ΕΚΤΑΚΤΟ – Απόπειρα(;) αυτοκτονίας της Βίκυς Σταμάτη

Κοινοποίηση:
stamati8

Τη τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι συνοδοί της Βίκυς Σταμάτη… που νοσηλεύεται σο Δρομοκαΐτειο, ν’ αρπάξουν από τα χέρια της μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων κι εκμεταλλεύτηκε αστραπιαία την αδράνεια δευτερολέπτου των συνοδών της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο συνήγορος της κ. Ραγκούσης, η κ. Σταμάτη έκανε την απόπειρα συγκλονισμένη από το γεγονός οτι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας από τον αδελφό της, χωρίς όμως είναι γνωστοί οι λόγοι της ασθένειας για την οποία απαιτήθηκε η νοσηλεία.

Μιλώντας στο bloko.gr ο συνήγορος της Φραγίσκος Ραγκούσης, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόπειρα, έκανε έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί έχοντας αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τόσο άχρηστη πια; ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ Ή ΒΛΑΧΑ;

  2. ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

  3. Έλεος, την έχουν ξεσκίσει. Εδώ βγήκε ο Παπαγεωργόπουλος, ας την αφήσουν έξω και ας δημεύσουν την περιουσία της. Ντροπή πια…

Comments are closed.