ΕΚΤΑΚΤΟ – Και ξαφνικά ΕΚΛΟΓΕΣ!!

Κοινοποίηση:
tsipras0960430903-600x275

Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές φέρνει ξανά τη συζήτηση για πρόωρη προσφυγή στην κάλπη. Παρά το γεγονός πως στο Μαξίμου διαλαλούν πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, οι εξελίξεις δείχνουν πως κάτι… συμβαίνει.

Πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν πως η κυβέρνηση έχει µπροστά της την τρίτη αξιολόγηση, η οποία έχει προαπαιτούµενα φωτιά, τα οποία έκρυβε κάτω από το χαλί. Το θρίλερ µε το πηγαινέλα της τρόικας θα κλιµακωθεί από το φθινόπωρο και η χώρα θα συνεχίσει να ζει κάτω από την αγχόνη των νέων µέτρων.

Ήδη λοιπόν ακούγεται έντονα πως η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές νωρίτερα, για να μην χρεωθεί πλήρως την αποτυχία, και τα νέα βάρη που αναγκαστικά θα προκύψουν. Πότε; Σε μια ημερομηνία η οποία προσδιορίζεται από το φθινόπωρο του 2017 έως την άνοιξη του 2018!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. στις επομενες εκλογες θα στηριξουμε ολοι Ενωση Κεντρωων για το καλο της Ελλαδας. Τους αλλους τους ειδατε

    1. Τελικά ο φραπές που έχει καταλήξει…;Ουρά του τσίπρα ή ουρά του κούλη….;Μάλλον ουρά του κούλη…αφού βλέπει ότι ο τσίπρας δεν τραβάει…και ως γνωστόν οι πρώτοι που εγκαταλείπουν το πλοίο είναι οι…λαδοπόντικες…

  2. Αξιοτιμε εκπροσωπε του τοκογλυφικου διεθνους κεφαλαιου. Στο διαολο πεινασμενη κολοπουστρα.|..

  3. Σιγά μη κάνουν εκλογές οι τσιπροκαμμένοι. Αυτοί έχουν ξεπουλήσει και τις μάνες τους για να μην χάσουν τις καρέκλες πλάκα μας κάνετε.
    Όσοι ψηφίσατε αυτούς και όλους τους προηγούμενους και όσοι διαλέξατε παραλίες το Σεπτέμβρη του 2015, καλή σας χώνεψη τώρα. Μέχρι να μην έχετε σώβρακο να φορέσετε.

  4. Όνειρα θερινής νυκτός. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Υπομονή θα γίνουν και εκλογές όταν λήξη η θητεία της νυν κυβέρνησης και θα ελπίζουν μερικοί-μερικοί ότι θα γλυτώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει.

Comments are closed.