Είναι επίσημο! «Χαστούκι» από τη FIFA με επ’ αόριστον ποδοσφαιρικό Grexit

Κοινοποίηση:
XOYMPEL_FIFA-768x578

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε οριακό σημείο και ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, δεν πείστηκε από τον Βαγγέλη Γραμμένο – Εισήγηση για ολοκληρωτικό ποδοσφαιρικό Grexit για την Ελλάδα, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και χωρίς να εξαιρείται η Εθνική ομάδα – Η εισήγηση Χούμπελ θα παέι στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών και θα συζητηθεί το Μάιο ή και τον Ιούνιο – Τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον στενά, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και το ελληνικό ποδόσφαιρο να… γλιτώσει το Grexit
Το κλίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι απλά “βαρύ”! Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης τον οποίο έχει ορίσει η FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στον πρόεδρο της ΕΠΟ για όσα… στραβά γίνονται και μάλιστα “τραβάει το σχοινί”, μπας και διορθωθεί η κατάσταση την ύστατη στιγμή

Ο κ. Χούμπελ δεν πείστηκε από τον Βαγγέλη Γραμμένο και εισηγήθηκε ολοκληρωτικό ποδοσφαιρικό Grexit για την Ελλάδα, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και χωρίς να εξαιρείται η Εθνική ομάδα!

Στην επιστολή του κ. Χούμπελ, που φέρνει στο… φως το “SDNA.gr” μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη -με όπλο- στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο “λουκέτο” στο πρωτάθλημα, στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA, στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν να τελεσιδικήσουν, στην πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στον αγωνιστικό χώρο και στις συστάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την ΕΠΟ που δεν υλοποιήθηκαν.

“Η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το θετικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι η εισήγηση Χούμπελ δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA -κάτι που θα συνεπαγόταν άμεσες αποφάσεις με άμεση ισχύ- αλλά στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα της Ελλάδας θα συζητηθεί τον Μάιο ή και τον Ιούνιο, ώστε στη συνέχεια να συζητηθεί και να εγκριθεί (ή όχι) από το Συμβούλιο της FIFA.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει έτσι αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να δείξει πως δεν έχει… τάσεις αυτοκτονίας, να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις που γίνονται και να δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο, προκειμένου να γλιτώσει το Grexit.

Τα χρονικά περιθώρια όμως είναι στενά, ενώ η αποφασιστικότητα που θα υπάρξει σε μεταρρυθμίσεις σε φλέγοντα ζητήματα και στην εφαρμογή των νόμων, θα κρίνει πολλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ —παο ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ—αεκ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ –παοκ ΣΑΜΠΙΝΤΥ (ΛΑΓΟΣ-ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ-ΦΙΛΟΣ-τσιπρα-βαζελου )—-κοντονη–τσιπρα–ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ –γκαγκατση και του 80% των ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΜΠΑΘΩΝ ΜΜΕ—-ΠΟΥ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ———-

Comments are closed.