«Είσαι ο χειρότερος αναιδής στον πλανήτη…»: Τα χώνει στον Ιαβέρη ο γνωστός ηθοποιός

Κοινοποίηση:
iaveris

Ιδιαίτερα ενοχλημένος έδειξε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός με τον Ιαβέρη, με αφορμή τις δηλώσεις του για το τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών- Λαμίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
«Είσαι ο χειρότερος αναιδής στον πλανήτη, προσπαθείς να εμπεδώσεις μέσω της ρητορίας σου την αβάσιμη και αδόκιμη άποψή σου ότι είμαστε ο χειρότερος λαός… Και ας έχεις σε κάποια θέματα σωστή γνώμη» έγραψε ο Γιώργος Σεϊταρίδης στο λογαριασμό του στο facebook, ανεβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με μία συνέντευξη του γνωστού οδηγού αγώνω.

Δείτε την ανάρτησή του…

seitaridis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΜΑ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ,ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΖΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
    ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΑΒΕΡΗ ΕΣΤΩ
    ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE.
    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ
    ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

  2. Καθένας μπορεί να λέει την άποψη του όπως και ο ηθοποιός αυτος σαφώς, αυτό είναι και το καλό και το κακό της δημοκρατίας. Αλλά ρε φίλε Ελληναρά που θίχτηκες κιόλας γιατί σου άγγιξαν ευαίσθητο σημείο , ΄καλό είναι να μάθεις πρώτα ορθογραφία, ειδικά αν γράφεις δημόσια, και μετά να μιλάς..

    1. ΕΣΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑ@@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ Ε;;
      ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ .

  3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΙΑΒΕΡΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΡΕΜΗ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ 10 ΧΙΛ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ…

    ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ. Η ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ;;;.

    ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Ν ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500-600 ΕΥΡΩ..
    ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.. ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ..
    Ε ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΙΑΒΕΡΗ;

    ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΙΑΒΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΚΙΚΛΗΣΤΗΣ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΟ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΘΟΣ ΜΕ 50 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΕΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΑΠΟ 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ..

    Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ ΦΛΟΜΟΣΑΜΕ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΙΑΒΕΡΗ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ.;;;
    ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ; ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ;
    ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΙ; ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ;
    ΓΙΑ ΖΩΝΗ;
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΑΒΕΡΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ!!! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΡΧΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΕ.

    1. και μόνο με αυτα που γραφεις και ρωτάς σημαίνει οτι δεν τον εχεις παρακολουθησει.δες πρωτα ομιλιες..βιντεο του κλπ και μετα πες μας αν εσυ ανρωτηθηκες πιο πολυ απο εκεινον για ολα αυτα..ή εστειλες εσυ προτασεις στους κυβερνώντες, ή ξοδεψες ένα λεπτό απο τον χρόνο σου για να βοηθησεις συνανθρωπους σου αφιλοκερδώς. ¨ομως να κρίνεις ανθρώπους με την ημιμάθειά σου ξέρεις..κλασσικός Ελληναράς..να μετα γιατι τα λέει για τους Ελληνες ..για κάτι ανθρώπους σαν και σενα..

  4. Ρε παιδια δεν υπαρχει οδικη παιδεια…ειτε με αυτοκινητο…ειτε με λεωφορειο…ειτε με ποδηλατο.
    Ειμαι στην εθνικη οδο Θεσ/νικης-Αθηνων, μετα το Αιγινιο πηγαινω αριστερα με 140(!) και ερχεται απο πισω μου ενας “πλακωμενος” με ενα opel opc τουλαχιστον με 200 και με παιζει με τα φωτα…
    Και εκει ο δρομος εχει καμερες!

  5. ανήκω στη χειρότερη φάρα του πλανήτη……. ομως ημουν ο μονος που σταμάτησε να βοηθήσει συνανθρώπους μου οταν έτυχε ατύχημα μπροστά μου στην εθνική έξω από το Βερολίνο στην Γερμανια……… πρέπει να περάσαν πάνω απο 1000 οχήματα μεχρι να ρθει το εκαβ και μονος εγω, ξαναλέω ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο κράταγα το κεφαλι του τραυματία ψηλα. , γεμίζοντας αίματα, …….. παντα υπερβάλει ο Ιαβερης, και παντα η μοναδική λύση που προτείνει ειναι να αυξηθούν τα πρόστιμα………… ασε που ξεχνά τα δικα του καμώματα οταν ήταν νεος………….

  6. Είπε ο “ηθοποιός” που παντρευτηκε Τουρκάλα, είπε ο γαίδαρος τον πετεινο κεφάλα! Καλά κρασά!

  7. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ?
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΒΡΙΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ….Κ@ΛΟΦΑΡΑ!!! ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ!!!

    1. κ@λοφαρα ειναι αυτοι που σε φερανε στην ζωη και δεν σε πεταξανε στον κεαδα αν δεν σου αρεσει στην Ελλαδα στα τσακιδια και παρε παρεα τον ιαβερη να σου κανει καμια κ@λονοσκοπιση

    2. κ@λοφαρα είναι αυτοί που σε φέρανε στην ζωή και δεν σε πετάξανε στον καιάδα αν δεν σου αρέσει στην Ελλάδα στα τσακίδια και πάρε παρέα τον Ιαβέρη να σου κάνει καμιά κ@λονοσκοπιση να περνα και η ωρα σου

  8. την πειρα του μαρκουιζου? απο που εχει πειρα? και πως την απεκτησε?

  9. την πειρα του του μαρκουιζου? πανω σε τη εχει πειρα?

  10. Η αληθεια δεν καταπινετε ευκολα …. τουλαχιστον να βελτιωθουμε με οσα βλεπουμε και ακουμε ..οσο για τον ηθοποιο δεν εχει την πειρα του κ Μαρκουιζου οποτε ν’ ασχοληθει με το θεατρο και οτι χομπι εχει και να μιλα λιγοτερο για πραγματα που εχει πληρη αγνοια.

Comments are closed.