ΔΕΙΤΕ LIVΕ την ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Aνταλλαγή πυροβολισμών στη Γαλλία με τους Δράστες της Charlie Hebdo – Κρατούν ΟΜΗΡΟ!- Πληροφορίες ότι θέλουν να πεθάνουν…σαν ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!

Κοινοποίηση:
548

ενημέρωση 11:40
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, μετά τη σύλληψη ομήρων στο Νταμαρτέν-αν-Γκελ, σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης.
ενημέρωση 11:28

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει… η Telegraph, οι δυο δράστες, το βράδυ, έκλεψαν από μια γυναίκα που τους αναγνώρισε ένα γκρι Peugeot 206 αλλά η ισχυρή αστυνομική δύναμη που ερευνούσε την περιοχή τους εντόπισε, σύμφωνα με τη Monde, στην Εθνική Οδό στην περιοχή του Σεν ε Μαρν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ. Ξεκίνησε ένα νέο ανελέητο ανθρωποκυνηγητό!

Οι αδίστακτοι δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ρουκετοβόλο, βγήκαν στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή της Ουάζ και κατευθύνθηκαν προς στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία, σύμφωνα με την Parisien, δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν

Σύμφωνα με τη Monde οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς με την αστυνομία κατέληξαν σε βιομηχανική ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο και εισέβαλαν στην εταιρία CTD.

Όπως μεταδίδει η Figaro, όμηρος κρατείται ένας υπάλληλος, από τους πέντε συνολικά που απασχολεί η εταιρία εκτύπωσης. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή του.

ενημέρωση 10:56

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo στη Γαλλία καθώς πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την καταδίωξη οχήματος 13χλμ βορειοανατολικά του αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκωλ.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες έκλεψαν ένα αυτοκίνητο από την περιοχή Oise, όπου από χθες ήταν σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των αδερφών που σκόρπισαν τον θάνατο στο Παρίσι.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μόλις ξημέρωσε, τα αδέρφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, που θεωρούνται οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι με 12 νεκρούς, βγήκαν από την κρυψώνα τους στο δάσος Ρετζ στην περιοχή του Πικαρντί. Στόχος τους να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό που είχαν σχηματίσει οι κομάντος των ειδικών δυνάμεων όλη νύχτα όταν τους αναζητούσαν.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΑΠΟ ΤΟ FRANCE 24


Οι αδίστακτοι δράστες βρήκαν στον αυτοκινητόδρομο και στην περιοχή της Ουάζ σταμάτησαν ένα Peugeot 206 και ανάγκασαν τη γυναίκα οδηγό να τους βάλει μέσα! Είναι άλλωστε οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ρουκετοβόλο!
Την κράτησαν όμηρο για λίγη ώρα και στη συνέχεια, σύμφωμα με τις πρώτες πληροφορίες, την άφησαν ελεύθερη αλλά της έκλεψαν το αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Σύμφωνα όμως με τη Monde οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς με την αστυνομία κατέληξαν σε επιχείρηση της περιοχής και πήραν ομήρους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί.

Οι αστυνομικοί που έχουν κατακλύσει την περιοχή τους εντόπισαν και σύμφωνα με τη Monde υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και την αστυνομία στην Εθνική Οδό στην περιοχή του Σεν ε Μαρν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ.

548
Εκπαιδευμένος από την Αλ Κάιντα

Την ώρα που η Γαλλία πενθεί και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ της άναδρης επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, οι αμερικανικές αρχές αποκάλυψαν ότι ο Σερίφ και ο Σαΐντ Κουασί βρίσκονταν εδώ και χρόνια στη μαύρη λίστα της τρομοκρατίας και πως ο δεύτερος είχε εκπαιδευθεί στην Υεμένη.

Οι αδελφοί Κουασί περιλαμβάνονταν “στον κατάλογό μας εδώ και χρόνια”, αποκάλυψε αξιωματούχος των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας που δεν κατονομάσθηκε. Τα ονόματα των δύο ανδρών βρίσκονται στις αμερικανικές βάσεις δεδομένων με τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για τρομοκρατική δράση και στην “No Fly List” με τα πρόσωπα που δεν μπορούν να επιβιβασθούν σε πτήση από και προς τις ΗΠΑ.

Ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα των New York Times, ότι ο Σαΐντ πέρασε πολλούς μήνες του 2011 στην Υεμένη, όπου εκπαιδεύτηκε στη χρήση όπλων από μέλος της Αλ Κάιντα, πριν επιστρέψει στη Γαλλία.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους χαρακτήρισαν ήρωες τους αδερφούς Κουασί αλλά δεν διεκδίκησαν να αναλάβουν την ευθύνη για την επίθεση. Αντίθετα, η αστυνομία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να βρίσκεται η Αλ Κάιντα σε μια προσπάθεια της τρομοκρατικής οργάνωσης να «επανακτήσει» τη… θέση της στο χάρτη της διεθνούς τρομοκρατίας από τους τζιχαντιστές του ISIS!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 2 βρωμιαρηδες εσπειραν τον τρομο σε ενα πανισχυρο κρατος οπως η Γαλλια, και στην Ελλαδα ο μελοντικος πρωθυπουργος θελει ν’αφοπλισει την αστυνομια, να κανει μεγαλες περικοπες στην αμυνα, να φερει και τις οικογενειες των μεταναστων(για να κανουν πολλα παιδια και γρηγορα) και να τους δωσει και ιθαγενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!! ωρες ωρες νοιωθω ανακουφιση που δεν εκανα παιδια, και προλαβα να ζησω 49 ησυχα χρονια.

    1. δε νομιζω να τους δοθει τοσο ευκολα ιθαγενεια, αλλιως θα εχουμε πακιστανους αστυνομικους,αλγερινους στρατιωτικους, και ολο το δημοσιο θα καλυφθει σε 10 χρονια απο αλβανους αφου ειναι οι περισοτεροι απ’ολους και δεδομενου οτι θα συνεχιστει η υπογενητικοτητα στους Ελληνες.

Comments are closed.