BINTEO:”ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” στον ΠΕΙΡΑΙΑ! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ του Ολυμπιακού και ΑΕΚτζήδων στον Άγιο Διονύση! ΙΣΧΥΡΕΣ αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο! ΜΑΤ, ΞΥΛΟ, ΡΟΠΑΛΑ και ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ! 

Κοινοποίηση:
opadoi-3-768x443

Αναγνώστης του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” μας ενημέρωσε πριν λίγο ότι στον Άγιο Διονύση στον Πειραιά κατέβηκαν δύο πούλμαν με ολυμπιακούς και αεκτζήδες προκειμένου να συναντηθούν για να λύσουν μάλλον διαφορές μεταξύ τους. Έπεσε το ξύλο της αρκούδας με πέτρες και ρόπαλα. Έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μετά από καταγγελίες πολιτών της περιοχής, προκειμένου να διαλυθούν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα πριν θρηνήσουμε θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκε η “μπούκα” στο σπίτι στο Ίλιον οργανωμένου ΑΕΚτζή από Ολυμπιακούς που τον ξυλοκόπησαν μπροστά στη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του.

Επίσης άλλες πληροφορίες που μας μετέφεραν αναγνώστες είναι οι εξής:

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πύλη Ε7. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Κρήτη, αντάλλαξαν φωτοβολίδες και μερικές ψιλές μ’αυτούς του Ολυμπιακού, με τα ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο να επεμβαίνουν άμεσα.

Υπενθυμίζουμε:

ΑΕΚ κι Ολυμπιακός συγκρούονται αύριο (17/2, 17:15, ΕΡΤ) στο Ηράκλειο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί δίχως τους οπαδούς των δύο ομάδων στις κερκίδες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ….
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;;
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΤΙΚΟΥΣ;
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ;
    ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΜΟΝΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ

Comments are closed.