ΕΔΕ για το ταξίδι του Λεωνίδη στην Τουρκία! Nα τον διώξουν με τις κλωτσιές από το ΣΤΡΑΤΟ! Κάτι τέτοιοι “φαρμακωμένοι” ντροπιάζουν τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
leonidis2

να τον διώξουν με τις κλωτσιές από το στρατό
κάτι τέτοιοι φαρμακωμένοι ντροπιάζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Βαλέριος Λεωνίδης ταξίδεψε στην Τουρκία έπειτα από πρόσκληση της τουρκικής κυβέρνησης προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου, που πρόσφατα έχασε τη ζωή του.

Το ταξίδι αυτό όμως αναμένεται να προκαλέσει τουλάχιστον αναστάτωση στον Ελληνα πρωταθλητή της Αρσης Βαρών.

Ο Λεωνίδης με την ιδιότητα του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής ΕΔΕ, επειδή ταξίδεψε στην γειτονική χώρα χωρίς άδεια και θα εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δεν ενημέρωσε τη Μονάδα του, ούτε και τις στρατιωτικές Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ποιος λεωνίδης τίγκα στο φάρμακο και ποιος στρατός? Ακου πολεμικό ναυτικό λέει,που πολέμησε και λέγεται πολεμικό τα τελευταία 50 χρόνια? Το εμπορικό ναυτικό ως γνωστόν μεταφέρει εμπορεύματα,αυτοί τι κάνουν,λένε στους τούρκους και λοιπούς εισβολείς καλώς ορίσατε? Το μόνο που βλέπω είναι ότι ταίζουμε πολλούς κηφήνες δημόσιους ένστολους και μη.Και βγείτε τώρα κομάντος του κώλου που το μόνο που ξέρετε είναι να πατάτε το pin κάθε μήνα να μας τα πρήξετε

  2. Γιατί να υποβάλει άδεια, μήπως δίνει καθημερινά το παρόν σε κάποιο προσκλητήριο κάποιας Μονάδας, αυτοί βαφτίστηκαν Στρατιωτικοί τιμής ένεκεν για να πληρώνονται για τις επιτυχίες που είχαν στο διεθνή αθλητισμό και ποιο υπουργείο εκτός από των υπουργείο των κορόϊδων θα τους δεχόταν?

  3. κανένας αληθινός Ελληνας δεν φιλάει την Τουρκική σημαία ειδικά εντός Τουρκικού εδάφους που είναι διάσπαρτο από λείψανα Ελλήνων, αγίων, ηρώων , γυναικών που έχουν βιασθεί και σφαγιασθεί, μπορούσε να πει κάτι ως αντίο με το στόμα του όπως γεια σου φίλε καλό ταξίδι, οι δικαιολογίες του είναι γελοίες

  4. εισαγομενος δεν ηταν αυτος απο πρωην σοβιετικη ενωση τα χρονια του πασοκ ? λεωνιδη τον λενε στο επιθετο η καπως αλλιως?

  5. σε κηδεια πηγε ο ανθρωπος ρε κακομοιρηδες… όχι σε γλεντι

  6. Για κοιταξτε τον καλα…. σας φαινεται για εκπροσωπος της Ελληνικης φυλης ο μαυριδερος καυκασομογγολος με την γερακισια μυτη που φιλαει την σημαια;;;;;;;;
    Ειδε ο γυφτος την γενια του και αγγαλιασε η καρδια του.

  7. Γιατί σε ποια μονάδα υπηρετεί,,που παρουσιάζετε κάθε πρωί ,,ήταν ΕΑΣ μήπως η ΑΥΔΜ και δεν εκτέλεσε υπηρεσία..ρε μαλακές μας δουλεύετε,, και εσύ που ανερτήσες το συγκεκριμένο μας δουλεύεις ..όλοι αυτοί οι ολυμπιονίκες που χτυπάνε κάρτα σε ποιο στρδο για πες μας ..

  8. ναι ο λεωνιδης σας φταιει δεν κοιτατε που γινατε ρομπα με τους ρουβικωνες και ξευτυλιστικε το πενταγωνο το οτι πηγε σε μια κηδεια φταιει

  9. ρε δεν πατε εκει στις ενοπλες δυναμεις να πιασετε κανενα ρουβικωνα που σας εκανε ξεφτιλα και αφηστε τις παλικαριες!

Comments are closed.