ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΜΟΣ στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου- Μέλη της ομάδας “Ρουβίκωνας” μπουκαραν με κράνη πέταξαν αβγά και…έψαχναν τον Πάγκαλο! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ianos-pagkalos

UPDATE-  Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση 40 μέλη της ομάδας “Ρουβίκωνας εισέβαλαν στο χώρο και αναζητούσαν τον Θ. Πάγκαλο…Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των αντιεξουσιαστών μπήκε στην αίθουσα, πετώντας αβγά και φωνάζοντας συνθήματα όπως ” θα πεθάνετε με κονσερβοκούτια”, ενώ έψαχναν τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στην αίθουσα.

Πρώτη ενημέρωση 21:25: Ένταση επικράτησε πριν λίγα λεπτά στο βιβλιοπωλείο “Ιανός”, όπου…γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, όταν εισέβαλαν αντιεξουσιαστές.

Περίπου 15 άτομα, μαυροφορεμένα και φορώντας κράνη, στρίμωξαν σε μια γωνία τους δημοσιογράφους και τους απείλησαν να μην σηκώσουν κινητό ή κάμερα για να καταγράψουν εικόνες.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών μπήκε στην αίθουσα, φωνάζοντας συνθήματα όπως ” θα πεθάνετε με κονσερβοκούτια”, ενώ έψαχναν τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στην αίθουσα.

Αμέσως μετά αποχώρησαν.

Διαβάστε επίσης:

Μείναμε…ΑΦΩΝΟΙ! Στα όρια της…ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ το βιβλίο της 92χρονης Μαργαρίτας Παπανδρεου: “τετράγωνο πιγούνι με λακκάκι, πολύ αρενωπός”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής.

    ΜΠΡΑΒΟ στο “Ρουβίκωνα”!
    Άξιοι!

  2. Τα σέβη μου στον Ρουβίκωνα! Πάγκαλε χοντρέ τη γλύτωσες τελευταία στιγμή!

  3. Οφειλω παντως να παραδεχτω οτι οι αναρχες καποιες φορεςκανουν πολυ καλες δρασεις!!!

Comments are closed.