Είκοσι προσαγωγές για την εισβολή «Ρουβίκωνα» στην ομιλία Τσακαλώτου

Κοινοποίηση:
prosagoges

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των κομμάτων, των τραπεζών και των πλειστηριασμών και πέταξαν φέιγ βολάν.

Με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα επιτελεία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε είκοσι προσαγωγές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σε ολες τις καταληψεις εχουν… δωρεαν ρευμα αδιακοπα και νερο εδω και 20 χρονια. Σας λεει κατι αυτο????

  2. Μην ψαρώνετε… Αναρωτηθείτε γιατί τόσα χρόνια οι “Ρουβινκώνες” – αυτοί και τα άλλα “παιδιά” της κυβέρνησης, της παγκοσμιοποίησης και των τραπεζών – είχαν ασυλία σε όλα; Και τώρα ξαφνικά, μετά από τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας και την ραγδαία άνοδο της ΧΑ στις (κρυφές αληθινές – όχι τις κατασκευασμένες που παρουσιάζουν τα εντεταλμένα ΜΜΕ) δημοσκοπήσεις, να σου NOVARTIS, να και οι Ρουβινκώνες που δήθεν φωνάζουν κατά των τραπεζών και της κυβέρνησης (ας γελάσουμε) και να και η κυβέρνηση που τους “συλλαμβάνει”. Αλήθεια τώρα; Πόσο κουτόχορτο νομίζουν όλοι αυτοί ότι τρώμε;

Comments are closed.