ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόρριψη του Αιτήματος αποφυλάκισης για τους βουλευτές της ΧΑ από τον Εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
5001

Την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης που κατέθεσαν στο συμβούλιο Εφετών οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εν όψη των βουλευτικών εκλογών, πρότεινε ο εισαγγελεας εφετων Π. Δράκος.

Το αίτημα έχουν υποβάλει οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Ιωάννης Λαγός και ζητούν να αρθεί η κράτησή τους ωςτε να συμμετάσχουν στον προεκλογικό αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Μιχαλολιακος ανέφερε σε δήλωση του “δεν νοείται διεξαγωγή προεκλογικής περιόδου με τον Αρχηγό και Βουλευτές του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στη φυλακή! Επισημαίνεται ότι άπαντες οι αιτούντες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες».

Πάντως τον τελευταίο λόγο εχει το Συμβουλιο Εφετων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. …..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 …ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..
    ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΘΑ
    ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ –
    ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΗΜ.ΕΡΓΩΝ – κ.λ.π. κ.λ.π. ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ…!!!

  2. Ετσι όπως πάνε,όχι στην τρίτη θέση που την φέρανε,στην δέυτερη θέση θα την φέρουνε,γιατί του αδικημένου κόσμου δεν του αρέσουν οι αδικίες!

  3. παράγκα στο ποδόσφαιρο…
    παράγκα στη δικαιοσύνη…

    Όλο το ελλαδισταν μια απέραντη παράγκα!!!!!

  4. Ζητω η Χουντα του Δημιοκρατικου τοξου,Ζητωωωωω.

    1. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.ΕΞΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
      ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ?
      ΟΥΣΤΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  5. Είναι υπόδικοι. Η δίκη πότε θα γίνει? το 18μηνο δεν πέρασε? Και άλλη καταπάτηση του Συντάγματος? Οι συνταγματολόγοι μας τι λένε? Γιατί κωφεύουν? Καλά οι εισαγγελείς είναι πληρωμένες πόρνες, οι άλλοι? Σκατά φουμάρουν? Θα βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, σκέψου να μπορούσε να μιλήσει στον λαό όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Μπόμπολας, ή η ΝΔ!!! τότε μπορεί να ήταν και Δεύτερο κόμμα.

    1. 2:15 Συμφωνώ με το σχόλιο σου..Αυτά κάνουν οι άθλιοι Νεο Πασοκράτες,οι χουντοψευτοδημοκράτες του κώλου, και έκαναν την Χρυσή Αυγή 3ο κόμμα.

  6. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ….ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 25ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..

Comments are closed.