Εικόνες από μια Ελλάδα από άλλες ρομαντικές εποχές που μας κάνουν να τις αναπολούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ελλαδα60

Η Ελλάδα τις δεκαετίες 60 και 70 ήταν ονειρεμένη για μερικούς απλούς λόγους. Όχι γιατί είχαν ανέσεις και λεφτά. Ίσα ίσα δεν υπήρχε σάλιο. Γιατί τότε οι άνθρωποι αισθάνονταν και ζούσαν πραγματικά. Τώρα όλα γίνονται για να γίνονται.

Τότε υπήρχαν αρχές, ήθη και αξίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΡΕ !!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΕΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ Η΄ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ , ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ , ΓΥΦΤΟΙ , ΑΝΤΙΦΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ , ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
    ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ;

  2. Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

  3. Ο καθε ανθρωπος βρισκει ωραιοτερη αγνοτερη ομορφοτερη ανθρωπινη ζεστη και γεματη Αξιες, την εποχη που ο ιδιος ηταν νεος.

  4. Η εποχή αυτή ήταν πολύ καλή και όσοι έζησαν την ομορφιά της την νοσταλγούν. Υπήρχε το δέσιμο με τους οικείους τους γείτονες και όπου περπατούσες σε καλημέριζαν και ας μην τους γνώριζες. Τα παιδιά ανέμελα έπαιζαν έξω σε μεγάλες παρέες με ελάχιστα παιχνίδια,αλλά πολύ δραστηριότητα. Οι γονείς ήταν ήσυχοι ότι τα παιδιά δεν κινδύνευαν. Με λίγα λόγια έζησαν πιο φτωχικά,αλλά με αξίες, με ηθική, με σεβασμό. Τώρα όλα είναι διαλειμένα και ζούμε μια παρακμιακή εποχή. Κρίμα.

  5. Το σχόλιο του NIck περιγράφει την τραγική πραγματικότητα…..

  6. ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….ΑΛΛΑ ΣΤΟ 5’34 ΑΙΣΧΟΣ Η ΦΩΤΟ…..ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ……ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ…..

  7. Μόνο αυτοί που έζησαν εκείνες τις μοναδικές αυθεντικές εποχές μπορούν να γνωρίζουν σε βάθος την αξία τους , συγκρίνοντας τες με τη σαπίλα, την ανηθικότητα, τον ξεπεσμό που επικρατεί σήμερα στην Ελληνική πραγματικότητα. Πολύ κρίμα γιατί τέτοιες εποχές δεν πρόκειται να ξαναζήσουν οι Ελληνες, από τη στιγμή που χάθηκαν όλες οι αξίες, η αθωότητα, η πίστη και η αγάπη σε ιδανικά όπως η θρησκεία, η οικογένεια, η πατρίδα!!

Comments are closed.