Εικόνες φρίκης:Το “Μουντιάλ” των Ισλαμοφασιστών φίλων του Ερντογάν-Παίζουν ποδόσφαιρο με μπάλα…ανθρώπινο κεφάλι!

Κοινοποίηση:
islamofasistes-kefali-mpala

Ο κόσμος δεν είδε ξανά μια τέτοια φριχτή οργάνωση. Οι μέθοδοι εκτελέσεων που ακολουθεί η ISID στο Ιράκ, σου παγώνουν το αίμα. Οι μαχητές της ISID κόβουν τα κεφάλια ηγετών σε περιοχές που καταλαμβάνουν. Μάλιστα δεν διστάζουν να κοινοποιήσουν τέτοιες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια από τις φωτογραφίες που κοινοποίησαν στο τουίτερ, οι μαχητές της ISID φαίνονται να παίζουν μπάλα με ένα κεφάλι. Οι μαχητές μάλιστα έχουν δώσει στους εαυτούς τους παρατσούκλια όπως Μέσσι, Ρονάλντο και Ινιέστα, ενώ φαίνεται πως έχουν αποδώσει το παρατσούκλι Μουρίνιο στον διοικητή τους. Σύμφωνα με τα tourkikanea κάτω από την φωτογραφία γράφουν πως ¨Ωστόσο το παίξιμο μπάλας με ανθρώπινα κεφάλια θεωρείται μια υγιεινή δραστηριότητα¨.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Είναι η συριακή αντιπολίτευση ρε παιδιά!
    Είναι οι φίλοι της Δούρου! όχι μόνο του Ερντογάν!

    Όσο οι ισλαμοναζί διαπράττουν τα ειδεχθή τους εγκλήματα τα πολιτικά τους φιλαράκια το έχουν βουλωμένο, μόλις η νόμιμη ηγεσία της χώρας λάβει μέτρα εναντίον των εγκληματιών χιμπατζήδων, τα προοδευτικά πιθήκια που πριν έκαναν μούγκα στη στρούγκα, τώρα αρχίζουν να ουρλιάζουν.

  2. Οι επιβητορες, τα αγαπητα διποδα, οι κρεβατομενοι του καθε διεθνιστη του καθε καροτακια που το παιζει δηθεν αριστερος……

    Μεγαλυτερα καθαρματα απο τους διεθνιστες που οχι μονο αποδεχονται αυτα τα ανθρωποειδες τους φανατικους του ισλαμ να ζουν αναμεσα μας αλλα τους κανουν και τις παλτες….και το ωραιαο που δεν εχει γινει ευρος γνωστο ειναι πως παιρνουν μιζες βλ. τσιριζα/πακσοκ/ρημαδ/νουδου/ανταρCIA/οικολογοι κοκκινοι απο το παρεμποριο και διαφορες μεσω ΜΚΟ επιδοτησεις απο την ΕΕ…..

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και στον Ελληνικο Λαο που μναστιζεται απο το παρεμποριο και την ανεργια και την εγκληματικοτξητα που ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο του εισβολεις/λαθρομεταναστες. Στους Ελληνες τι λενε, οπως και ο δηθεν αρχιεπισκοπος ιερωνυμος, τι λενε;; Πως εμεις ειμαστε ρτατσιστες!!

    Οι μισελληνες θελουν να επιβαλουν τον αφανισμο του Ελληνικου στοιχειου στην Ελλαδα και μας κανουν και ηθικα μαθηματα;;

  3. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, πολιτισμός και ανθρωπιά στον πλανήτη αυτοί οι σχιζοφρενείς θα είχανε αφανιστεί προ πολλού. Το ξύνουνε ομαδικώς και ο Ομπάμα τώρα ξύπνησε γιατί παίζονται τα πετρέλαια. Αηδία! Και ύστερα μου το παίζουνε δημοκράτες οι σιωνιστές του κώλου. Τα ίδια σκατά με αυτούς είναι όλοι όσοι μπορούνε να το εμποδίσουνε αυτό το χάλι αλλά δεν το κάνουν. Και στα δικά τους τότε γιατί αν ξεσηκωθούνε και οι δυτικοί μουσουλμάνοι θα τα δούνε μπροστά τους σύντομα.

      1. Τα ιδια και χειροτερα αφοδευματα ειναι οι απογονοι του Genghis Khan αυτα τα υποαναπτικτα διποδα του τουρκμενισταν…..ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ που μονο για την πυρα κανουν.

      2. Ο.Κ. ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! OTI ΠΕΙΣ!
        ΗΣΥΧΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

  4. παρατηρωντας κανεις αυτα τα οντα καταλαβαίνει οτι δεν προκειτε απλα για διαφορετικη φυλη αλλα για διαφορετικο ειδος..

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

    1. Οι Ισλαμοφασίστες και οι Δυτικοί Φασίστες είναι Φασίστες δεν διαφέρουν.
      Οι ισλαφομφασίτες έχουν τον Αλάχ και οι Φασίστες στη Δύση τον παπού Χίτλερ.

    2. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ..ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΟΣ

      1. Οχι, να παιξουν το δικο σου βρωμιαρη, που ειναι και αχρηστο. ΟΥΣΤ φασιστα γαμο τη σβαστικα σου ανθελληνα.

        1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
          ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΙΘΗΚΕ.
          ΕΣΥ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΛΑ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΟ.
          ΞΥΠΝΑ ΒΟΥΡΛΟ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ.ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ..ΒΟΥΡΛΟΟΟΟΟ

Comments are closed.