Δύο μέρες μετά τις εκλογές βγήκαν τα…φίδια στην Μεσσηνία! Αντώνη ξέρεις κάτι γι’αυτό;

Κοινοποίηση:
fidia-messinia

Μαζικές εμφανίσεις φιδιών έχουμε τις τελευταίες ημέρες στην Μεσσηνία.
Ο αριθμός των φιδιών έχει αλματώδη ανάπτυξη την φετινή χρονιά σε σύγκριση με τις προηγούμενες ενώ αρκετοί κάτοικοι της Μεσσηνιακής υπαίθρου αδυνατούν να δώσουν κάποια απάντηση στην εμφάνιση των ερπετών.

Αρκετοί κάνουν λόγο για την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας και την πλούσια βλάστηση που αναπτύχθηκε από τις σημαντικές βροχοπτώσεις του προηγούμενου τριμήνου ενώ πολλοί κάνουν λόγο για μαζικές απελευθερώσεις ερπετών από οικολογικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με newsmessinia τα φίδια όμως δεν περιορίζονται μόνο στα χωράφια ή σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά μπαίνουν ακόμη και σε αυλές και σε σπίτια σε κατοικημένες περιοχές .

Ότι και να συμβαίνει αυτό που χρειάζεται από όλους είναι ιδιαίτερη προσοχή διότι δεν γνωρίζουμε με την εμφάνιση κάποιου φιδιού εάν είναι δηλητηριώδες ή όχι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΡΑΦΩ..ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΙΤ ΠΟΥΛ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΡΩΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…ΠΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΝΑΖΕ…ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ,,,,ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ

Comments are closed.