Δύσκολες στιγμές περνάει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Κοινοποίηση:
salpi

Η «επίσκεψη» των οπαδών του Δικεφάλου στην προπόνηση μετά την απώλεια του Κυπέλλου, έχει σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς.

Υπήρχαν άλλωστε συγκεκριμένοι παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο του κόσμου κι όπως φαίνεται ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Εκείνος ωστόσο τον οποίον πήραν περισσότερο από κάθε άλλον τα… σκάγια των οπαδών, δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, από τον οποίο ζήτησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και να μην ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο μέχρι τότε.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport» κι ο ίδιος ο διεθνής στράικερ δείχνει τάσεις φυγής πλέον, ευρισκόμενος σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό εξάλλου «κόπηκε» από την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δυσοίωνο ωστόσο δεν είναι μόνο το μέλλον του αρχηγού του ΠΑΟΚ στους «ασπρόμαυρους», αλλά και του Σωτήρη Νίνη, που επίσης άκουσε αρκετά λόγω της πολύ περιορισμένης προσφοράς του.

gazzetta

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. καλα να παθει ο σαλπι! Δεν εμεινε στον Παο να χαρει και κανα κυπελλο εστω. Πηγε στα ζωα πανω για να τους κανει ανθρωπους και τον βριζουν κ απο πανω. τοσο μυαλο εχουν.Αφου ρε Σαπλι απο την αρχη δεν σε ηθελαν. Τι πηγες στα βληματα;

  2. ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ,Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

  3. δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα ενας τετοιος ανθρωπος και παικτης. τιμησε την οποια φανελα φορεσε και το αθλημα με το ηθος του.

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

  5. Αν δεν το θέλουν τον Σαλπιγγίδη, κανένα πρόβλημα…. τον περιμένουμε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει κανένας άλλος, ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης φταίει :
    Αφενός δεν περίμενε να λήξει το συμβόλαιό του για να έλθει την πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό με περισσότερα χρήματα για τον ίδιο αλλά πήρε κανονικά μεταγραφή για να πάνε χρήματα στον ΠΑΟΚ που τότε τα είχε απόλυτη ανάγκη.

    Αφετέρου, δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό αν και τον ήθελαν αλλά περίμενε να λήξει το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όταν οι παοκτσήδες τον βρίζανε.

    Να τώρα ποιο είναι το ευχαριστώ. Λες και ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα να είναι ντεφορμε. Λες και τους έχει βγάλει λίγες φορές τα κάστανα από την φωτιά.

Comments are closed.