ΕΙΚΟΝΕΣ που σοκάρουν στις ΗΠΑ!Μακελειό, κατασκοπία και έγκλημα! Φρικτή καθημερινότητα! (φωτο)

Κοινοποίηση:
USA-GUN2

Η αστυνομία….. “έχει ξεφύγει” στις ΗΠΑ! Η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική. Οποιος υποθέτει ότι οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ έχουν βάλει… νερό στο κρασί τους μετά την έκρηξη του κύματος οργής τη χώρα για τη δολοφονική δράση και ασυλία των οργάνων… τήρησης της τάξης, ας δώσει βάση σε αυτή τη φωτογραφία.

Είναι ντοκουμέντο από την κάμερα ενός φωτογράφου στο Οκλαντ του Σαν Φραντσίσκο και απεικονίζει έναν καμουφλαρισμένο αστυνομικό, που είχε παρεισφρήσει στο πλήθος των διαδηλωτών, να σημαδεύει με το όπλο του τους έως και πριν από λίγα δευτερόλεπτα… συντρόφους του!

USA-GUN1

Την ίδια ώρα ο συνεργάτης του, επίσης καμουφλαρισμένος, έχει ακινητοποιήσει έναν από τους διαδηλωτές τον οποίο και εν τέλει συνέλαβε αφότου έριξε μπρούμυτα στο έδαφος.

Το συμβάν αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η αστυνομία εφαρμόζει τακτική «κατασκοπείας» των διαδηλώσεων και ότι τα… καλόπαιδα της, όχι μόνο δεν έχουν «χαλαρώσει» στον τρόπο αντιμετώπισης ενός επεισοδίου, αλλά είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να τραβήξουν ξανά τη σκανδάλη. Εως πότε όμως θα συμμορφώνονται οι πολίτες σε τέτοιου είδους ενέργειες; Τι θα συμβεί αν κάποιος από αυτούς οπλοφορεί ή δεν διστάσει να παίξει τη ζωή του κορόνα -γράμματα κάνοντας την αρχή σε μια μαζική απόπειρα λιντσαρίσματος; Οι ισορροπίες μοιάζουν να είναι πολύ λεπτές, όσο και η απόσταση που χωρίζει ένα τέτοιο θερμό επεισόδιο, από ένα κανονικό μακελειό… όπως διαβάσαμε στο koolnews.gr

gun-usa-800x572

Οι δύο αστυνομικοί είχαν εντεταλθεί να υποκριθούν τους διαδηλωτές και συμμετείχαν στην πορεία, όταν ξαφνικά τους αναγνώρισε κάποιος από το πλήθος. «Είναι αστυνομικοί, έχουν καμουφλαριστεί!», ήταν η κραυγή που οδήγησε κάποιους από τους διαδηλωτές να κινηθούν απειλητικά κατά των δύο ανδρών. Ο ένας από αυτούς είχε αψιμαχία με τον πολίτη (αλληλοσπρώχτηκαν) ο οποίος κατέληξε τελικά με χειροπέδες. Ο άλλος τράβηξε το περίστροφο του και απείλησε τους παρευρισκόμενους, με την… αβάσταχτη ελαφρότητα που διακρίνει το αστυνομικό σώμα στις ΗΠΑ.

 

Το επεισόδιο έληξε αφότου επενέβησαν κάποιοι ένστολοι αστυνομικοί και απομάκρυναν το πλήθος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όσοι έλληνες ερχόμαστε ή κατοικούμε στις ΗΠΑ διαπιστώνουμε πως όλα συμβαίνουν΄αντίστροφα απ’ ότι νομίζαμε και απ’ ότι μας τα περιγράφετε εσείς. Το οτι όλα μας φαινόντουσαν όπως νομίζαμε και όπως εσείς τα παραουσιάζετε “τρομακτικά”, συμβαίνει επειδή στην ελλάδα ποτέ δεν βλέπουμε την δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει και που εμείς οι ίδιοι οι πολίτες έχουμε ψηφίσει. Το “ελα μωρέ” εδώ δεν σου αγοράζει τίποτα και όλα τα “γιατί” θα σου τα εξηγήσει ο δικαστής που είναι η δουλιά του και όχι ο αστυνομικός.
    Την πατρίδα μου την αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο αλλά πρέπει και αν την αγαπάμε όλοι πρέπει να δίνουμε σημασία στις γνώσεις και την λοική, οχι στην αμάθεια και την προπαγάνδα.

    Όσο για το σημερινό άρθρο, “κατασκοπία και έγκλημα! Φρικτή καθημερινότητα” τι θα γινόταν και τι θα λέγαμε αν σε κάθε μεγάλη ελλην. πόλη υπήρχε και απο μια συνοικία “εξάρχεια”;

  2. Αυτό είναι κράτος όχι το δικό μας το χαλι

Comments are closed.