ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι την ΒΙΑΣΑΝ 5 μέσα σε διαμέρισμα: ΛΥΓΙΣΕ στο δικαστήριο και τα ξέρασε ΟΛΑ!

Κοινοποίηση:
omadikos_607_364_577_324

Μια 28χρονη… άλλα είπε κι αλλιώς έγιναν τα πράγματα. Ψευδής ήταν η δήλωση 28χρονης ότι είχε παραμείνει έγκλειστη για ένα μήνα σε διαμέρισμα 29χρονου και ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, όπως παραδέχτηκε η ίδια η παραπονούμενη.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 28χρονη κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων και της εξέτασης της υπόθεσης, παραδέχθηκε ότι η αρχική της δήλωση ήταν ψευδής.

Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία στις 7 Μαΐου, είχε προχωρήσει στη σύλληψη του 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνημένη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπορίας ενηλίκου προσώπου, σύμφωνα με όσα αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του το ρεπορτάζ μεγάλου ειδησεογραφικού πόρταλ.

Η 28χρονη ανάφερε στους ανακριτές ότι είχε αφιχθεί στην Κύπρο για τέλεση εικονικού γάμου με τον 29χρονο συλληφθέντα και τελικά άλλαξε γνώμη.

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο 29χρονος επανασυνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ήρθε να εργαστεί στην Κύπρο ως σερβιτόρα, αλλά βρέθηκε φυλακισμένη σε διαμέρισμα όπου, όπως κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, υπέστη βιασμό από πέντε πρόσωπα κατέληξε 28χρονη από τη Βουλγαρία η οποία έφτασε στην Κύπρο την 1η Απριλίου για να εργαστεί ως σερβιτόρα.

Η κοπέλα παραλήφθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από 29χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος την οδήγησε στο διαμέρισμά του στη Λεμεσό όπου διέμενε με τέσσερις ομοεθνείς του.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, την κλείδωσε σ’ ένα δωμάτιο παρά τις διαμαρτυρίες της. Το περασμένο Σάββατο, όπως κατήγγειλε η 28χρονη, ο 29χρονος και οι τέσσερις ομοεθνείς του τη βίασαν διαδοχικά.

Σήμερα, η γυναίκα από τη Βουλγαρία, κατάφερε να βρει κλειδί του διαμερίσματος και να το σκάσει και στη συνέχεια να μεταβεί στην Αστυνομία όπου προχώρησε στην καταγγελία.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο από Μπαγκλαντές, ο οποίος εκ των άλλων φέρεται ως το άτομο που διευθέτησε την έλευση της νεαρής στην Κύπρο και αναζητεί τους άλλους τέσσερις ομοεθνείς του. Ανακρινόμενος ο 29χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η 28χρονη.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ήμερης κράτησης. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για δεύτερο αλλοδαπό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…..ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΕ….

  2. Πολύ περίεργη υπόθεση. Και γιατί να καταγγείλει πως βιάστηκε και μετά να τα πάρει πίσω; Μάλλον την απείλησαν με τη ζωή της οι λάθρο και φοβήθηκε.

Comments are closed.