρισσαίοι.

  36. “Εμείς θα είμαστε παρόντες. Ο κ.Ψαρράς να δούμε που θα πάει να κρυφτεί”

    Aυτό τα λέει όλα.
    Ας ο Ψαρράς τολμάει να τους αντιμετωπίσει, ας πάει.
    Άντε να γελάσουμε όταν θα του τρίβεται η δημοκρατική του μούρη….

  37. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ EΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕI Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΑΘΩΟΙ” ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ

  38. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ EΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕI Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΑΘΩΟΙ” ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ

  39. Αυτο το σκερτσακι ειναι το σοβαρο κατηγορητήριο. Ρε γελοιοί;σας πήραμε χαμπάρι κολοψαράδες!

  40. Προσεύχομαι για την απόφαση που θα κλείσει μέσα τον εμετικό εσχατόγερο Ψαρρά εντεταλμένο δημοσιογράφο σε υπηρεσία προπαγάνδας… και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι σιχαμεροί εβραιοεσχατόγεροι που μας κυβερνούν… Λοιπόν, έξι ψήφους απο εμένα η Χρυσή Αυγή για μια πραγματικά ελληνική ορθόδοξη ολόχρυση αυγή!

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ.

  41. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

  42. Η “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟΠΡΟΛΑΓΝΩΝ” ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑΣ

    1. Η “Εφημεριδα της Μερκελ” πες καλυτερα!!!!

      Εκδουλευση πουλανε στο Γερμανικο υπουργειο εξωτερικων, εξαλλου ολα τα αριστερα προδοτικα κομματα παρεα με κεντρωους και δεξιους πολιτικους αυτο κανουν τοσα χρονια, εξυπηρετουν τους στοχους των Τουρκων, των Σοβιετικων, των Αγγλων, των Αμερικανων, των Αλβανων, των Σκοπιανων και ολων των εχθρων του Ελληνισμου!!

  43. ευτυχωωωωωωωωως που δε με πιασανε και μενα οταν ημουν μικρος, συνεχεια πολεμο παιζαμε, και ειχαμε και τοξα που βγαζουν ματια, και σφεντονες χειροποιητες που ανοιγαν κεφαλια, αναβαμε και παλια στουπια απο καμενα λαδια και τα πεταγαμε ο ενας στον αλλο και καιγομασταν, ΡΕ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. καλα που μας ανοιξε τα ματια ο ψαρρας.

  44. Ανεξάρτητα τι τελικά θα γίνει (στο τέλος μπορεί και να τα βρουν)
    εγώ θα πω στον Κσιδιάρη ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιατί κατάφερε να τα βάλει
    με όλο το σύστημα και να τους κερδίσει.

    Μόνο και μόνο το ότι φοβούνται να αναφέρουν και το όνομά του αυτό
    δείχνει τον πανικό που τους προκαλεί.

  45. Πορωμενοι και κολλημενοι οι δημοσιοκαφροι με την νδ το πασοκ και τα υπολληπα αποκομματα ολοι βουτηγμενοι στην διαπλοκη και στην σαπιλα οταν ο κασιδιαρηs αποκαλυψε το σκανδαλο μπαλτακου και τον παναθηναικακια ουδειs τοτε ειπε τιποτα τα εθαψαν ολα σε μια νυχτα ρε ουστ απο εκει διεφθαρμενοι μπομπολολεοι

  46. Πορωμενοι και κολλημενοι οι δημοσιοκαφροι με την νδ το πασοκ και τα υπολληπα αποκομματα ολοι βουτηγμενοι στην διαπλοκη και στην σαπιλα οταν ο κασιδιαρηs αποκαλυψε το σκανδαλο μπαλτακου και τον παναθηναικακια ουδειs τοτε ειπε τιποτα τα εθαψαν ολα σε μια νυχτα ρε ουστ απο εκει διεφθαρμενοι μπομπολολεοι

  47. Οι δημοσιογράφοι εξακολουθούνε να ζούνε στην κοσμάρα τους όπως και ο Πινόκιο Σαμαράς με τις εγγυήσεις του. Ο λαός ξέρει τι ρόλο βαράνε οι παπαγάλοι της δικτατορίας που ζούμε, μόνο ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί δεν είναι. Πέρασε η εποχή που πιστεύαμε ότι ακούγαμε απο τα ΜΜΕ. Έχουνε πέσει οι μάσκες, φαίνεται η σαπίλα τους και αυτά τα ζωντόβολα νομίζουν ότι ακόμα τις φοράνε γιατί τις συνήθισαν τόσα χρόνια.

  48. Άντε στα ανάθεμα οι νεοναζί, νεοναζί και Έλληνας ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.

    Όχι ότι ο Σαμαράς είναι καλύτερος αλλά αποκύρηξε πρώτα τον Χϊτλερ τον πουστογερμαναρά και μετά μίλα !

    1. ΑΠΟΚΥΡΗΞΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!
      ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΌΣΠΟΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΕ!!!!
      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ-ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
      ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!

    2. Εδω γελαμε τωρα, μαθηματα πατριωτισμου απο μπολσεβικους παπαγαλους του διαδικτυου.

      Πισω στην τρυπα σου μωρη αριστερατζα.

    3. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,
      90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ,
      40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,
      7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ,

      τα δήθεν “νεοναζί” σε μάραναν εσένα….

      Πρόσεχε μην κάτσεις στον καναπέ απότομα και σου σκιστεί η φουστανέλα, έρχεται και η 25 Μαρτίου, ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!

    4. Οι μονοι ΝΑΖΙ που υπαρχουν σημερα στην Ελλαδα ειναι τα 2.000.000 των ισλαμοναζι λαθροεισβολεων και οι ισλαμοναζιδες αριστεροι συνεργατες τους.

      Στην Κατοχη συνεργαζονταν με τους εισβολεις οι δωσιλογοι….ΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ειναι οι αριστεροι που ειναι υποστηρικτες και συνεργατες των 2.000.000 μωαμεθανων εισβολεων…

  49. ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
    * Έχεις καταθέσεις; Ψήφισε ΝΔ
    * Σου αρέσουν οι ταινίες του Ψάλτη και το the κόπανοι; ΠΑΣΟΚ
    * Οι φίλοι σου σε λένε troll; ΓΑΠ
    * Θέλεις να δείς αν ο Τσίπρας κάνει τελικά κωλοτούμπα; ΣΥΡΙΖΑ
    * Δεν ασχολείσαι με τα πολιτικά; ΠΟΤΑΜΙ
    * Πολέμησες στην αντίσταση; ΚΚΕ

    * Για όλα φταίνε οι ξένοι; ΧΑ
    * Νιώθεις πατριώτης και λες παραμύθια στα εγγόνια σου για τα κονσερβοκούτια; ΛΑΟΣ
    * Αντιμνημονιακός και δεξιός; ΑΝΕΛ
    * Θέλεις να είσαι και αριστερός και δεξιός ταυτόχρονα; ΔΗΜΑΡ

    1. ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΙΣΕΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙς ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ;;; ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ…

  50. Ο/Η Ας είναι η τελευταία φορά που βγαίνει όρθιος από τη φυλακή λέει:

    Άντε με το @@άκι, τώρα που πέφτουν οι εργοδότες του, ας ξεχαστεί μέσα μέχρι να σαπίσει το σώμα όπως η ψυχή του. Ψόφο ρουφιάνε

    1. Όπως όλοι οι προδότες ανθέλληνες έτσι και εσύ,είστε σκατόψυχοι.
      Πρόσεχε μόνο τι εύχεσαι,γιατί μπορεί να γυρίσει πάνω σου και να ζήσεις εσύ τον ψόφο και την λησμονιά.Όχι όμως τον δικό σου,αλλά όλων αυτών που αγαπάς.Πρόσεχε γιατί οι κατάρες που γράφεις είναι βαριές και μπορεί να γυρίσουν πάνω σου στο δεκαπλάσιο…

    2. ΛΙΑΚΟ ΓΕΡΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΝΕΟΝΑΖΙ.

    3. Ποιοι εργοδότες ΡΕ ΖΩΟΝ… Με τις ψήφους της Χ.Α. πέφτει ο Σαμαράς….

  51. ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Κ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΥ Μ,ΙΧΕΛΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΡΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΠΩΣ Κ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΤΕ ΚΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ Κ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ

  52. ρε μαλακες εκει ή θα σταματήσετε να βάζετε παραπιστικούς τίτλους ή θα σταματήσουμε να σας διαβάζουμε. οργίλοι

  53. Αυτή δεν πρεπει να λέγεται εφημερίδα των συντακτών, αλλά η εφημεριδα των πρακτόρων. Ηλία είμαστε μαζί σου, κρατά γερά.

  54. Ειναι γεγονός ότι άθλιοι και μια ζωή πουλημένοι δημοσιογράφοι όπως ο ψαράς προσπαθούν να εκμεταλευτουν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό τους ….
    Για να δούμε αν αύριο έχουνε την μαγκιά να παρουσιαστούν στο δικαστήριο βέβαια το μόνο που κάνουν ειναι να βγάζουν δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για αν κρύψουν την βρώμικα τους.
    Ετσι ένα ερασιτε Νίκο βίντεο πλάκα μεταξύ φίλων βρήκαν την αντιποίηση αρχής.
    ψαρά κάνε καριέρα στο Χόλυγουντ πάντως έχεις τα φόντα να αντικαταστήσεις τον τον Λουκάς η όποιο άλλο εβραίο σκηνοθέτη θέλεις…..

  55. Που να βγάλει η ΝΔ τα βιντεάκια που έχει άτριχε μπαλετίστα. Αλλά μάλλον τα πατσίσατε με αυτά που ΘΑ έβγαζες και μας έλεγε ο Χιος αλλά δεν είδαμε ποτέ.

    1. ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ μΠΑΛΤΑΚΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Η ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ).ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ- ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ,ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.

      ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΨΟΦΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ

  56. το ξυλοκοπημα λεει ααααααααααχαχαχαχχαχαχαχα γελανε και οι ιδιοι

  57. Η Μπολσεβικικη ΕΣΗΕΑ και ο Φον δημητρακης ψαρρας που τα παιρνει απτη Μερκελου για τα σκουπιδοβιβλια του.

  58. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

    1. Όχι θα καθεται απαθης να του παραβιαζει τα προσωπικα δεδομενα ενας βρωμιαρης του ανθελληνικου καθεστωτος

  59. ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΦΡΙΖΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΖΩΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΔΕ ΞΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΙΝ Κ ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

      1. Αλλαχ ακμπαρ συκια Ισλαμοφασιστα λες βλακειες

  60. Οι σταλινοφασιστες της ΕΣΗΕΑ νομιζουν οτι, οταν ο Ηρακλειτος ελεγε τα παντα ρει, εννουσε το νερο που τρεχει στο αυλακι.
    Αυτοι οι σταλινοπικοι συντομα θα δωσους εξηγεις. Τοτε, θα εχουν και αλλοι το μικροφωνο μπροστα τους για να απανταν. Οχι οπως τωρα, κερναν και πεινουν μονοι τους.

  61. ηλια γ..σε τουσ ολοι τουσ πουλιμενοι ειναι,ζητω η χρυση αυγη

  62. Έχω να καταγγείλω ότι εν αναμονή των Εθνικών Εκλογών και του δικαστηρίου του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη η ιστοσελίδα του Λα’ι’κού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έχει μπλοκαριστεί από ανεγκέφαλες μαριονέτες του παρακράτους του Μαξίμου.Διαμηνύω προς πάσα κατεύθυνση πως ότι και να κάνουν,όσο και να μας φιμώσουν, η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στις πλατείες,θα βρίσκεται στους δρόμους,θα βρίσκεται στην καρδιά κάθε Έλληνα Εθνικιστή και Χρυσαυγίτη.Συλλυπητήρια στον τέως πρωθυπουργό-δικτάτορα Σαμαρά.Κάτω η Χούντα Σαμαρά-Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή.ΩΡΑ 9:23

  63. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ…ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ!!!!!ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ,ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!ΑΦΟΥ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ!!!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ Π Α Ν Τ Ο Υ Κ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!

  64. Γ..Ω ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΣΑΣ …ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ…!!! ΗΛΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ….ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΡΙΣΜΑ Ο ΠΟ…ΗΣ.

    1. Χαιρετισμους στον μαυρουκο σου.

      1. εσυ φασιστα τι παραπανω εχεις απ το μαυρουκο?
        ουτε μια ψηφο στα ρατσιστικα σκουπιδια

        1. Άρα τον έχεις τον μαυρούκο ε;Θέλει ο πισινός σου να κρυφτεί και η φουστιά δεν τον αφήνει.Τρελοκόριτσο…

        2. οσο χολη και να βγαλετε απο μεσα σας ψοφιμια, το αποτελεσμα θα το δειτε στις 25 του μηνα. το μονο που δεν μπορειτε να βγαλετε απο μεσα σας ειναι το καροτο γιατι το εχετε συνηθισει.

        3. Παρε τα 3του Σαμαρα τωρα και ελα να ψηφισεις,απο λονδινο ξεχνατο,παρε και τον ιππεα σου μαζι.

  65. Ο/Η ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. λέει:

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟ-ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  66. αντιποιηση αρχης????……τοτε να πανε στα δικαστηρια και τα πιτσιρικια στην γειτονια μου που παιζουνε κλεφτες και αστυνομοι……

  67. ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ , ΚΑΠΙΤΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ…ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ “ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ” (1986 , LARRY SCOTT VIDEO) ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΒΙΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!
    ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ , ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ , ΚΩΛΟΑΧΡΗΣΤΟΙ…

    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΥΡΙΖΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ UFO, ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.
      ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

  68. Η ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ’ ΕΣΗΕΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ :΄’ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ’.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ-ΜΟΝΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ‘ΙΟΥ’ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ‘ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ’.
    ΟΙ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΓΥΦΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΩΝ,ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ‘ΣΤΗΜΕΝΕΣ’ ΑΡΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΤΙΚΩΝ ΑΣΥΛΙΩΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ.

  69. Να πάει να γα…ί η ΕΣΗΕΑ….

    Πολλά κοπρόσκυλα μαζεύτηκαν εκεί.

    Αν είναι ένοχος ο Ψαρράς και ο κάθε Ψαρράς να πληρώσει. Τι είναι αυτοί δηλαδή;

    Υπεράνω των νόμων;;; Έτσι έχουν μάθει τόσα χρόνια;;;; Να έχουν ασυλία..;;

  70. Τελικώς 26 ψήφοι από την οικογένεια θα πάνε από πείσμα στην ΧΑ, και μετά τις εκλογές θα αρχίσουν οι μηνύσεις κατά των “αδέκαστων” δημοσιογράφων που συνεχίζουν να αναφέρονται σε “ναζιστική” οργάνωση και να προσβάλλου τους ψηφοφόρους του 3ου κόμματος στην χώρα …

  71. Ο γνωστος νεοταξιτης Ψαρρας( πρωην “Ιος” της Ελευθεροτυπιας) που συμφωνα με το αριστερο περιοδικο Ρεσαλτο, ειναι ο ανθρωπος που π…αι για στοχοποιει με συκοφαντικα δημοσιευματα οσους δεν ειναι αρεστοί στους παγκοσμιους εντολοδοτες.
    Οπως εκανε και με τον πατήρ Αλεβιζόπουλο. Διαβαστε για την υποθεση
    Πικραμένος – Ο Ιός και θα καταλαβετε πολλα για τον βρομικο ρολο των Ψαρραδων

  72. Εβγαλε ανακοίνωση η αριστεροφασιστοκομμουνιστική ΕΣΗΕΑ!Ε…αι σιχτίρ..!!!

  73. ηλια γερα, εισαι ο μελλοντικος πρωθυπουργος αυτο να ξερεις

  74. βρε ουστ απο κει περα που παλι μιλατε για ναζιστικη οργανωση τη στογμη που ο ψαρρας αποδεδειγμενα χρηματοδοτειται απο την μερκελ για να λασπωνει την χα…

  75. Σου εχω ξανακάνει σχχολιο οπου και δεν πέρασε! Αν περάσει αυτο θέλω να σου πω Χιο πως και εγω λέω πως η Ελλάδα ειναι πληγωμένη και αιμορραγεί άρα με τους μα..ες τους πασοκατζήδες που τρέξανε να μπουν στον σύριζα σήμερα ειναι η μόνη πολιτική Δύναμη που μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία της Ελλάδας και με την πληγή που είμαι σίγουρος πως ο σύριζα δεν μπορει να κάνει τίποτα βλέπουμε μετά!
    Αυτο όμως δεν σημαίνει πως αν πάρω αριστερούς στο site να γράφουν θα τους έχω ανεξέλεγκτους επειδή πρέπει να βγει ο σύριζα. Εντωμεταξύ ξέρεις καλύτερα απο μενα τον ρόλο της ΕΣΗΕΑ όπως και αυτών στην ΕΡΤ όπως και αυτών στα πανεπιστημια. Αν δεν θελεις να χασεις την εκτίμηση πολλών ακροατών και επισκεπτών γίνου περισσότερο αμερόληπτος.

  76. 8/9/14
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ “ΙΟΙ” ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

    Ο δημοσιογράφος Τάσος Κωστόπουλος είναι σημαίνον στέλεχος της ομάδος των «ΙΩΝ» και «κολλητός» του απηνούς διώκτη της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ψαρρά. Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της περασμένης Τρίτης, ο Τ. Κωστόπουλος δημοσίευσε ένα άρθρο για το επικείμενο Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο και την ανάγκη να μην περιληφθούν σε αυτό η Γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων από τον Μουσταφά Κεμάλ, διότι η μόνη ωφελημένη θα είναι η Χρυσή Αυγή!..

    Όσο κι αν φαίνεται τερατώδες, ο Τασούλης ο Κωστόπουλος έγραψε στην προχθεσινή «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι:

    1) Κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία 1919-22 οι Τούρκοι δεν διέπραξαν καμμία Γενοκτονία της Ελληνικής Μειονότητας!!! Τα μοναδικά «εγκλήματα πολέμου τα διέπραξε το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα σε βάρος του ντόπιου τουρκικού πληθυσμού», γράφει επί λέξει ο Τασούλης και συνεχίζει: «Η Συνθήκη της Λοζάνης του 1923, το νομικό δηλαδή κείμενο που έχει αναγορευτεί σε ακρογωνιαίο λίθο της εθνικής επιχειρηματολογίας, περιέχει ειδικό άρθρο (§59) όπου η Ελλάδα αναγνωρίζει την ενοχή της για «πράξεις του ελληνικού στρατού ή της ελληνικής διοικήσεως αντιθέτους προς τους νόμους του πολέμου» και την υποχρέωσή της να καταβάλει αποζημιώσεις στην Τουρκία, τις οποίες όμως η τελευταία αποποιείται «λαμβάνουσα υπ’ όψιν την οικονομικήν κατάστασιν της Ελλάδος». Περί γενοκτονίας -ή έστω σφαγών- του ελληνικού πληθυσμού, στη συνθήκη που επισφράγισε τους ελληνοτουρκικούς πολέμους του εικοστού αιώνα, δεν υπάρχει ούτε λέξη»!..

    2) Όσο για την «Γενοκτονία των Ποντίων», ο Τασούλης ο Κωστόπουλος αποδεικνύει με «ατράνταχτα» επιχειρήματα πως ο περίφημος αριθμός των 353.000 νεκρών Ποντίων από το μαχαίρι του Κεμάλ είναι ένα πελώριο παραμύθι που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ διά χειρός Άκη Τσοχατζόπουλου!!! Ο πραγματικός αριθμός είναι κάτι λιγότερο από 50.000 μας διαβεβαιώνει ο Τασούλης, και καταλήγει ότι δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων, διότι αυτό θα οδηγήσει στην γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!!!

    http://left.gr/news/ton-mikrasiaton-kai-ton-pontion-den-itan-genoktonies

    1. Ο/Η ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ.. λέει:

      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΥΑ..
      ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ.
      ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  77. Ποιοι διοικούν το αλήτικο …… ΕΣΗΕΑ ?

    Για δώστε μας μερικά ονόματα να τα …. διάολο στείλω μεσημεριάτικα !!!

    Που ήταν η ευθιξία σας ρε ταλαίπωροι πεζεβέγκηδες όταν ….

    Ασύδοτοι κοπρόσκυλα δημοσιογράφοι … εμπαίζουν τον κόσμο … με παραπληροφόρηση και καθοδηγούμενα νέα ?

    Που ήταν η ευθιξία σας ρε πεζεβέγκηδες όταν … βρωμεροί δημοσιογράφοι … μεταδίδουν παπαγαλίστικα νέα της κυβέρνησις ……………….με ανταλλάγματα ………..βουλευτικές και ευρώ βουλευτικές θέσεις ?

    Δεν πάτε ρε στο διάολο …και αφήστε τον …………. Ηλία Κασιδιάρη ήσυχο !!!

    Άι στο διάολο πια ?

    Δημοσιογράφοι αδερφέ μου δημοσιογράφοι !
    Κατάντησαν μια από της πληγές του Φαραώ !!!

    Έχετε κοπρίτες της …. ΕΣΗΕΑ …χάσει κάθε εμπιστοσύνη από τον Έλληνα πολίτη … για γνήσια και ελεύθερη πληροφόρηση !

    Είσαστε ανδρείκελα !

    Αααααααααααα να χαθείτε

    Στράτος Δ.

  78. Τα νυχια της αριστερας , καταλαβαινετε…… τι περιμενει την δυσμοιρη πατριδα μας απο τους απατριδες εθνομηδενιστες ισλαμολαγνους κλαμπανιορες σκατοαριστερους.

  79. χρυσαυγιτες πολυ απλα και ευγενικα…ΨΟΦΟΣ!!!!

      1. Ο/Η ΖΟΜΠΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΣΥΡΙΖΟΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ λέει:

        6:49 ΖΟΜΠΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ,ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΛΑ ΣΟΥ.ΒΡΩΜΕΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    1. @ΖΟΜΠΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ: Πολύ απλά και καθόλου ευγενικά, άπλυτο συριζομούρικο προϊόν κτηνοβασίας: Πάρε φόρα κι έλα με την ξεσκισμένη κωλ@ρ@ σου να μας τα κλάσεις.

    2. Αφου οι αριστεραντζες 40 χρονια καρτικοδιαι τοι σαπιοκοιλιαδες εισται.Ξυσταρχιδιδες μεχρι εκαι που δεν απει.

    3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ 26/1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΝΩ ΤΟΥ 12% ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

  80. Ο Ψαρράς δηλαδή είναι συριζαίος;;; Μάλιστα…
    Η βαβαγραία που τον ενέπλεξε με ψευδορκία το 2007 κι αυτή συριζαία είναι…
    Το κλαποφουτανάκι συριζοειδές…
    Ποιος είναι ο φασίστας;;

  81. πάντως ειλικρινά ρε μάγκες δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα διώκεται και η μ…ία διότι οι άνθρωποι μαλ…νται έχω κάνει πολύ χειρότερα όσοι θυμάστε τους jackass καταλαβαίνετε, φυσικά ήμασταν κακή αντιγραφή τους αλλά κάναμε τα χειρότερα.

  82. μεσα στη μπουζου να πανε οι ανθελληνικοι ξενόδουλοι πρακτορικοι ιοι μεσα και οι ψαραδες τους που αποδεικτηκε ότι χρηματοδοτούνται από την μερκελ και το γερμανικο 4ραιχ η φυμωση και οι προβοκάτσιες τους δεν θα περασουν

  83. έχουνε πολύ πλάκα με τα στοιχεία που εμφανίζουν κατά της Χρυσής Αυγής.
    Εγκληματίες λέμε.
    Θα γελάσει τοπαρδαλό κατσίκι στη δίκη,αν βέβαια γίνει ποτέ.

  84. χαχαχα, καλά ρε μλκς! Τώρα ασχολείται η δικαιοσύνη κ το δικαστικό σύστημα και με φαρσες;

    Θυμάμαι μικρός που γυρίζαμε σχολείο στα διαλείμματα παρόμοια σκηνικά! Λέτε να μας πάρουν μέσα;

  85. ..ρε ξεφτιλισμένο νεοταξίτικο σκουπίδι..προσατευόμενε της ωαζι-μέρκελ..μπουκωμένος στα προδοτικά ναζιστικά-ΕΥΡΩ..σας έχει πάρει χαμπάρι όη η Ελλάδα ..ένας πρώην κομμουνιστής..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο τόπος..

  86. Ποιός προεδρεύει της ΕΣΗΕΑ? Να τον έχουμε υπόψιν μας για κράξιμο. Να παρακολουθούμε την εξέληξη του και ποιός του απονέμει βαθμούς ανάπτυξης.

  87. ηρθε η ωρα οι κομμουνιστες να οργανωσουν την χωρα .δεν ασχολουμαστε με τα παιδιαρισματα των φασιστων .ουτε δικες ουτε τιποτα αλλο αφηστε τους να περιπλανιοντε στις φυλακες στους δρομους σαν τα ζομπι .οι φασιστες ειναι ακινδυνοι και ασοβαροι

    1. Κομμουνιστές όλου του κόσμου ενωθείτε

    2. ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΦΑΓΕΑ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟ), ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΛΗΜΑ.
      ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ..ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΑΡΙΟ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΟΥΣΤΤΤ ΖΟΜΠΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ

    3. Έλα ρε άρχοντα που στο γέρο διάολο ήσουν τόσο καιρό;
      Ορεξάτο σε βλέπω προδοτάκο της δεκάρας…Συμφωνώ κι εγώ καμμία σημασία στα ζόμπι…
      Μόνο πού είσαι, αλανιάρη greeklish garbage,τα ζόμπι δεν πεθαίνουν εύκολα.
      Έχει ο καιρός πολλά γυρίσματα …εσύ και τα λοιπά ανθελληνικά λαθρολάγνα απορρίματα έχετε ημερομηνία λήξης…Και δεν το λέω εγώ.Η Ιστορία το έχει επαναλάβει επανειλημμένα…Μπήκε ο μισθός στον λογαριασμό κι εμφανίστηκες τρελή αγορίνα ε;Καλή χρονιά με ότι αυτό συνεπάγεται.

  88. Αχαχαχα αφασία το video.
    Καλα ρε μ…ακες αριστεροί αυτο το χαβαλεδιαρικο video βρηκατε να προβάλετε σαν στοιχειο κατηγορίας της Χρυσής Αυγης?
    Σε λίγο θα μας πείτε πως αν κάποιος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του με την κοπέλα του με την κοπελα του την ωρα που κανουν σεξ ειναι αυτοματα και πορνοσταρ.
    Μα πόσο βλ@κες ειναι καποιοι, κανουν την τρίχα τριχιά.

  89. Ποσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πρεπει να εισαι για να ψηφιζεις αυτους τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ…

  90. Είναι να γελάς με τα “δημοσιογραφικά” σκουπίδια.Μιλάνε για “αποκαλύψεις” δείχνοντας ένα σκετσάκι που βγάλανε για χαβαλέ και πλάκα μεταξύ τους λες και δεν έχουμε μάτια να το δούμε μόνοι μας.Αποκαλούν νεοναζιστική οργάνωση την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας καθιβρύζοντας μισό και πλέον εκατομμύριων Ελλήνων που ψήφισαν ΧΑ.Και μετά μιλάνε για δημοσιογραφία και “φίμωση”. Ποιοι; Αυτοί που έχουν αποκλείσει από παντού τη ΧΑ, από κάθε μέσο και υπακούοντας εντολές την βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ.

    Τελικά αν υπάρχει κάτι πιο σάπιο από τους πολιτικούς στην Ελλάδα αυτό είναι οι δημοσιογράφοι.

  91. Ο ΨΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ…

  92. Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Aλεξης Τσιπρας. Σε συνέντευξη του στο «Π….α» αναφέρει:

    ”Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο”.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 2.000.000. Αντιλαμβάνεται κανείς εαν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 4 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια ειδικά δε υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.

    Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα πρόβλήματα της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και δύσκολα θα προσαρμοστούν στην κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.!!

  93. xaaxaxaxax …. Καθηγητες πανεπιστημιου επι τω εργω …. Ψηφιστε τους !

  94. Και μετά μου λέτε για σύριζα τα ίδια σκατά θα είναι με τους προηγουμενους εδώ θα είμαστε θα το δείτε, πείτε μου ρε σοβαρά τι κακό κάνουν εδώ πείτε ρε καυλαντιζουν οι άνθρωποι κοινώς διασκεδάζουν.

  95. Αυτό είναι το κατάντημα τής Ελλάδας.Υπάρχουν ακόμη ψαρράδες που τα παίρνουν από την Γερμανία γιά να σπέρνουν ιούς κι εφημερίδες συντακτών που αποκλείεται να είναι Ελληνικές.

  96. Ψάξε να βρεις τρύπα να κρυφτείς, σκουπίδι Ψαρρά.

Comments are closed.