ΕΚΤΑΚΤΟ! Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων! – Δείτε το λόγο…

Κοινοποίηση:
bibliaria

Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.

Αντί της ενημέρωσης του βιβλιαρίου οι πελάτες τους θα μπορούν να ενημερώνονται είτε από τα ΑΤΜ ή από τα εναλλακτικά δίκτυα για τις κινήσεις του λογαριασμού τους.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει το moneyonline.gr, οι τράπεζες στρέφουν τους συναλλασσόμενους στο internet banking και στο mobile banking με διαφημιστικές καμπάνιες και ειδική ενημέρωση εντός των καταστημάτων.

Οι στόχοι έως το 2018

Στόχος τους είναι οι πελάτες τους να μάθουν εκτός από την ενημέρωση, να διενεργούν πληρωμές και μεταφορές κεφαλαίων μέσω των εναλλακτικών δικτύων.

Σήμερα εκτιμάται ότι 6 στις 10 πληρωμές οφειλών γίνονται μέσω e-banking και ο στόχος είναι μέχρι και το τέλος του 2018 το ποσοστό αυτό να ανέβει στο 80%.

Ως προς τις μεταφορές κεφαλαίων, περίπου 8 στις 10 γίνονται μέσω των εναλλακτικών δικτύων και ο στόχος είναι μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο το ποσοστό αυτό να ανέβει στο 90%.

Οι υψηλές προμήθειες στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο Ταμίας, αποτελούν ένα ισχυρό αντικίνητρο για την επίσκεψη σε κατάστημα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. επιτέλους πρόοδος. Μόνο στην Αφρική έχουν ακόμα βιβλιάριο

    1. Επειδή είσαι ηλίθιος δεν ξέρεις ότι στην Αφρική ΔΕΝ έχουν βιβλιάρια για να κάνουν οικονομία στο χαρτί. Βλάκα της ΝΤΠ.

  2. Από σήμερα συναλλαγές μόνο με μετρητά, το βιβλιάριο και τον ταμία.Είναι ένα είδος αντίστασης, ας αρχίσουμε από κάπου.

  3. Να μας σφραγισουν θέλουν αλλά δεν θα προλάβουν!

  4. ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ! ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Η Η, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 8ΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΩ ΦΟΒΗ8ΕΙ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ 8ΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

  5. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ,ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ?

Comments are closed.