“Εάν οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι ρατσιστές και αντισιωνιστές επειδή χαιρετούν ναζιστικά, τότε οι Παλαιστίνιοι και οι Μουσουλμάνοι που χαιρετούν επίσης ναζιστικά και οι Ξενολάγνοι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που τους υποστηρίζουν τι είναι;” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
naz1

Εάν οι Χρυσαυγίτες είναι ρατσιστές και αντισιωνιστές επειδή χαιρετούν ναζιστικά, τότε οι Παλαιστίνιοι και οι Μουσουλμάνοι που χαιρετούν επίσης ναζιστικά και οι Ξενολάγνοι και Φιλανθρωπούληδες της Αριστεράς που τους υποστηρίζουν τι είναι;

 ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ..

n2

n3

n4

n5

n6

n7

n8

n9

n10

ygro-pyr.blogspot.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οποιος χαιρεταει ναζιστικα και κουβαλαει και επιγραφες που γραφουν “God bless hitler” ειναι ναζι.
    Υπαρχουν και ναζι μουσουλμανοι εξ ου και το ναζιστικο φεσι του Παππα.
    Τι δεν καταλαβαινεις?

  2. στην χωρα της απατης ειμαστε ολοι φασιστες…

  3. τους εγκληματίες πολέμου του κράτους του Ισραήλ που συνεχίζουν τη σφαγή στην Παλαιστίνη δεν είδαμε τα χρυσαβγουλα σε κανένα συλλαλητήριο κατά του πόλεμου . Μόνο λόγια αλλοπρόσαλλα στο ιντερνετ θεωρίες μίσους και ξάπλα στους καναπέδες μην χαλάσουν την ζαχαρένια τους .Όσο για αυτα που μας γράφεις Χίο με αυτό ,άλλα λόγια να αγαπιόσαστε εδώ μέσα. Όμως, οι λαοί, από την Αθήνα και το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι, τη Ν. Υόρκη και το Κάιρο, αισθάνονται διαφορετικά, στέκονται με αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους και ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί τους με κάθε τρόπο . Το μακελειό οι αναγνώστες του τον χαβά τους !!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ σε νεοναζιστική κατασκήνωση για παρθένους .

  4. ΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΩΙΚΗ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ.
    ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΦΕΝ ΕΣ-ΕΣ.

  5. ειδικά αυτό το “God bless Hitler” από τις μαυροφορούσες έχει να μπερδέψει πολλούς αριστερούς 😀

  6. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΡΕΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ….. ΛΟΒΟΤΗΜΗ ΜΙΛΑΜΕ!!!! ΡΕ,ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ!!!! ΜΑς ΠΡΗΞΑΤΕ!!! νοημοσυνη υπο του μηδεν….

Comments are closed.