ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ζητά το Άνοιγμα των Τηλεφωνικών Επικοινωνιών των Π.Χαικάλη, Γ.Αποστολόπουλου, Π.Στάθη, Ι.Ντογιάκου και των κολαούζων του ΣΑΜΑΡΑ Δ.Σταμάτη και Χ.Λαζαρίδη! Να πάνε στη φυλακή ή στο σπίτι τους!

Κοινοποίηση:
150

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ζητά το άνοιγμα των τηλεφωνικων επικοινωνιων ολων οσων εμπλεκονται σε αυτη την καταπτυστη και χυδαια υποθεση.

Δηλαδή των κυρίων Π.Χαικάλη, Γ. Αποστολόπουλο, του πρώην διευθυντή Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ Π.Στάθη (ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση) και σήμερα είναι Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, του προισταμενου της εισαγγελίας εφετών Αθήνας κ. Ι.Ντογιάκου, καθώς και των κολαούζων του Σαμαρά Δ.Σταμάτη και Χ.Λαζαρίδη.

Για εμάς όλοι είναι ύποπτοι από τη στιγμή που στο επίμαχο ραντεβού που είχε  ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να του δώσει το ποσό των 700.000 ευρώ και ήταν κρυμένοι αστυνομικοί προκειμένου να τον πιάσουν επ’αυτοφόρω, ο κ. Αποστολόπουλος τελικά δεν πήγε ποτέ και μάλιστα πήρε τηλέφωνο το βουλευτή των ΑΝΕΛ του ευχήθηκε καλές γιορτές και ανανέωσε το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές!!!

Είναι φανερό ότι κάποιος κάρφωσε την παγίδα που είχε στήσει η αστυνομία στον φερόμενο δράστη της απόπειρας δωροδοκίας, Γ.Αποστολόπουλο.

Καλούμε το κ. Στάθη που γνωρίζουμε πως δείχνει μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα διαφθοράς να επέμβει υπηρεσιακά και όσο του το επιτρέπει η θέση του και να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε όσους εμπλέκονται σ΄αυτήν την ιστορία.
Αν υπάρχει τελικά δικαιοσύνη περιμένουμε και από την κ. Ε.Γκουτζαμάνη, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ρίξει φως στην υπόθεση.
Ειδικά για τον κ.Στάθη(στον οποίον έχουν ήδη πέσει βαριές σκιές για πολλούς λόγους)αναμένουμε ευαισθητοποίηση προς αυτή την κατεύθυνση και όλα στο φως.Αυτό που ακούμε από χθες -ότι δηλαδή η αστυνομία και η πολυδαίδαλη ασφάλεια δεν ασχολείται με την υπόθεση-να πάψει να λέγεται. Η αστυνομία μαζί με την Δκαιοσύνη, ασχολήθηκαν με το θέμα.
Εαν το DVD Καμμένου είναι μοντάζ, να πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να αποδειχτεί ότι είναι γνήσιο ή παραποιημένο.
Κάνατε τον πολιτικό βίο της χώρας, ένα απέραντο καταγώγιο της Μαφίας.
Έχετε την ηθική υποχρέωση να το ξεβρωμίσετε.
Εαν δεν μπορείτε, να πάτε σπίτι σας. Κάποιοι βέβαια πριν από το σπίτι τους θα πρέπει να πάνε στον Εισαγγελέα.
Το ερώτημα είναι βασανιστικό και ζητά απάντηση. Ποιος από την Ασφάλεια Αττικής επικοινώνησε με το Μαξίμου, το οποίο ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην πάει στο ραντεβού;
Το έκανε ο Καμμένος, να πάει φυλακή ο Καμμένος.
Το έκανε ο Στάθης, να πάει φυλακή ο Στάθης.
Το έκανε ο Ντογιάκος, να πάει φυλακή ο Ντογιάκος.
Τέρμα τα ψέμματα.
Είμαστε πια μεγάλα παιδιά.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Στεφανε εισαι τσακάλι, ποιος κάρφωσε μεσα απο την αστυνομια το ραντεβού και ο αλλος δεν πηγε γιατι τον ενημερωσανε; Τι κανει Νίαου νιαου στα κεραμίδια απλά τα πραγματα, κυτα φάτσα να καταλάβεις .
    Πρεπει να βρούνε αυτο , αρα άρση τηλεφώνων και θα δεις πως θα γινει. ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΠΕΛΑ

  2. Μολις τωρα ειπαν πως τα βιντεο του Χαικαλη που δειχνουν τον χρηματισμο του απο την κυβερνηση , δεν μπαινουν στην δικογραφια ! Παραδικαστικο και παρακυβερνητικο παρεακι εχουν στησει εκει μεσα , οτι πει ο Σαμαρας θα κανουν Ντογιακοι και Γκουτζαμανες.

  3. τι ψαχνεις ρε στεφανε..εδω σε λιγο θα το βγαλουν ψευτικο οπως πανε..ο συριζα εβγαλε και ανακοινωση οτι δεν υπαρχουν λεει ατρανταχτα στοιχεια!!! και τυιοθετει τις καταγγελιες!! καταλαβες τωρα σε τι χωρα ζουμε? αρα σωστα τα λεει η χα οτι ο τσιπρας τα εχει βρει με τον σαμαρα..ολοι μαζι να σωσουν το συστημα τους..τραγικο?

  4. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΣΙΚΕΛΙΑ….ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

  5. ..το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να ανοιχθούν οι ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ…Μπράβο Στέφανε!!!…κανείς άλλος δεν μιλάει γι΄αυτό,,,,

  6. ””’Για εμάς όλοι είναι ύποπτοι από τη στιγμή που στο επίμαχο ραντεβού που είχε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να του δώσει το ποσό των 700.000 ευρώ και ήταν κρυμένοι αστυνομικοί προκειμένου να τον πιάσουν επ’αυτοφόρω, ο κ. Αποστολόπουλος τελικά δεν πήγε ποτέ και μάλιστα πήρε τηλέφωνο το βουλευτή των ΑΝΕΛ του ευχήθηκε καλές γιορτές και ανανέωσε το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές!!!

    Είναι φανερό ότι κάποιος κάρφωσε την παγίδα που είχε στήσει η αστυνομία στον φερόμενο δράστη της απόπειρας δωροδοκίας, Γ.Αποστολόπουλο.”””

    Αυτο ειναι το ζητουμενο , Μπραβο σου Κυριε ΧΙΟ που επιασες και αναδικνυεις αυτην την πτυχη του ζητηματος ,που ειναι η πιο σημαντικη……………και που ολοι οι αλλοι δεν ” συζητουν”.

Comments are closed.