ΕΚΤΑΚΤΟ – Κυβέρνηση ηλιθίων! Μας πρόλαβαν τα ΣΚΟΠΙΑ! Πάνε σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ΟΝΟΜΑ! ΑΥΤΟ που δεν κάναμε εμείς το κάνουν οι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ!

Κοινοποίηση:
skopia

Σχέδιο για δημοψήφισμα στα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο τηλεοπτικός σταθμός, τα Σκόπια πάνε σε δημοψήφισμα για το όνομα. Ότι δεν κάναμε εμείς το κάνουν οι τουρκόγυφτοι…

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, το ερώτημα που θα τίθεται στο δημοψήφισμα είναι «Θέλετε να ενταχθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ αλλάζοντας όνομα;».

Συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ
Στο μεταξύ, υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Ντιμιτρόφ, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση άρχισε στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Αμφιτρίων» του ξενοδοχείου και διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες.

Καμμένος για ΠΓΔΜ: Δεν εκχωρούμε τον όρο «Μακεδονία»
«Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική» διεμήνυσε ο Πάνος Καμμένος, σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε πως εμπιστεύεται τον Νίκο Κοτζιά για τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο αν διαφωνεί με την κατάληξη, τότε θα ζητήσει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο «Μακεδονία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε» σημείωσε.

«Ούτε new, ούτε upper Μακεδονία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, προσθέτοντας ότι αν οι ΑΝΕΛ, διαφωνήσουν με την πρόταση για την ονομασία, θα ζητήσει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Επεσήμανε ότι η μόνη ελπίδα για την γειτονική χώρα είναι η εξεύρεση λύσης που δεν θα πληγώνει τη Ελλάδα.

voria.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το δικο μας δημοψήφισμα θα ειναι τα συλλαλητήρια, Ας αφήσουμε ολοι μας τις παχιές κουβεντες απο το ιντερνετ κ ας βγουμε εξω να τους δείξουμε οτι ο Ελληνικός λαος δεν παραχωρεί, δεν ξεπουλάει κ δεν νοικιάζει τιποτα απο την ιστοριά του και απο την γη που κληρονόμησε. Η ωρα που περιμέναμε ΗΡΘΕ!!! Βγητε εξω για να τους δηλώσουμε οτι δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διαπραγματεύονται με ΚΑΝΕΝΑΝ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γιατι δεν εχουν μαζί τους την βουληση του Ελληνικου λαου. Σταματηστε λοιπον ολοι τις φανφάρες κ βγείτε στους δρομους. Ας παρουμε πισω την πατρίδα μας και την ζωή μας. Στο χέρι μας ειναι.

  2. Προδοτες ξερουν αυτοι απο δημοψηφισμα..

Comments are closed.