ΕΚΤΑΚΤΟ – Χρεοκόπησε το Πουέρτο Ρίκο! Ετοιμάζονται για μαύρη Τρίτη τα χρηματιστήρια…

Κοινοποίηση:
pouerto

Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα πανέμορφο νησί στη μέση της Καραϊβικής.

Πριν από λίγο ο κυβερνήτης του Αλεχάντρο Γκαρσία Παντίγια, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στάση πληρωμών, αφού είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρώσει το χρέος των 72 δις δολαρίων.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήπως τελικά οι πτώσεις που σημειώθηκαν σε διάφορα ανά τον κόσμο χρηματιστήρια,ήταν αποτέλεσμα της αναμενόμενης τότε,γεγονός τώρα,χρεοκοπίας του Πουέρτο Ρίκο και όχι λόγω του στημένου,κατ’ εμέ,δημοψηφίσματος;
    Υ.Γ. Άλλωστε μιλάμε για ένα δημοψήφισμα στο οποίο όλοι κερδίζουν,ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    1. Οντως βρώμικες οι σκέψεις σου, όπως και το nickname σου. Δεν αναρωτιέσαι το απλό πώς έπεσαν τα Χρηματιστήρια της Ασίας ευθύς μόλις άνοιξαν ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) όταν το μόνο που είχε αναγγελθεί από ξημερώματα Σαββάτου ήταν το ελληνικό δημοψήφισμα, ενώ η χρεωκοπία του Πουέρτο Ρίκο αναγγέλθηκε 24 ολόκληρες ώρες μετά….; Εκτός κι αν οι χρηματιστές του κόσμου από χίλιες δυο εθνότητες και φυλές διαθέτουν ΟΛΟΙ (!) μαντικές ικανότητες ή έχουν ταυτόχρονη εσωτερική πρόσβαση ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μέσα στο προεδρικό μέγαρο του προέδρου του Πουέρτο Ρίκο…..!
      ΥΓ Ισως βλέπεις πολλές αμερικανικές υπερπαραγωγές, χολλυγουντιανού τύπου Σπίλμπεργκ, σαν τον “ο Χρηματιστής” να πούμε, και σε έχουν επηρεάσει ελαφρώς στον εγκέφαλο… Πάντως ευτυχώς για τον κόσμο που η πραγματική ζωή και οι αιτίες των συμβάντων δεν έχουν καμμιά σχέση με τις χολλυγουντιανές υπερπαραγωγές και τα θρίλλερ αλλά τα πράγματα της ζωής πάντα είναι πολύ πιο απλά, απ’ ό,τι τα δείχνουν είτε χολλυγουντιανοί σεναριογράφοι με τους ειδικούς των εφέ -τα “Αμερικανάκια” του “θεού-χρήματος” δλδ- είτε συνωμοσιολογούντες προς επίδειξη στα νυκτερινά κλάμπ Ελληνες νέοι, του φραπέ και της τεκίλας….

      1. Να φανταστώ ότι στο μυαλό σου,η χρεοκοπία ενός κράτους συμβαίνει ξαφνικά.Δηλαδή ένα κράτος,εκεί που είναι όλα καλά,μια όμορφη ημέρα χρεοκοπεί…Αρχίζω και αμφιβάλλω για το ποίος βλέπει αμερικάνικες ταινίες!
        Επίσης φαντάζομαι ότι αγνοείς ότι τα χρηματιστήρια ανά τον κόσμο δεν είναι κρατικοί οργανισμοί,αλλά ιδιωτικές επιχειρήσεις που,όλως τυχαίως,έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.
        Ακόμη,το Πουέρτο Ρίκο,δεν είναι ένα ανεξάρτητο κράτος,αλλά μια αμερικανική κτήση,η οποία μόνο στα χαρτιά δεν είναι αμερικανική πολιτεία!
        Τέλος,ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο διαπραγματεύεται εδώ καιρό την χρεοκοπία της χώρας του,οπότε όλοι γνώριζαν.
        Α,και κάτι τελευταίο,η Ελλάς δεν αποτελεί μοναδική περίπτωση στον κόσμο,όπου οι υπουργοί οικονομικών της είναι πρώην υπάλληλοι-συνεργάτες-φίλοι των τοκογλύφων…
        Υ.Γ.1) Δεν ξέρω τι κάνεις στα κλάμπ,αλλά για το “Ελληνες νέοι, του φραπέ και της τεκίλας” με έπεισες!
        Υ.Γ.2) Επειδή εγώ βλέπω αμερικάνικες ταινίες,μπορείς να μου προτείνεις καμία άλλη αμερικάνικη ταινία “χολλυγουντιανού τύπου Σπίλμπεργκ”;
        Υ.Γ.3) Για να σου φαίνεται το όνομα μου(Ιάσων),αφενός “nickname” και αφετέρου βρώμικο,καταλαβαίνω τι ελληνικά ξέρεις…οπότε όλα δικαιολογούνται!

  2. Α ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ , ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟΟΟ……..

Comments are closed.