ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από πολίτες – Αυγά στους μασόνους της Βουλής!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
athina8

Αυγά στους Μασόνους της Βουλής:

Επαναλαμβάνουμε κι εμείς μερικά από τα συνθήματα:

“Ελλάδα σημαίνει ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”
“ΟΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη”
“Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ”
“ΕΞΩ οι Μασόνοι, απ’ τη Βουλή”

Δείτε στο 0:30 του βίντεο  τα αυγά στους Μασόνους της Βουλής:

 

 

 

Δυο λόγια για την Κάρτα του Πολίτη (και το Ηλεκτρονικό φακέλωμα)
Και μια παρατήρηση στους ένστολους :

Δεν ξέρουμε τι εντολές σας δίνουν τα “αφεντικά” σας,  πάντως όταν ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να στέκεστε ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ομάδα εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”
ΥΓ. Πριν τολμήσει να χαρακτηρίσει κάποιος τους παραπάνω ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΡΘΟΔΞΟΥΣ αδερφούς ως “γραφικούς”, ας μας πει ΠΟΤΕ σηκώθηκε τελευταία φορά από τον καναπέ του, για να πάει σε μια διαδήλωση (που δεν αποσκοπεί σε συντεχνιακά-οικονομικά- συμφέροντα).
Δεν πρόκειται να έρθουν “εξωγήινοι” να διώξουν τα λαμόγια που κατέλαβαν την πατρίδα και την εκκλησία μας.
ΕΣΥ θα τους διώξεις.
opaidagogos.blogspot.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΡΑΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!

  2. ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

  3. ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ/ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΑΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΘΕΟΥΣ,ΦΑΣΙΣΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ!

    1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    2. τι ειναι αυτα που λες ρε ? τι λες ρε ? τι ρηματα χρησιμοποιεις για το σωμα του Χριστου..ΡΕ ΘΑ ΣΑς ΒΑΡΑΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    3. Κανεις δε σωθηκε με προσευχες. Σαφως βοηθανε αλλα δεν λινουν το προβλημα. Το προβλημα θα λυθει μονο με την αντιδραση και οσο επικτρατει ραγιαδισμος η λυση δεν ερχεται

  4. Και από πότε ρε τσογλάνια το φακέλωμα και η κάρτα του πολίτη είναι αποκλειστικότητα των παπάδων;Πήραν οι δεξιοί το συντηρητισμό,τη θρησκεία και το κεφάλαιο,οι αριστεροί τον ανθρωπισμό και καλά,την πρόοδο και καλά και τους λάθρο και τους γκέη,και τους πουλάνε ο καθένας στο μαγαζάκι του.Ανθρωπάρια,αν δε μπορείτε να το ξεχωρίσετε αυτό δεν είστε άξιοι για τίποτα.

  5. drone Εσυ προτιμας τους γνησιους ταλιμπαν που εσυ και τα συντροφια σου κουβαλατε στην ερμη την Πατριδα μου.ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.

Comments are closed.