“Είπε όχι” στον κόσμο μας η μικρή Σάιμα που γεννήθηκε από τα σπλάχνα της σκοτωμένης μητέρας της – Υπέκυψε πέντε μέρες μετά τη γέννησή της (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

Δεν τα κατάφερε τελικά η μόλις λίγων ημερών Σάιμα αλ Σέιχ Κανάν και “γειτονιά” πιο ειρηνική από αυτήν που της επιφύλαξε ο κόσμος μας πριν καλά-καλά έρθει σ’ αυτόν…

moro-gaza2

Η άτυχη ψυχούλα είχε γεννηθεί με καισαρική τομή και πέντε μόλις λεπτά μετά τον θάνατο της μητέρας του που ανήκε ανάμεσα στον ατέλειωτο κατάλογο των θυμάτων της Ισραηλινής κτηνωδίας.

Η μόλις μερικών ημερών Σάιμα αλ Σέιχ Κανάν δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στη θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου της Γάζας όπου νοσηλευόταν από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η 23χρον η μητέρα της, βρισκόταν στην 36 εβδομάδα της κύησης. Εκείνη πέθανε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο του προσφυγικού καταυλισμού Ντέιρ αλ Μπάλαχ είδαν την κοιλιά της να κινείται και κατάλαβαν πως είχαν χρόνο για ένα θαύμα.

Τελικά κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο τη μικρή Σάιμα στην οποία μάλιστα έδωσαν μεγάλες πιθανότητες επιβίωσης. Δυστυχώς όμως οι ελπίδες των γιατρών διαψεύστηκαν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. σαν ανθρωπος ντρεπομαι που το λεω , αλλα ισως να ειναι καλυτερα ετσι, δεν του αξιζε ο κοσμος αυτος.
    δυστυχως! 🙁

  2. πηγε να βρει την μαμακα της αφου ξερει πως σε τουτον εδω τον κοσμο θα νοιώθει μονη και πως μονο στην αγκαλιτσα της δεν θα φοβαται απο τον ηχο των πυραυλων του πολεμου!

Comments are closed.