ΔEΙΤΕ πώς είναι το γυναικείο λεωφορείο στο Ισλαμικό Κράτος! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
145000000

Είναι η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει πώς είναι το εσωτερικό ενός λεωφορείου που μεταφέρει αποκλειστικά γυναίκες στην άτυπη πρωτεύουσα του αποκαλούμενου χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους, την Ράκα στην Συρία.

Όλες οι γυναίκες είναι σκεπασμένες ολόκληρες και εκτεθειμένα στο φως του ήλιου είναι μόνο τα χέρια από τον καρπό και κάτω.

Το πιο εντυπωσιακό,σύμφωνα με το kyklwpas.gr,είναι ότι και τα παράθυρα του λεωφορείου είναι… σκεπασμένα!

Υπάρχουν κουρτίνες κλεισμένες παντού!

154444

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έκλεισαν τις κουρτίνες για να μην τις μαυρίσει ο ήλιος. Καθυστερημένα άτομα. Χωρίς παιδεία, χωρίς αυτοσεβασμό. Μόνο και μόνο που στο κοράνι τους αναφέρει ότι ο Αλλάχ πήδηξε ένα κοριτσάκι 9 ετών, τα λέει όλα. Η γυναίκα του Αλλάχ ήταν η Αϊσέ 9 ετών.

    1. Ο Λωτ που εκανε σεξ με τις κορες του σε ενοχλει, η μονο ο Μωαμεθ?

      1. Εκτός απο άθεος είσαι και αμόρφωτος. Ακόμα και αλήθεια να ήταν για τον Λωτ, που δεν είναι, (αυτά είναι συκοφαντίες σιωνιστών) δεν είναι δικαιολογία για κανέναν παιδόφιλο. Δεν λέει σε κανένα επίσημο χριστιανικό βιβλίο βιάστε παιδιά και δείτε το σαν παράδειγμα απο τον Θεό τον ίδιο ή κάποιον προφήτη του. Αν υπάρχουν διαβολικοί ανώμαλοι στο σιωνιστικό Βατικανό δεν παίρνει την ρετσινιά ο Χριστός για αυτό. Αυτό το παιχνιδάκι των ενοχών για να ωραιοποιήσετε την αλήθεια των ανώμαλων δεν πιάνει. Είναι παιδιάστικο και κουτοπόνηρο, ούτε σας ανεβάζει το επίπεδο στα μάτια των λογικών ανθρώπων άθεων ή μη. Σκατά άθεος είσαι, μουσουλμάνος ηλίθιος είσαι.

Comments are closed.