ΕΚΤΑΚΟ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Θεσσαλονίκη! Αντιεξουσιαστές διαδηλώνουν κατά της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
ast

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών κινήθηκε μαζικά προς την πλατεία Δημοκρατίας.

Σκοπός των αντιεξουσιαστών ήταν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο στο οποίο είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Χ.Α. στην οδό Μοναστηρίου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκοψαν την πρόσβαση των αντιεξουσιαστών προς την οδό Μοναστηρίου δημιουργώντας φραγμό.

Κλειστή παραμένει η οδός Μοναστηρίου και η διασταύρωση Βαρδαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μία λύση υπάρχει, να τους σπάσουν τα πόδια και να μην μπορούν να ξαναβγούν να καταστρέψουν. Όταν έχεις όμως μια κυβέρνηση που θεωρεί τις ληστείες σε επιχειρήσεις αντίσταση και όχι έγκλημα τότε τι να κάνεις εκτός απο το να καταπίνεις. Σε μια σοβαρή χώρα θα είχε παρέμβει εισαγγελέας σε αυτήν την εξουσιαστική μαφία. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί προ πολλού, κάποιοι εχθροί κυβερνάνε και κάποιοι το παίζουν αντιεξουσιαστές γιατί δύο πράγματα εξουσιάζουν τον κόσμο, ο φόβος και το χρήμα. Όποιος απαλλαγεί απο αυτά θα είναι ελεύθερος.

  2. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ?ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ

  3. EΞΩ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

Comments are closed.