Στο Ωνάσειο σε καροτσάκι και με ορό ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης!

Κοινοποίηση:
xrmarkogiannakis

Πρώτη Ενημέρωση 19:47

Ο βουλευτής της ΝΔ μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο με ειδικό καροτσάκι και ορό.Ξαφνική αδιαθεσία αισθάνθηκε πριν από λίγη ώρα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με αποτέλεσμα οι ιατροί της Βουλής να κρίνουν αναγκαία την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Ωνάσειο.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χανίων της Ν.Δ μεταφέρθηκε με ειδικό καροτσάκι και ορό στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, καθώς θεωρήθηκε-σύμφωνα με πληροφορίες – ότι δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πηγε να την πει στους χρυσαυγιτες,το λαμογιο.Η γυναικα του Στουρναρα απο την αλλη,ειχε τροχαιο.Επιτελους αυτες ειναι ευχαριστες ειδησεις.Πιανουν οι ευχες μας.Παντα τετοια.

  2. ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ Η ΏΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ Κ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΡΙΠΛΆΣΙΑ Η ΖΩΗ ΕΚΕΊ ΑΠΟ ΌΤΙ ΖΗΣΑΤΕ ΕΔΩ.ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΎΕΤΕ ΠΑΛΑΙΩΠΟΥΣΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ

  3. ΟΧΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.

    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ! ! !

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΑΧΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ, ΛΗΣΤΕΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ – ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2014 – ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! ! !

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΛΑΚΟ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 – 2014.

    ΑΦΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ – Ο ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ – ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ! ! !

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ . . . . . .

  4. Όπως καταφαίνεται από τα εδώ σχόλια κοσμοαγάπητος και λαοπρόβλητος η προεδράρα…
    Το καροτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, το έσπρωχνε ο γιός της ντορούκλας ο κυριάκος.

  5. στο δρομο που χαραξε ο συναδελφος του προεδρος Νακος… Αντε τα λαμογια ενα ενα να αδειαζουν τη γωνια

  6. στα τσακιδια μια ωρα αρχυτερα……τσουτσεκι του μητσοτακεικου

  7. ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ,ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ.

  8. Τώρα που είσαι στα τελευταία σου ζήτα από τον Κύριο να σε συγχωρήσει για όλα αυτά τα χρόνια που υποστήριζες ένα καθεστώς κλεφτών, απατεώνων και δολοφόνων που οδήγησε ατην αυτοκτονία χιλιάδες συνέλληνες και στην καταστροφή ακόμα περισσότερους…

  9. Ωνασειο θελει ο κωλος σου? Γιατι δεν πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο ρε λαμογιο??? Αντε σαλτα μα..σου παλιοαληταρα

  10. ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

  11. ψοφα ρε κ@λοτουμπα ,δεκα μερες πριν τις εκλογες του 12 ησουν με τη ντοριτσα κ τους εβριζες ,μετα συστρατευτηκες κ εσυ με το σαμαρια…

  12. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ “ΕΠΙΤΙΜΟ” ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

  13. Ψόφο για τον εγκληματία κ’ προστάτη λαμόγιων

  14. στειλτε την κωνσταντοπουλου να τον επισκεφθει στην εντατικη για να του ευχηθει καλη αναρρωση

  15. Φροντισε να ψο…εις σιχαμα προδοτη γιατι αλλιως σε βλεπω να σαπιζεις στη φυλακη

  16. θα σε στειλει για να βλεπεις τα ραδικια αναποδα η Ζωη

  17. Να ψοφήσεις, πολιτικό σίχαμα – κι εσύ κι όμοιοί σου……

  18. άκουσε για πρόωρες εκλογές και έπαθε λουμπάγκο στην καρδιά.

Comments are closed.