ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8” με τον Στέφανο Χίο! Για τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ που ΥΨΩΣΑΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στη βραχονησίδα ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΣ και την ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 51 χρόνια μετά!

Κοινοποίηση:
30421508_10156273090058703_674899596_n

Μην χάσετε απόψε το βράδυ τον Στέφανο Χίο στις 23.30 τη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8 μέσα από το Makeleio.gr

  • Για τα παλληκάρια που σήκωσαν τη σημαία στη νησίδα
  • Για την επταετία Παπαδόπουλου με αφορμή τα 51 χρόνια

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. στεφανε μην ανησηχεις εμενα μου δωσανε ι4 επειδη ειχα σπασμενο ματι απο ξυλο που επαιζα στο δρομο, αλλα μου εδωσαν οπλο για πορεια, ασκησεις πελεκυς και σκοποβολη. Υπηρετησα 18 μηνες ολοκληρους με 6 μεταθεσεις η τελευταια στα συνορα θεσσαλονικης με τις αρκουδες. Δεν με νοιαζει αν με καλεσουν η οχι, αυτο που εγινα και ειμαι δεν χρειαζεται επιστρατευση για να τρομαξει ο τουρκος. Το δασος των παλουκωμενων θα γινει ο τρομος τους. Αυτα εχω να πω..ξερω να λυνω και να δενω καραμπινες, ραβδωτα τυφεκια και πιστολια. Και τελος εχω τους υπεροχους κυνοδοντες μου για να τους μπιξω σε τρυφερο λαιμο τουρκου. Αν γινει πολεμος τους περιμενω δεν γνωριζω τρομο, αισθηματα και δακρυα αυτα μου τελειωσανε απο το 2011.. αυτα εχω να σου πω και συγχαρητηρια για την υπεροχη εκπομπη σου αποψε.

  2. Στέφανε καλησπέρα απο Τοροντο Καναδα. Τα λες πολυ ωραια αδελφέ εισαι η μόνη φωνή που τα λέει ολα. Μια ερώτηση, πρην απο έξι μήνες ήμουν στο Περου και σήκωσα ελληνική σημαία στο Μάτσου Πίτσου και ήμουν ο μόνος που με άφησαν νόμιμα να βγάλω φωτογραφία με την σημαία και οχι μόνο αυτο με αγκάλιαζαν και μου λέγαν οτι ειναι υπερήφανοι που βλέπουν εναν Έλληνα. Ετσι μας εχουν στην νότιας Αμερικής, αυτο ας το ακούσουν τα λαμογια που κυβερνούν παρανομα την ιερή Ελλάδα. Τωρα αυτο τι παει να πει , οτι το Μάτσου Πίτσου το κάναμε ελληνικό; Τωρα ποσό μάλλον ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ τοτε ή ό ελληνικός λαός κοιμάται ή υπάρχουν πολλοι μακακες, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ρε!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ανεβασε πιο πανω το μικροφωνο Στεφανε ακουγεσαι μπουκωμενα

  4. ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 9379/2002 :ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ -ΣΗΜΙΤΗΣ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

    Υπουργική απόφαση 9379/2002 (υπουργείο Αιγαίου), σύμφωνα με την οποία, νησιά έχουν χαρακτηριστεί νησίδες «ιδιαίτερου φυσικού κάλους» (επιτρέπεται η άσκηση μόνο παραδοσιακών δραστηριοτήτων και η κατασκευή νέων οικοδομημάτων μικρής κλίμακας για λόγους εξυπηρέτησης της εθνικής άμυνας, φαροφύλαξης, αρχαιολογίας ή επιστημονικής έρευνας)

  5. Ξημερωνει 21 του Απριλη
    και μαζευονται οι τεσσερεις οι φιλοι
    Μακαρεζος Πατακος Παπαδοπουλος Στρατός
    ζητω ζητω ο εθνικισμος!!!!

Comments are closed.