ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάμε για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ρίχνουν τον Τσίπρα! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Στέφανου Χίου στον ΜΥΛΩΝΑΚΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από τα Σκόπια και τους κομιτατζήδες που θέλουν να μπουν στο ΑΙΓΑΙΟ και να πάρουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Μ.Αλεξάνδρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
st

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πως τους ανεχομαστε ακομα και εννοω ολα τα πολιτικα κομματα δεν μπορω να το καταλαβω .Πιο πολυ θυμο εχω με εμας τους αληθινους Ελληνες πατριωτες παρα με αυτους τους προδοτες .Τι κανουν οι δικαστες της ΕΛΛΑΔΑΣ;οι ησαγγελεις ,τι κανουν οι μακεδονες σημερα, ;το γουρουνι ο μπουταρης καλει τον μελλοντικο τους πρωθυπουργο και αυτοι θα τον χειροκροτανε κιολας .Τοσο πολυ χρημα εχει πεσει στους προδοτες ;Τι γινεται θεε μου αλβανοι διεδηκουν Ηπειρο και Ιονια νησια ,Τουρκοι Αιγαιο ,νησια σκοπιανοι Μακεδονια τι γινετε εδωωωωωωωωω ,να ξυπνησουμε ολοι σιγα,σιγα .Το λαθος μετα σωστο δεν γινεται .

  2. Δεν υπάρχουν πολιτικαντηδες της δεκαρας,
    υπάρχουν μόνο φηφοφόροι ραγιάδες της δεκαρας !

  3. Μετά το Σλαβικό θέμα αν γίνει οτιδήποτε δεκτό από το πουθενά μαχαίρι στη ζώνη και όπου βρείτε βαράτε. Απλά και κατανοητά φτάνει μέχρι εδώ δεν μπορεί η Ελλάδα να πληρώνει τους τσακωμούς των πανηλίθιων αφεντικών υλιστών που θέλουν να κυριαρχήσουν στην ψευτοπυραμίδα κάθε 50-100 χρόνια συνέχεια. ΨΟΦΟΣ.

  4. Κανονικα θα επρεπε να πανηγυριζουμε για την τσαμπουκαλιδικη διπλωματικη ταχυδακτυλουργικη Εθνικη στρατηγικη προσαρτηση των προβληματικων περιοχων πανω απο την Μακεδονια , στην Ελληνικη Επικρατεια…
    Αυτη ειναι η μοιρα της Ελλαδος , να μεγαλωσει….
    Και κοιταξτε πως μας καταντησαν , μας διασυρουν, μας ταπεινωνουν , μας εχουν μετατρεψει σε ζωα μεσα σε εκτροφειο που το μονον που τους τραβα την προσοχη ειναι το ξαναγεμισμα με τροφη , της καραβανας που εχουν μπροστα τους

  5. Ρε παιδιά, δεν έχετε καταλάβει ότι το δημοψήφισμα του 2015 ήταν στημένο;;;
    Δε ρωτούσε αν δεχόμαστε ΓΕΝΙΚΑ άλλα μέτρα, αλλά αν δεχόμαστε μια συγκεκριμένη πρόταση των δανειστών. Οπότε δεν έκαναν το όχι ναι..Όντως δε δέχτηκαν τα συγκεκριμένα μέτρα…Δέχθηκαν άλλα…ακόμα χειρότερα…
    πόσο μαλάκες είμαστε…
    Και πάλι να κάνουν δημοψήφισμα, θα το διατυπώσουν έτσι, ώστε πάλι να γυρίσει μπούμερανγκ σε μας, ό,τι και να βγει…
    Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!Θα κάνουν ό,τι τους έχουν πει τα αφεντικά τους…

  6. Ο Τσίπρας έγλυψε τους σκοπιανούς, τους έβγαλε σχεδόν με φανερό τρόπο απόγονους των Μακεδόνων ενώ έδωσε και δικαιώματα και στους Βούλγαρους, τώρα θα πάει σε δημοψήφισμα και θα βγάλει υπεύθυνο τον Ελληνικό λαό για το αδιέξοδο ενώ ουσιαστικά θα τον τιμωρήσει δίνοντας πλαγίως την Μακεδονίας μας στους βουλγαροσκοπιανούς και στους βουλγάρους.

  7. Σκουπίδια λεχρίτες το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ δεν χαρίζεται και ούτε σας ανήκει να το ξεπουλησετε άντε να φύγετε ρε προδότες αφήστε ήσυχη την πατρίδα μας κοπριτες.

  8. Πάλι ο Μυλωνάκης, ο εργαζόμενος του κωλοτούμπα; Τον έχουμε βαρεθεί.
    Λοιπόν δεν πάμε για κανένα δημοψήφισμα. Να θυμίσω ότι το τελευταίο δημοψήφισμα που έγινε, δεν τιμήθηκε από την κυβέρνηση. Εν ολίγης, ήταν κοροϊδία για τον Ελληνικό λαό. Αναμενόμενο βέβαια από τους υποτακτικούς των νεοταξιτών. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το Brexit, όπου η Theresa May παραμυθίασε τον λαό της και τώρα αρνείται (σε συνεργασία με τους νεοταξίτες) να εφαρμόσει το δημοψήφισμα και την θέληση του Βρετανικού λαού.

  9. Οι πολιτικαντηδες της δεκαρας ετοιμαζονται να χαρισουν το ονομα Μακεδονια στους κατσαπλιαδες Σκοπιανους!!!!! Το Ποταμι και οι υπολοιποι προδοτες!!!! Δεν φτανει που χρεωκοπησαν την χωρα, που την γεμισαν λαθρομεταναστες τωρα θα ξεπουλησουν και το ονομα Μακεδονια!!!! Αντε να χαθητε πολιτικα σκουπιδια.

Comments are closed.